verseny

Hello DAF! - Az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny új főtámogatója

2019.03.08.

A vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny a hetedik évébe lép idén, ami egyúttal a főtámogatói gárda három éves szerződéseinek aktualizálását is jelenti.

 

Nem sokkal, mint fél év múlva az elődöntőbe továbbjutott 40 versenyző ragadhatja meg a verseny új vontatójának kormányát a DAF Hungary Kft. mint új főtámogató jóvoltából.

A NiT Hungary és az ORFK-OBB mint főszervezők 2018 decemberében tárgyaltak a főtámogatókkal a szerződések meghosszabbítása ügyében. A verseny üzemanyagbeszállítója változatlanul a MOL Nyrt., amely a verseny elindulásától elkötelezett támogatója a közlekedésbiztonságnak. A Közúti Közlekedésbiztosnági Akcióprogram oldaláról is számíthatunk a szakmacsoport kiemelkedő rendezvényének jövőbeli támogatására.

Az elődöntők helyszínét továbbra is a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. bicskei telephelye biztosítja, továbbá a következő három évre is elkötelezte magát a nehéz tehergépjárművek közlekedésbiztonságának támogatásában, amelyre a két darab félpótkocsit is biztosítja.

Az elmúlt években a Mercedes Actros vontatót biztosító Pappas Auto-t a DAF Hungary Kft. váltja fel, amellyel 2018. decemberben írták alá a három évre szóló megállapodást. A verseny vontatójának beszállítója két darab legújabb típusú DAF vontatót fog biztosítani az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny számára.

A magyar árufuvarozó szakmában egyre szélesebb körben ismertté váló „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny a biztonságos közlekedés hirdetése mellett a kamionsofőrködés mint foglalkozás vonzóvá tételét is kitűzte céljai közé, amellyel az ágazatban érzhető sofőrhiányt kivánja megoldani hosszútávon. A verseny nem csak a vetélkedésről szól, hanem a közösségépítésről is, hiszen az évek során egy barátságos, családias légkört sikerült kialakítaniuk egyaránt a szervezői csapatnak és a versenyőknek is egymással. A szervezők a szakmai sikerek mellett ennek az ápolására is hangsúlyt feketetnek a döntővel egybekötött családi nappal, amelynek középpontjában a kis- és nagy gyermekes családok állnak. Emellett a kicsik egy igazán barátságos és kötetlen módon ismerkedhetnek meg a a biztonságos közlekedés alapszabályaival.

A nevezési idő 2019. június 14-én kezdődik és augusztus 11-én zárul. A versennyel kapcsolatos időpontokat itt tekinthetik meg 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.28
Kevesen gondolnák, hogy a több mint 1000 lóerős Lucid Air villanyautóban, a vadonatúj Range....
2022.05.28
A hely, ahol festői környezetben James Bond BMW-je parkol és ahol egy gombóc fagyi drágább, mint....
2022.05.28
Igazi ritkaságokkal érkezett a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. az AMTS-re. ..
2022.05.28
Charles Leclerc, a Ferrari hazai versenyzője indulhat az élről vasárnap a Forma-1-es Monacói....
2022.05.28
Lehet, hogy nem ez a legerősebb és leglátványosabb autó a kiállításon, de ennek van a legjobb....
2022.05.28
A kamerákkal, radarral és lidarral felszerelt autonóm teherautók hamarosan nagyrészt önállóan....
2022.05.28
A Volkswagen standján a számtalan pályarekordot tartó Volkswagen ID.R prototípus is megtekinthető a....
2022.05.28
Vác ad otthont a hazai ralibajnokság soron következő futamának, a Dunakanyar Rallye-nak. A Peugeot....
2022.05.28
A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) több kategóriában meghirdette és....
2022.05.28
Négy évtized, négymillió eladott példány, négy hajtott kerék: a Toyota 4Runner a modern kompakt....