USA

A Lamborghini új bemutatótermet nyitott Miamiban

2022.02.10.

A Lamborghini bemutatja új dizájnesztétikáját a miami Lamborghini bemutatóterem újranyitásával. A teljesen felújított helyszín a márka elkötelezettségét és a jövőre vonatkozó új tervezési irányvonalát hangsúlyozza – írja honlapján a Lamborghini.

A Miami Beachen tartott ünnepségen részt vett a márka elnök-vezérigazgatója, Stephan Winkelmann, valamint Brett David kiskereskedelmi elnök. Bemutatták az új design-esztétikát és a teljes Lamborghini modellpalettát a VIP vendégek válogatott csoportjának.

Fotók: Lamborghini

"Florida a Lamborghini egyik legerősebb piaca, és az is marad" - mondta Winkelmann. „Ez az új vállalati arculat tovább fogja javítani hűséges ügyfeleink élményét. Ugyanakkor elkíséri cégünket az elektromos autók új korszakába, amely 2023-ban kezdődik.”

Az olasz luxusmárka nemcsak új céges dizájnját mutatta be, hanem újabb rekordévet jelentett be az eladási adatokban. Az Egyesült Államok továbbra is a Lamborghini legnagyobb egységes piaca világszerte. 2021-ben összesen 2472 járművet szállítottak le az országban, ami tizenegy százalékos növekedés 2020-hoz képest. A teljes amerikai eladások 26 százalékos részesedésével Kalifornia a legsikeresebb piac az Egyesült Államokban, ezt követi Florida 19 százalékkal. 2022-ben az Urus szuper SUV és a vadonatúj V12 zászlóshajó, az Aventador Ultimae, valamint a V10 Huracán STO új dimenzióba emeli az értékesítést.

Stephan Winkelmann

„Új, korszerű bemutatótermünkkel a Lamborghini Miami új fejezetet ír történetében” – mondja elragadtatva David. "Családunk hordozza a Lamborghini DNS-t, és hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek az egyedülálló örökségnek, és folytathatjuk apám álmát."

Az új vásárlási élményt a nagyfokú testreszabhatóság szem előtt tartásával tervezték. A sokszögekkel, szögletes formákkal, kezeletlen felületekkel, valamint kellemes világítással és színvilággal jellemezhető Lamborghini Miami átfogó, élvonalbeli vásárlási élményt kínál ügyfeleinek, amely megtestesíti a Lamborghini ultramodern esztétikáját. Az ad personam területen elérhetők a külső és belső szerelvényminták, amelyekkel minden jármű személyre szabható. A vásárlók tetszés szerinti Lamborghinit különféle szín- és anyagkombinációkkal szerelhetik fel.

A testreszabott opciók közé tartozik többek között a puha bőr, a szénszálas díszítések és az egyedi festékek. Míg a Lamborghini modellek teljes skálája a legélénkebben jelenik meg, a dinamikus videófalak betekintést engednek az ügyfeleknek a Lamborghini világába. A "Collezione Automobili Lamborghini" terület egy külön hely az azonos nevű termékcsalád ruházati és kiegészítői számára, amelyek a helyszínen és online is megvásárolhatók.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.21
Súlyos baleset történt szombaton délután a szlovákiai Vysoká nad Kysucou községben (Čadcai járás):....
2024.06.20
A HangZóna mai vendége Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2024.06.20
A Múzeumok éjszakáján, szombaton nyílik meg a Földalatti Vasúti Múzeum új kiállítása, amely a 150....
2024.06.20
1999-ben történelmet írt a BMW V12 LMR, ami két Le Mans korszak között tudta megnyerni a 24 órás....
2024.06.20
Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma májusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai....
2024.06.20
A Le Mans-i 24 órás versenyen debütált a Michelin bemutatja levegő nélküli holdjárókerekének....
2024.06.20
Május végén rendezték meg a szlovákiai Svidnikben az idei Big Rocket Cup-ot, melyre a Szegedi....
2024.06.20
A Miskolci Egyetem (ME) és a CATL Debrecen együttműködési megállapodást kötött, amely szerint a....
2024.06.20
Dubaj rendőrsége ezen a héten avatta fel a Tesla elektromosautó-gyár extravagáns terepjárójának....
2024.06.20
Májusban 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett villanyautók száma Magyarországon. ..