díjazás

Magyar a világ legjobb SEAT értékesítője

2016.04.29.

Muhari Orsolyát választották a világ legjobb SEAT értékesítőjévé a spanyol autómárka barcelonai világversenyén. Az értékesítők részére első alkalommal megrendezett szakmai vetélkedőn a Porsche Inter Auto Hungaria Porsche Pest telephelyének munkatársa volt az egyetlen női díjazott a 27 ország versenyzőiből álló mezőnyben. A szakmai világbajnokságon ő állhatott fel a dobogó legfelső fokára az értékesítői kategóriában.

Barcelonában rendezték meg a Top SEAT People International 2016 világversenyt, ahol Muhari Orsolya egyedüliként képviselte a SEAT magyarországi márkahálózatában dolgozó értékesítőket.

Már régi gyakorlat, hogy a SEAT globális márkahálózatának szakemberei - így a szerelő, szervizvezető, fényező és szerviztanácsadó munkakörben dolgozók - számára évről évre szakmai világversenyt rendez a SEAT gyár. A magyar szakemberek 2000 óta sikerrel szerepeltek a versenyen, összesen 11 alkalommal értek el dobogós helyezést. Idén Marosi Zoltán a Juvenál márkakereskedés szerviztechnikusa és Lakatos Zsolt a Walter márkakereskedés szerviztanácsadója is megmérették tudásukat a versenyen, ahol kategóriájukban a 5. és 7. helyezést érték el. 2016-ban először az értékesítők is lehetőséget kaptak, hogy számot adjanak tudásukról.

A nemzeti selejtezőket követően 27 ország képviselői kaptak meghívást Barcelonába a döntőre. A legnépesebb, értékesítõi kategóriában 41-en próbálták az elsõ helyet megszerezni. A magyarországi SEAT márkakereskedői hálózat értékesítőit Muhari Orsolya képviselte, aki 2008 óta dolgozik SEAT értékesítőként a Porsche Inter Auto Hungaria márkakereskedés Porsche Pest telephelyén.

Orsolya beszámolója szerint a SEAT értékesítési verseny bőven tartogatott izgalmakat a számára. Elméleti és gyakorlati részből állt az erőpróba, természetesen igen szigorú időkorlátokkal. Nemcsak azt vizsgálta a zsűri, hogy a versenyzők mennyire szakszerűen és gyorsan készítik fel átadásra a kijelölt autókat, de a járművek valamennyi műszaki beállítását nekik kellett megoldaniuk.

Az elméleti kérdések döntően az értékesítési területre vonatkoztak, de számot kellett adniuk termékismeretből is. „Nem csak a rendelkezésünkre álló szűkös idő miatt volt fokozottan izgalmas a versenynek ez a része, hanem azért is, mert a kérdések legalább fele annyira összetetten, bonyolultan foglalkozott műszaki és értékesítési feladatokkal, hogy már az értelmezésük is időbe tellett” – foglalta össze tapasztalatát Orsolya, aki számára a nem túl könnyű ISOFIX gyermekülések gyors és szakszerű elhelyezése is emlékezetes versenyszám maradt.

Az elért sikernek és a kapott díjnak azonban nagyon örül Muhari Orsolya. Azt vallja, hogy az értékesítők első világversenyét megnyerni duplán elismerés, különösen, mert a versenyen indulók közül nőként egyedül ő kapott díjat.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.06.05
Megérkezett az amerikai SUV európai igényekhez igazodó, frissített változata, amely már az FCA....
2020.06.05
Az önvezető járművek megjelenése és közúti elterjedése idővel biztosan bekövetkezik. Ebből adódóan....
2020.06.05
A csütörtökön ismertetett legfrissebb adatok szerint továbbra is csaknem hetven éve nem mért....
2020.06.05
Jánvári Zsolt szerint a a Forma-1-es csapat jövő hétfőn kezdi meg a felkészülést a július elején....
2020.06.05
A Magyarországon is piacvezető pickup vadonatúj, 204 lóerős dízelmotort kapott. ..
2020.06.05
Az FIA ETCR Digital Racing Challenge első versenyét kétszeres Európa-bajnokunk nyerte. ..
2020.06.05
A benzines és dízel autókra nem jár támogatás, az elektromosokra viszont kétszer annyi, mint eddig....
2020.06.04
Korlátozásmentesen lehet utazni péntektől Ausztriába, Csehországba és Szlovákiába - jelentette be....
2020.06.04
A Hyundai Motor közzétette az új Santa Fe első fényképeit és videóit. A Hyundai szabadidőjármű....
2020.06.04
Gyulay Zsolt szerint Magyarország minden szempontból felkészült arra, hogy július 19-én televízión....