járműeladások

A Lamborghini Svédországban terjeszkedik

2022.05.12.

Az új bemutatóterem hivatalos megnyitója Stockholmban volt – írja a német tulajdonban levő olasz sportautó gyártó honlapján.

 

Az Automobili Lamborghini hivatalosan is megnyitotta új bemutatótermét Stockholmban: Svédország második bemutatóterme a fővárosban csatlakozik a Lamborghini első sikeres franchise-helyéhez, amely az ország déli részén fekvő Malmőben található. Mindkét márkakereskedést a Semler Premium luxus- és szuperautó-kiskereskedelmi csoport üzemelteti.

Fotók: Lamborghini

„Ez egy fontos terjeszkedés a Lamborghini számára skandináv piacunkon, amely az elmúlt évtizedben erőteljes és következetes növekedést mutatott az eladásokban és a márka iránti lelkesedésben” – mondta Francesco Cresci, az Automobili Lamborghini EMEA régiós igazgatója. Több mint 100 meghívott ügyféllel és VIP vendéggel vett részt a bemutatóterem hivatalos megnyitó rendezvényén. „Ez a második márkakereskedés kiterjedt Lamborghini környezetet teremt növekvő számú svéd ügyfelünk számára. Lelkesek az itt bemutatott Huracán Tecnica, valamint szupersportmodelljeink és természetesen a szuper SUV Urus iránt.”

A vadonatúj stockholmi bemutatóterem és értékesítési központ a várostól északra, az E4-es autópályán található. Ott könnyen megközelíthető a városközpontból és az Arlanda repülőtérről is.

„Új stockholmi kereskedésünk a skandináv piacon történő befektetéseink kezdetét jelenti. Régiónkban növekvő keresletet látunk a Lamborghini termékek iránt. Vadonatúj bemutatótermünk közelebb hozza az élményt mind a meglévő, mind a jövőbeni skandináv Lamborghini-tulajdonosokhoz” – magyarázza Johan Mårtensson, a Semler Premium Sweden hivatalos márkakereskedője.

Az új, 424 négyzetméteres bemutatóterem 360 fokos élményt nyújt az autók szerelmeseinek. A Lamborghini által képzett szakértők végigvezetik az ügyfeleket az új és használt Lamborghini modellek széles skáláján és a külön Ad Personam szekción. A testreszabási programmal a tulajdonosok szinte korlátlan lehetőségekkel személyre szabhatják új autójukat. Ide tartozik a fényezés, a bőr, az egyedi varratok, a szénszálas elemek és sok más exkluzív lehetőség. Az új hivatalos szervizközpont teljes értékesítés utáni szolgáltatást is kínál a régió tulajdonosai számára.

„Célunk, hogy a stockholmi bemutatóteremmel a végső célpontot teremtsük a jelenlegi és jövőbeli Lamborghini-rajongóknak. Ez egy élményközpont, ahol szeretettel várjuk a leendő vásárlókat és azokat, akik szeretnék értékelni a Lamborghini kínálatában található fantasztikus sportautókat: ez egy olyan hely, ahol ihletet meríthet leendő álomautójához” – mondja Johan Mårtensson.

Jelenleg 74 Lamborghini márkakereskedés működik az EMEA-ban (Európa, Közel-Kelet és Afrika), míg a világméretű hálózat 173 márkakereskedőből áll.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.19
II. Albert és trónörökös fia az új Artura Spiderben száguldott. ..
2024.06.19
A rövid szöveges üzenetben útdíjtartozásról értesítik a felhasználót, akit arra kérnek,....
2024.06.19
A Le Mans-i 24 órásra időzítették az Endurance Világbajnokság 2025-ös naptárának közzétételét. ..
2024.06.19
A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára....
2024.06.19
Törökország 40%-os extra vámot vet ki az összes kínai járműre az import visszaszorítása, a folyó....
2024.06.19
A magyar válogatott csoportmeccseinek apropóján nemzeti színűre világítják ki a Bridgestone....
2024.06.19
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Mercedes-Benz Group AG stuttgarti székhelyén munkaebéd....
2024.06.19
Oktatási, kutatási és kulturális területen tervez együttműködést kialakítani a győri Széchenyi....
2024.06.19
Szoboszlai Dominik vagy Toni Kroos? Gulácsi Péter vagy Manuel Neuer? Marco Rossi vagy Julian....
2024.06.19
Mit gondolnak saját magukról az autósok? Erre voltak kíváncsiak a spanyol közvélemény-kutatók, akik....