támogatás

Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházánál találkoznak a Harley-sek

2022.05.16.

Sopronból, Győrből, Budapestről, de számos más nagyvárosból és a környező országokból is érkeznek Harley-Davidson tulajdonosok május 26 és 28 között a 2022-es Open Road Tour-ra, amely a Harley-Davidson Budapest szervezésében  Európa egyik legnagyobb ilyen motoros túrájának ígérkezik. 

A várhatóan sok száz motorost felvonultató nagy túra egyik gyülekező pontja azonban egy kicsi heves megyei falu, Kápolna, ahol május 27-én, pénteken találkoznak a Harley-sek, hogy egy-két órás pihenő után, innen induljanak tovább Egerbe, majd másnap Debrecenbe. 
- Tudatosan döntöttünk úgy, hogy Káponán, Kiss Norbi Macskaárvaházánál tervezzük az Open Road Tour második, pénteki napjának gyülekező pontját. Nagyon sokan közülünk elkötelezettek az állat és a természetvédelem iránt, és természetesen Norbi autósportban magyarként elért világszínvonalú teljesítményére is büszkék vagyunk - fogalmazott Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa, az Open Road Tour ötletgazdája, aki hozzátette: természetesen nem érkeznek üres kézzel Kiss Norbi Kápolnai Macskaárvaházához.
- Mi is elültetünk a Kiss Norbi által alapított közösségi erdőben egy fát, persze egy ránk jellemző, különlegességet, egy Amerikai Mamutfenyőt, és mindenkit arra kérünk, hogy amennyiben lehetősége van, támogassa a Kiss Norbi Macskaárvaházának állatmentő munkáját - fogalmazott Hankó Ákos, aki még az Open Road Tour bemutatkozó sajtótájékoztatójára is meghívta díszvendégnek Norbit.
- Büszkék vagyunk és örömmel várjuk a Harley-sokat Kápolnán - fogalmazott a település szintén motoros alpolgármestere Szalóki Péter, aki bízik abban, hogy élmény lesz a motorosok számára a faluban töltött néhány óra.
- Egy DJ közreműködésével motoros zenékkel készülünk, és lehetővé tesszük, hogy a Kápolnán működő Mezőgazdasági és Gépészeti Értékőrző Egyesület (MEGÉRTE) különleges, autóit, motorjait, és nem ritkán nyolcvan-száz éves mezőgazdasági járműveit az érdeklő motorosok megnézhessék és érdekes információkat is kapjanak róluk - fogalmazott az alpolgármester, hozzátéve: természetesen Kápolna vezetői ezúttal is csatlakoznak a Kiss Norbi által alapított helyi közösségi erdő gyarapításához, ezúttal a Harley-sok társaságában ültetnek el ők is egy újabb fát a Tarna folyó árterében. 
Az Open Road Tour keretében két egykori motoros, Eger alpolgármestere, Minczér Gábor, és a történelmi város egyik fertálymestere, Kovács Attila is nyeregbe pattan: egy-egy Harley társaságában vezetik a Harley-es konvolyt Hankó Ákos társaságában Egerben a Dobó térig, ahol Mirkóczky Ádám a város polgármestere, Knezsik István az Autós nagykoalíció elnöke, a rendezvény fővédnöke, és a Road zenekar várja majd a motorosokat - és az egrieket. 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.05
Az átalakulásra való jobb felkészülés érdekében a járműipari beszállító Eberspächer átszervezi....
2022.07.05
A Schaeffler család növelte részesedését a Vitesco autóipari beszállítóban – írja az automobilwoche....
2022.07.05
Várhatóan 14 óráig szünetel a vonatközlekedés a Budapest-Cegléd vonalon, mert Üllő és Vecsés között....
2022.07.05
Függetlenül attól, hogy hónapok óta 400 forint körül mozog a forint-euró árfolyam, folyamatosan....
2022.07.05
Az Audi Hungaria Általános Művelődési Központban érettségiző diákok és a szakképzési tagozat....
2022.07.05
Közel három évtizede működtet Szegeden Suzuki márkakereskedést Veszprémi Károly, ugyanott, ahol....
2022.07.05
A 450 millió dolláros közös tőkebefektetéssel Észak-Amerika legnagyobb nyilvános e-töltő....
2022.07.05
A Bosch és a Volkswagen a tervek szerint együttműködhet az autonóm vezetés témakörében. A....
2022.07.05
Ahogy 2007 óta minden évben, úgy idén is összegyűlnek az Alfa Romeo tulajdonosok és az olasz autók....
2022.07.05
Több mint 13 órán át tartó repülés után egy szuperjumbo nagy lyukkal landolt a betonon. A sérült....