elismerés

Megbízható Munkaadó címet kapott az Audi Hungaria

2024.05.18.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) immár hetedik alkalommal adta át a Megbízható Munkaadó díjakat. A „Megbízható Munkaadó 2024/26” címmel olyan vállalatokat ismernek el, amelyek példamutató módon gondoskodnak alkalmazottjaik munka- és életkörülményeiről. A díjat az Audi Hungaria képviseletében Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Czechmeister Mónika, a vállalat employer branding/belső kommunikáció vezetője vették át.

A Megbízható Munkaadó díjra pályázó vállalatoknak számos szakmai kritériumnak szükséges megfelelnie többek között a javadalmazás, szociális- és jóléti juttatások, egészség és munkakörülmények, képzés és továbbképzések, valamint fejlődési és karrierlehetőségek területén. A pályázatokat egy öttagú szakmai zsűri bírálja el, melynek eredményeként a címet elnyerő vállalatok három éven keresztül viselhetik a Megbízható Munkaadó címet.

Balról jobbra: Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke és Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria belső kommunikáció/ employer branding vezetője a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) Megbízható Munkaadó 2024/26 díjával

„Az Audi Hungaria folyamatosan törekszik arra, hogy munkatársait mind a szakmai fejlődésben és karrierépítésben, mind a munka-magánélet egyensúly fenntartásában és egészségük megőrzésében is segítse. Felelősségteljes munkáltatóként számunkra természetes, hogy munkatársainknak ergonomikus és modern munkakörülményeket biztosítsunk. A mai, rendkívül változó gazdasági környezetben egyre nagyobb kihívást jelent a vállalatok számára felelős személyügyi politikát folytatni, éppen ezért rendkívül nagy elismerés számunkra ez a cím“- mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért ér szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az Audi Hungaria immár több mint 31 éve fontos szereplője a magyar gazdaságnak. A vállalat mára az ország egyik legnagyobb munkáltatója, közel 12 000 munkatársának kínál hosszú távú karrierlehetőséget és biztos munkahelyet, valamint több száz gyakornokot segít szakmai pályafutásuk elindításában. Beszállítóival együtt az Audi Hungaria közel 50 000 ember megélhetéséhez járul hozzá a Győr-Moson-Sopron vármegyei régióban.

Az Audi Hungariát 2023-ban a Családbarát Magyarország Központ „Családbarát Munkahely” tanúsítvánnyal tüntette ki.

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.19
A Le Mans-i 24 órásra időzítették az Endurance Világbajnokság 2025-ös naptárának közzétételét. ..
2024.06.19
A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára....
2024.06.19
Törökország 40%-os extra vámot vet ki az összes kínai járműre az import visszaszorítása, a folyó....
2024.06.19
A magyar válogatott csoportmeccseinek apropóján nemzeti színűre világítják ki a Bridgestone....
2024.06.19
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán a Mercedes-Benz Group AG stuttgarti székhelyén munkaebéd....
2024.06.19
Oktatási, kutatási és kulturális területen tervez együttműködést kialakítani a győri Széchenyi....
2024.06.19
Szoboszlai Dominik vagy Toni Kroos? Gulácsi Péter vagy Manuel Neuer? Marco Rossi vagy Julian....
2024.06.19
Mit gondolnak saját magukról az autósok? Erre voltak kíváncsiak a spanyol közvélemény-kutatók, akik....
2024.06.19
Tíz órán keresztül várt magatehetetlenül a segítségre egy férfi, aki elakadt autójával a sárban, a....
2024.06.19
Egy prémium-konyhaberendezéseket és -gépeket gyártó márkával közösen építette meg legújabb....