MOL

Indul a MOL-csoport Junior Freshhh 2014 vetélkedője

2014.11.12.

November 27-ig lehet jelentkezni a MOL-csoport Junior Freshhh vetélkedőjére, ezen középiskolás tehetségeknek kell matematikai, fizikai, kémiai, biológiai és földrajzi feladatokat megoldaniuk.

Meghirdette online vetélkedőjét a MOL-csoport középiskolás tehetségek számára. A háromfős csapatok nem csak a szórakozásért, hanem értékes nyereményekért is játszhatnak. A Junior Freshhh-re idén már Horvátországból is regisztrálhatnak. A verseny ma kezdődik, jelentkezni november 27-ig lehet a www.junior.freshhh.net oldalon.

A MOL-csoport 2010 óta rendezi meg a középiskolásoknak szóló online vetélkedőjét, a Junior Freshhht. A programot tavaly Szlovákiában vezették be, idén pedig még egy ország csatlakozott. Már Horvátországból is várják a középiskolások jelentkezését. Az elmúlt négy évben több, mint 8200 diák, 2763 csapatban vett részt a versenyen, összesen 517 középiskolából.

A középiskolai tanárokkal együttműködve a MOL-csoport célja, hogy motiválja a diákokat, hogy már a kezdetektől részt vegyenek a természettudományokban, és növelje az érdeklődésüket a témában. Arra hívja a középiskolásokat, hogy legyenek a matematika, a fizika, a biológia és a földrajz bajnokai.


- A Junior Freshhh az első pillére a MOL-csoport tehetségtoborzó stratégiájának. Azokat a középiskolai diákokat szólítja meg, akik érdeklődnek a természettudományok iránt. A MOL-csoport további díjnyertes tehetségtoborzó programjai - mint a Freshhh és a Growww - egyetemi hallgatóknak, illetve már frissen végzett diplomásoknak szól. Befektetésnek tekintjük ezeket a tehetségtoborzó programokat. A diákok fejlődésének támogatása és követése kulcsfontosságú ahhoz, hogy kreativitást, új ötleteket és új perspektívát tudjunk a MOL-csoportba behozni – mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

A vetélkedő két fordulóból áll. Először a diákoknak kell különböző, természettudománnyal kapcsolatos feladatokat megoldaniuk virtuális forgatókönyvek szerint. A második forduló az élő döntő. Ennek során a legjobb öt csapat versenyzik a fődíjakért. A leghatékonyabb iskolák is kapnak értékes nyereményeket.

- A Mol-csoport Junior Freshhh programjának célja, hogy a természettudományt szórakoztatóvá tegye a középiskolásoknak. A vetélkedő kérdéseinek fejlesztése közben a diákoknak 21 izgalmas feladatot állítottunk össze, melyet egy virtuális térben kell megoldaniuk – mondta Galambos Sándor, a MOL-csoport Képzés és kompetenciafejlesztés szakértője.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.05.26
Iskolába járnak a terepjáró robotok: sárban, magas fűben gyakorolják és memorizálják a valós....
2022.05.26
Amerikában a jólétben dőzsöltek és az autó felső határait feszegették, tombolt az űrkorszak által....
2022.05.26
Színes programokkal várja a családokat a Széchenyi-hegyi Gyermekvasút a hűvösvölgyi végállomáson....
2022.05.26
A baleset forgalmi akadályt okoz az M0-s felé vezető oldalon - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2022.05.26
Megújult tartalommal, kétszer nagyobb területen nyit újra szombaton a Közlekedési Múzeum időszaki....
2022.05.26
Nyilvánosságra kerültek az első fantáziaképek a kínai Great Wall által tervezett hatkerekű....
2022.05.25
Hát ÓRIÁSI! Mindezt jelezték is egy kevésbé diszkrét, a furgon oldalán végigfutó felirattal, ami....
2022.05.25
- Kőszegi Lászlót választotta főtitkárnak a Magyar Lízingszövetség elnöksége - közölte a szervezet....
2022.05.25
- Személygépkocsi és kisteherautó ütközött össze a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, a regölyi....
2022.05.25
Tovább bővítette látványos funkcióit a Google Maps. Mostantól madártávlatból is megcsodálhatunk....