Bemutató

Jürgen Klopp már vezette az új Opel Mokkát

2020.04.24.

 Hogyan lehet fellelkesíteni valakit, aki már (majdnem) mindent megélt? Mutatni kell neki egy új Opelt! A jelen esetben az új Mokkát. Csak megmutatni? Nem – még jobb bevonni az illetőt a tesztprogramba. Az Opel Mokka második nemzedéke ugyanis éppen most teljesíti érettségi vizsgáját. Prominens tesztelő ült be az előszériás kocsik egyikébe: a Liverpool edzője, Jürgen Klopp. Ő, az Opel márkakövete kapott lehetőséget, hogy lepörgesse az első próba-kilométereket egy tisztán akkumulátoros-elektromos Opel Mokka-e volánjánál.

Egyértelmű az eredmény: „Szuper autó! Nektek is óriási élményt szerez majd. El sem tudjátok képzelni! Én már mentem vele“, áradozott Klopp az új Mokkával kötött első ismerkedés után. A FIFA 2019-es Világ Edzője és a dortmundi, illetve mainzi Opel-partnerklub egykori edzője igazi autó- és Opel-rajongó. Büszkén hajt a Szigetországban egy jobbkormányos Opel Insigniát, amelyet „menőnek” tart.

A karizmatikus, rokonszenves és sziporkázó Jürgen Klopp nyolc éve tartozik az Opel-családhoz. Ezalatt az Opel több mint húsz országos és nemzetközi tévékampányában játszott vezető szerepet. Továbbá motivációs történetekkel lép fel dolgozók és kereskedők rendezvényein, de sokat foglalkoztatják interjúalanyként is.

A második generációs Mokkát ismét, akárcsak 2012-es debütálásakor, egyszerűen Mokkának hívják, hozzátoldott X nélkül. Akkoriban az első Mokka kompakt külső méreteivel és a szerethető megjelenésével gyakorolt mély benyomást. Kicsi és robusztus az új is – de sokkal progresszívebb, modernebb: még kompaktabban veti bele magát a város forgalmába, és még szemtelenebb stílussal vonja magára a figyelmet. Extra hatékony, letisztult és merész, ráadásul persze elektromos, vevője tetszés szerint választhatja belsőégésű- vagy villanymotorral.

Jürgen Klopp a jelek szerint más választott: „Egy Opel, egy zöld Mokka, elektromos, micsoda verda!“ Szaknyelvre lefordítva – teszt teljesítve.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.14
Csaknem 4500 e-sportoló regisztrált és vett részt a selejtezőkön a Michelisz Norbi és csapata által....
2020.07.14
Az attól függ, mennyi pénzünk van rá. ..
2020.07.14
Nehéz volna olyan alkatrészt megnevezni a Lexus LFA-n, amely a maga műfajában ne teremtett volna új....
2020.07.14
Ester Lauringson Észtországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.14
Az Oroszországi Gépjárműgyártók Szövetségének  közlése szerint idén júniusban 14,6 százalékkal....
2020.07.14
A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt - jelentette a Katasztrófavédelem 15 óra után 1....
2020.07.14
Az év első öt hónapjának mérlege alapján a Toyota-csoport és a Toyota márka egyaránt vezeti az....
2020.07.14
A Magyar Kerékpáros Szövetség vizsgálatot indít az I. Grand Gella Giro Kupán vasárnap történt....
2020.07.14
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem partnerei, a Knorr-Bremse, a Magyar Közút, az....
2020.07.14
Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves....