Vredestein B.V.

Kiváló minősítést kaptak a Vredestein nyári abroncsai

2015.04.05.

A Vredestein nyári abroncsai példaértékű eredményeket értek el a legutóbbi független gumiteszteken. Mindez méltó elismerése az intenzív kutatásnak, a több millió kilométernyi tesztelésnek és a minőségi gyártási folyamatnak. A Vredestein Sportrac 5 és a Vredestein Ultrac Vorti több független európai gumiteszten is kiemelkedő minősítést kapott elsősorban száraz utakon való kezelhetőségéért, alacsony zajszintjéért, valamint kis üzemanyag-fogyasztásáért.

Az eredmények a Vredestein filozófiájának sikeréről tanúskodnak, amelynek titka a gyártó abroncsit viselő összes autó számára maximális teljesítményt nyújtani.

„Példaértékű”, „kiemelten ajánlott”, „nagyszerű teljesítmény nedves és száraz úton egyaránt”, „alacsony gördülési ellenállású”, „száraz és nedves utakon is a legjobban kezelhető, nedves időben a leggyorsabb” – csak hogy néhány gondolatot idézzünk a teszteredményekből. Az elismert német autós magazin, az Auto Bild, a német és osztrák ADAC és ÖAMTC autóklubok, valamint a Stiftunk Warentest fogyasztóvédelmi szervezet is az univerzális Vredestein Sportrac 5 és a kimagasló teljesítményű Vredestein Ultrac Vorti abroncsokat használja többcélú tesztprogramjaihoz.

Sportrac 5

A teszteredmények nedves és száraz területen egyaránt kiemelkedő teljesítményt mutattak. Dr. Seshu Bhagavathula, az Apollo Tyres Ltd. technológiai igazgatója szerint a Vredestein Sportrac 5 és egyéb termékcsoportok teszteredményei mind az Apollo hollandiai K+F központjában kidolgozott élvonalbeli technológiáról és folyamatinnovációról tanúskodnak. Segítségükkel folyamatosan meg tudunk felelni ügyfeleink szigorú követelményeinek.”

Csúcsteljesítmény és –dizájn - A Vredestein egyedülálló módon ötvözi a dizájnt és a technológiát. A hollandiai bázissal rendelkező Apollo Tyres gumiabroncsokkal foglakozó globális K+F központja szorosan együttműködik az olasz Giugiaro dizájnstúdióval – a Vredestein mottója pedig a „form follows function”, azaz a „forma a funkciót követi”.

Ultrac Vorti

A Giugiaro vonalai szinte minden Vredestein abroncson megtalálhatók, így a Vredestein Sportrac 5 és a Vredestein Ultrac Vorti gumikon is, amelyek a Vredestein termékválasztékának legfontosabb támpillérjei. A Vredestein kimagasló technológiája a biztonságot, a tartósságot, a kis üzemanyag-fogyasztást és a kényelmes vezetést részesíti előnyben. Ennek eredménye a Vredestein minden autóban nyújtott optimális teljesítménye.

Zöld címkék, sokféle méret - A Vredestein Sportrac 5 14-18 hüvelykes méretben kapható, a Vredestein Ultrac Vorti pedig 17-22 hüvelykes kivitelben. Más szóval a két abroncs szinte a teljes piacot lefedi. A nedves utakon való fékezésre és kezelésre, valamint az alacsony zajszintre vonatkozó zöld címkék a kiemelkedő minőségre utalnak. Idén nyáron a méretválaszték tovább bővül, és a két csúcskategóriás abroncs már a piacon lévő szinte összes autóra kapható lesz.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.05.25
Élményautózás és más programok várták a Ments Életet Közhasznú Alapítvány által támogatott....
2024.05.25
Geopolitikai feszültségek, lassuló kereslet és szabályozási bizonytalanságok nehezítik a közlekedés....
2024.05.25
A kontinens legnevesebb egyetemeit megelőzve ismét az első helyen végzett a győri Széchenyi István....
2024.05.25
A görög autópiacon októberben a Suzuki Vitara volt a legkeresettebb autó, az esztergomi szabadidő-....
2024.05.25
Az AUDI HUNGARIA Zrt. a magyarországi vállalatok számára elérhető társasági adóból (TAO) történő....
2024.05.25
Szomorú látvány minden árpalé-rajongó számára: Geinbergben (Felső-Ausztria) egy kamion elvesztette....
2024.05.25
Volt egy légitársaság, amely 2003-ban egyszeri járatot indított, nagyon egyedi élményt kínált az....
2024.05.24
A prémium autókat nehéz gyorsan megérteni, miért olyan drágák, mitől lenne ez más, mint a többi?....
2024.05.24
Charles Leclerc, a Ferrari hazai környezetben szereplő versenyzője érte el a legjobb köridőt a....
2024.05.24
Hol máshol, mint a Nordschleifén, a sportautók, pláne a Porschék legmérvadóbb játszóterén. ..