lízing

Komoly tartalékok a hazai flottalízing piacon

2015.02.13.

A magyarországi vállalatok által lízingelt gépjárművek száma meghaladta a 75 000 darabot 2014. év végén, ami a forgalomban levő cégautóknak mindössze 15 százalékát teszi ki. Ez pedig azt jelzi, hogy a magyar flotta lízing piac még jelentős tartalékokkal rendelkezik. Ahhoz, hogy ez az arány európai szintre emelkedjen, a finanszírozóknak a többlet likviditás mellett több szolgáltatással kell vonzóbbá tenni a lízing konstrukciót a tulajdonlásnál – véli Vincent Van der Meijden a Business Lease Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Business Lease által 2014-ben kifejlesztett, és a teljes cégcsoportban – így Magyarországon is - az év elején bevezetésre kerülő új online koncepció a „Care Online”, amelynek célja, hogy megkönnyítse ügyfelei életét, egy megújult, aktív weboldallal és a folyamatos szolgáltatás nyújtásával a hét minden napján, a nap 24 órájában.

 „A tesztelésbe bevont vállalatoktól érkezett visszajelzések alapján az online felület hasznos eszköznek bizonyult a flottakezelők és gépjármű vezetők számára” - hangsúlyozta a Business Lease ügyvezetője. A „Care Online” koncepció lényege egy olyan interaktív weboldal, amely egyszerűsített eljárások alkalmazásával lehetővé teszi a járművezetők és a járműparkot üzemeltető menedzserek számára, hogy támogatást igényeljenek a szolgáltatójuktól a nap 24 órájában a hét minden napján. Az applikáció alkalmazható bármely okos telefonon, táblagépen vagy laptopon és asztali komputeren. 

A honlap segítségével nyomon követhető az autóflotta helyzete, szerviz igénye, a gépjárművek vagy csere alkatrészek szállítási határideje. Ezen kívül ellenőrizhető a flotta járműveinek kilométer állása, az üzemanyag kártyák feltöltöttségének állapota, valamint a biztosítási események. A gépjármű vezetők számára nyújt segítséget baleset, vagy jármű meghibásodás esetén a sürgősségi szolgálathoz való hozzáférés.  A Business Lease Blue Care Monitor a mobilitás teljes költségét és CO2-kibocsátását képes követni, ami által segítséget tud nyújtani a jármű park optimalizálásához, és ezáltal a költséghatékony működtetéshez.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.02.27
A Japánba visszatéréssel egy fontos piacon folytatja exportoffenzíváját az Opel. Jövő évtől,....
2020.02.27
A tisztán elektromos meghajtású BMW Gran Coupé előfutára 2020. március 3-án, a 90. Genfi Nemzetközi....
2020.02.27
A magas vezetési pozíció, a széles kilátás és az első osztályú kényelem aerodinamikai és műszaki....
2020.02.27
Összeütközött egy gépkocsival és felborult egy mentőautó a XX. kerületben, a Nagysándor József utca....
2020.02.26
Egy amerikai tuning-folyóirat szerkesztői érdekes kísérletbe fogtak: kizárólag a tartozékpiacon....
2020.02.26
Jól mutat a fotókon, pompa veszi körbe, néha még szórakoztat is, mégsem jó igazán semmiben. Pont,....
2020.02.26
Immár hivatalos: az olasz főváros közlekedési vállalata, az Atac 100 új Mercedes hibrid buszt....
2020.02.26
Tawan Chuntra Thaiföldről küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.02.26
Megannyi újdonsággal vág neki a 2020-as Genfi Autószalonnak a Honda. A japán iparóriás kiállítási....
2020.02.26
Még 2017 októberében felborult egy autóbusz a Tótkomlós és Kaszaper közötti úton, 34-en sérültek....