verseny

Hello DAF! - Az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny új főtámogatója

2019.03.08.

A vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági verseny a hetedik évébe lép idén, ami egyúttal a főtámogatói gárda három éves szerződéseinek aktualizálását is jelenti.

 

Nem sokkal, mint fél év múlva az elődöntőbe továbbjutott 40 versenyző ragadhatja meg a verseny új vontatójának kormányát a DAF Hungary Kft. mint új főtámogató jóvoltából.

A NiT Hungary és az ORFK-OBB mint főszervezők 2018 decemberében tárgyaltak a főtámogatókkal a szerződések meghosszabbítása ügyében. A verseny üzemanyagbeszállítója változatlanul a MOL Nyrt., amely a verseny elindulásától elkötelezett támogatója a közlekedésbiztonságnak. A Közúti Közlekedésbiztosnági Akcióprogram oldaláról is számíthatunk a szakmacsoport kiemelkedő rendezvényének jövőbeli támogatására.

Az elődöntők helyszínét továbbra is a Schmitz Cargobull Magyarország Kft. bicskei telephelye biztosítja, továbbá a következő három évre is elkötelezte magát a nehéz tehergépjárművek közlekedésbiztonságának támogatásában, amelyre a két darab félpótkocsit is biztosítja.

Az elmúlt években a Mercedes Actros vontatót biztosító Pappas Auto-t a DAF Hungary Kft. váltja fel, amellyel 2018. decemberben írták alá a három évre szóló megállapodást. A verseny vontatójának beszállítója két darab legújabb típusú DAF vontatót fog biztosítani az „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny számára.

A magyar árufuvarozó szakmában egyre szélesebb körben ismertté váló „5 tengelyen-biztos kézzel!” verseny a biztonságos közlekedés hirdetése mellett a kamionsofőrködés mint foglalkozás vonzóvá tételét is kitűzte céljai közé, amellyel az ágazatban érzhető sofőrhiányt kivánja megoldani hosszútávon. A verseny nem csak a vetélkedésről szól, hanem a közösségépítésről is, hiszen az évek során egy barátságos, családias légkört sikerült kialakítaniuk egyaránt a szervezői csapatnak és a versenyőknek is egymással. A szervezők a szakmai sikerek mellett ennek az ápolására is hangsúlyt feketetnek a döntővel egybekötött családi nappal, amelynek középpontjában a kis- és nagy gyermekes családok állnak. Emellett a kicsik egy igazán barátságos és kötetlen módon ismerkedhetnek meg a a biztonságos közlekedés alapszabályaival.

A nevezési idő 2019. június 14-én kezdődik és augusztus 11-én zárul. A versennyel kapcsolatos időpontokat itt tekinthetik meg 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.12.04
Halálos baleset történt péntek reggel Jászárokszállásnál, a 3203-as út 23-as kilométerénél, ahol....
2020.12.04
Hegemónia a hibridek körében, dominancia a pickupok mezőnyében, győzelem a crossoverek piacán és....
2020.12.04
A 38 éves férfi a gyanú szerint Budapesten, a 61-es villamoson támadta meg a szerelvény vezetőjét....
2020.12.04
Az új Land Rover Defendert két díjjal is kitüntették a világszerte elismert TopGear.com Awards-on:....
2020.12.04
A C-Prémium kategóriába 2021-ben érkező DS 4 modell a francia luxus és a high-tech találkozása egy....
2020.12.04
Alighogy megjelent a színen, nyomban egy rendkívül értékes elismeréssel kezdte karrierjét a Peugeot....
2020.12.04
Az Audi folytatja elektromos offenzíváját a Q3 45 TFSI e és a Q3 Sportback 45 TFSI e modellek....
2020.12.04
A Volkswagen konszernhez tartozó brit Bentley autógyár felkészült arra az esetre, ha Nagy-Britannia....
2020.12.04
A Dunántúli-középhegységben és a nyugati tájakon, még tartósan fagypont alatt maradhat a....
2020.12.03
1920-1930. Tündöklés és bukás. Újabb érdekességgel jelentkezünk, hogyha már a koronavírus először....