Amazon

Kiterjeszti együttműködését a Toyota és az Amazon

2020.08.28.

A Toyota és az Amazon Web Services, Inc. (AWS) kiterjeszti globális együttműködését az AWS nagyszámú szolgáltatására támaszkodva annak érdekében, hogy szélesítsék a márka mobilitási szolgáltatási platform (MSPF) kínálatát. Ez a Toyota mérnökeit segítő ökoszisztéma, ami a felhőhöz kapcsolódó járművekben az autósok biztonságát és kényelmét szolgája.

 
A Toyota MSPF kihasználja az AWS globális infrastruktúrájának megbízhatóságát és bővíthetőségét, illetve az AWS Professional Services fejlesztési szakértelmét annak érdekében, hogy hatékonyan dolgozza fel és elemezze a világszerte üzemelő, összekapcsolt Toyota járművekből származó adatokat. Az MSPF és alkalmazás programozó interfészei (API) lehetővé teszik a Toyota számára az összekapcsolt járművekből érkező adatok gyűjtését és alkalmazását a járműtervezés és fejlesztés során, illetve az olyan új szolgáltatások működtetésében, mint az autómegosztás, a fuvarmegosztás, a teljes körű lízing, a proaktív karbantartási értesítések és járművezetői szokásokon alapuló biztosítás.
A Toyota és az AWS közötti együttműködés kiterjed a Toyota teljes tevékenységére, és segít majd megteremteni az egész vállalatot átfogó, áramvonalas és biztonságos adatmegosztás alapjait, illetve felgyorsítani a haladást a CASE (Kapcsolódó, Önvezető, Megosztott és Elektromos) mobilitási technológiák irányába. 
 
- Az autóiparban az összekapcsoltságon alapul az összes fejlesztési, gyártási, értékesítési és szolgáltatási folyamat. Az AWS-szel fennálló megállapodásunk kibővítése révén tovább erősítjük járműadat-platformunkat, és ez jelentős haszonnal jár majd a vállalaton belül zajló CASE tevékenységek tekintetében - fogalmaz a Toyota és az AWS közti kapcsolat elmélyítésével kapcsolatban Shigeki Tomoyama, a Toyota világszintű informatikai és biztonsági vezetője és gyártásért felelős igazgatója.
 
- A Toyota az AWS szolgáltatásainak páratlanul széles és mély kínálatát hasznosítva alakítja át azt, ahogyan az új mobilitási szolgáltatásokat fejleszti és működteti az egész világra kiterjedő, összekapcsolt jármű-ökoszisztémájában. Az AWS kiemelkedő teljesítményével, funkcionalitásával és biztonságával a Toyota képes lesz az egész vállalkozásra kiterjedő gyors innovációra, megőrizve vezető helyét az autóiparban, miközben vásárlóinak is minőségi élményeket nyújt - véli Andy Jassy, az AWS vezérigazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.05.31
Átadták a japán Seiren csoport első európai gyártóegységét a városban, amely mintegy 15 milliárd....
2023.05.31
Nem hallott még Fecóról? ..
2023.05.31
Két különálló baleset miatt lassú a haladás az M1-es autópályán, a Győrt elkerülő szakaszon....
2023.05.31
A Labdarúgó Európa-liga döntőjét a Puskás Arénában rendezik meg szerda este, ezért a környéken már....
2023.05.31
Több mint 20 év után ismét valós repülőtéri és hangár környezetben tett szakmai vizsgát....
2023.05.31
Harmadik alkalommal rendezték meg a kelet-magyarországi régió legnagyobb autó- és járműipari....
2023.05.31
A Bosch csoport teljes magyarországi nettó árbevétele 2255 milliárd forint volt tavaly, ami 32....
2023.05.31
Ez az eszköz nem tűnhet el!   ..
2023.05.31
Letért az úttestről, egy fának ütközött, majd visszacsapódott az útra egy gépkocsi a Szerencset és....
2023.05.30
A motorsport szerelmesei mostantól testközelből tanulmányozhatják a Toyota egyedülálló versenyautó-....