jótékonysági akció

Jótékonysági akció Herczig Norbert abszolút rally bajnokkal

2015.10.21.

Budapest, 2015 október 21.- Vasárnap a Mecsek Rally-val véget ért a 2015-ös Magyar Országos Rally Bajnokság, amelyen összesítettben a ŠKODA Rally Team Hungaria csapatában versenyző Herczig Norbert – Igor Bacigál páros állhatott a dobogó legmagasabb fokára. A bajnoki címhez vezető hosszú évek munkáját jelképező bukósisakját Herczig Norbert jótékonysági célra ajánlja fel.

A páros és az ŠRTH hihetetlen évet zárt, hiszen a csapat idén, a versenysorozat utolsó állomásain ült át az új Fabia R5 modellbe, így az ŠRTH életében egy teljesen új korszak vette kezdetét. Az első futamtól kezdve élen álltak az összetett versenyben és az abszolút bajnoki címért folytatott küzdelemben már korábban, a kassai versenyen behozhatatlan előnyre tettek szert.

„Óriási öröm számunkra, hogy egy ilyen nehéz év végén, még az utolsó futam után is a Mi nevünk szerepel Igorral az összetett lista tetején! A csapat egész évben hibátlanul működött, az ő segítségük nélkül nem juthattunk volna ide. Újdonsült bajnokként úgy gondoljuk, hogy mások is megérdemlik a segítséget, ezért jótékonysági akciót hirdetünk, ahol a legszerencsésebb adományozó megnyerheti a sisakomat is!” – nyilatkozta Herczig Norbert, nem sokkal a verseny vége után.

A magyar bajnok Skodás pilóta tehát úgy döntött, hogy egy közösségi médiában folytatott adománygyűjtés keretei között az adományozók közötti sorsolásra bocsátja a bajnoki sisakot, az így befolyt összeggel a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványt támogatja.

Dalnoki Balázs a ŠKODA Magyarország márkaigazgatója az elsők között gratulált az újdonsült bajnoknak és kijelentette, hogy a márka is csatlakozik a jótékonysági akcióhoz, és a november 5-ig összegyűlt adományhoz a ŠKODA Magyarország 500 000 forinttal járul hozzá!

„A ŠKODA a jégkorong és a Tour de France mellett a  autósportot is kiemelten támogatja, hiszen itt tudjuk igazán kamatoztatni azt a mérnöki tudást és tapasztalatot, amit az autógyártás terén szereztünk. Gratulálunk Norbiék sikeréhez és a magunk szerény eszközeivel örömmel szállunk be a Heim Pál Gyermekkórháznak indított gyűjtésbe! Bízunk abban, hogy mások is csatlakoznak még hozzánk!”- mondta Dalnoki Balázs.

A sisakot az erre a célra létrehozott adjukössze.hu oldalon adakozók között sorsolják ki. A bajnoki cím megünneplésére és a sorsolásra november 5-én, a ŠKODA Rally Team Hungaria bajnokavató buliján kerül sor.

Az öt legmagasabb adományt felajánló támogató részt vehet a 2016-os rally szezon első Fabia R5 tesztjén, és kipróbálhatja a versenyautót Herczig Norbert mellett, a navigátori ülésében.

Pontos részletekről itt olvashat: http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Csatlakozz_a_magyar_bajnokhoz

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.10
Életveszélyes sérüléseket szenvedett az a férfi, aki hétfőn autójával vonat elé hajtott a Nógrád....
2020.08.10
Harmincöt autós igyekezett a megengedettnél is jobban a Balatonra, volt, aki 177, más 193 km/h-s....
2020.08.10
Az LC Convertible ősszel debütáló, limitált szériás különleges kivitelének kék-fehér színvilága a....
2020.08.10
Júliusban biciklis rekord született a Tisza-tónál: 18 075, a duzzasztóművön áthaladó kerékpárost....
2020.08.10
A britekhez képest szerencsésnek mondhatják magukat a francia autókereskedők, akik a korlátozások....
2020.08.10
A megszokott hárommal ellentétben csak egy szabadedzést rendeznek majd Imolában, a Forma-1-es....
2020.08.10
A MOL használt sütőolaj-gyűjtő programja 2011-ben indult, és azóta több mint 1900 tonna sütőolaj....
2020.08.10
A világ legnépszerűbb SUV-ja, a szegmensének értékesítéseit hazánkban is vezető Toyota RAV4....
2020.08.10
Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események – az Útinfom jelentése szerint sok helyen....
2020.08.10
Kétóránként történt súlyos, személyi sérüléses baleset a hétvégén – derül ki a police.hu friss....