kereskedés

Megnyílt Győrben az első SEAT szalon

2017.03.08.

Közel ötszáz millió forint értékű beruházással, a legmodernebb technológiákat felvonultató új SEAT márkakereskedés és márkaszerviz nyitotta meg kapuit Győrben. A tulajdonos a Walter Autó, amely Sopronban fogalomnak számít 1993 óta. A szalon megnyitóján ott volt Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgató és Papp Zoltán, SEAT márkaigazgató is.

Édesapánk, Walter Dezső nagy álma volt, hogy Győrben is legyen SEAT szalon, sajnos kórházban fekszik, így nem tud itt lenni – fogalmazott elcsukló hangon a lánya, aki felidézte, ezidáig Győr városában, egy korábbi, az Audi gyárral közös program keretén belül 1.200 Seat gépkocsit értékesítettek a gyár dolgozói részére. A győri régió megbízhatóságát, gazdasági erejét felismerve a tulajdonosi kör lehetőséget látott arra, hogy több évtizedes tapasztalatával a Győrben is megkezdje a járműértékesítést és szervizelést.

Szigorú felügyelet mellett, aprólékos és környezettudatos kivitelezéssel az Íves utca 4. szám alatt valósult meg az a létesítmény, amely a SEAT megújuló modellkínálatának minden tagját kínálja – köztük az AutoBest 2017 díjjal kitüntetett SEAT Ateca-t, valamint az Audi, a SKODA, a SEAT, a VW és a VW Haszonjárművek márkaszervizeként áll ügyfelei rendelkezésére.

Az értékesítés és a szerviz mellett a 2530 négyzetméteres telken álló összesen 1554 négyzetméteres (pince, földszint, galéria) győri létesítmény igényre szabott szolgáltatásokkal (hozom-viszem szolgáltatás, csere- és bérautó, keréktárolás, klíma szerviz, autómosó és -kozmetika, tartozékértékesítés és -bérlet) áll partnerei rendelkezésére. Együttműködéseikben készek nemcsak a szerződő vállalkozás gépparkjára, hanem a partner munkavállalói által üzemeltett gépjárművekre is flottatámogatást nyújtani.

Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria kommunikációs vezetője és Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója a szalonavatáson.

Az új márkaszerviz a gyártók által előírt célszerszámokkal és műhelyberendezéssel szakszerűen, a gyártók javítási utasításait maradéktalanul betartva végzi tevékenységét. Magyarország valamennyi, jelentős méretű flottakezelő társaságával kapcsolatban vagy szerződéses jogviszonyban állnak, így a lízingcéggel való adminisztráció terhét is leveszik az ügyfeleik válláról. A nagybani-, flotta- és taxi üzemeltetők részére egyedi kondíciókkal jelentős alkatrész- és óradíj kedvezményt adnak – hallhattuk a szalonavatón.

Papp Zoltán márkaigazgató a szalonavatón úgy fogalmazott, jó időket él át a SEAT. Tavaly több mint6 410 ezer autót értékesítettek a világban, s 2007 óta a legjobb eredmény.

Papp Zoltán köszönti a vendégeket.

A márka győri értékesítésére jobb partnert nem is találhattunk volna, mint a Walter család, akikkel régóta dolgozunk együtt Sopronban, s megbízhatóságuk garancia arra, hogy a SEAT márka Győrben is sikeres lesz – fogalmazott Papp Zoltán.

Köszöntötte a szalonavatót Simon Róbert Balázs, a megyei fejlesztések miniszteri biztosa is. Úgy fogalmazott, a szalon átadásával Győr és Sopron barátsága erősödik, a szalon hídat képez a két város között. Egyúttal örömmel jegyezte meg a politikus, hogy tavaly 25 százalékkal nőttek az újautó eladások Magyarországon.

Idén száz új autó eladása a cél.

Örülök, hogy a SEAT visszatért Győrbe, a város és környéke fontos hely és fontos piac számunkra – mondta kérdésünkre Eppel János, a Porsche Hungaria ügyvezető igazgatója. Földrajzilag is fontos helyen fekszik, hiszen a közelben található a Volkswagen konszern legnagyobb motorgyárának számító Audi Hungaria Zrt., amelynek motorjait számos SEAT modellbe beépítik. Eppel János kiemelte azt is, jó lehetőség lesz a győrieknek, hogy az új autó mellett használt autót is vehetnek itt, s teljes körű szervízszolgáltatást is kínál a Walter Autó Kft.

A Walter Autó Győr-Moson-Sopron megyei márkakereskedőként 1993 óta képviseli a VW-Csoport márkáit. Palettáján, a VW-konszern teljes repertoárja szerepel, beleértve az Audi, a VW, a VW Haszonjárművek, a SKODA és a SEAT márkákat is. A társaság tulajdonosi háttere jól átlátható családi vállalkozás, amelynek alapítója és névadója Walter Dezső üzletember és befektető.

Az avatón elhangzott az is, a legmodernebb technológiákat felvonultató új márkakereskedés és márkaszerviz megépítése 2015-ben fejeződött be, 2016-ban megszerezték az említett márkákra vonatkozó száz százalékos szerviz auditokat, a SEAT és a Das Weltauto kereskedelmi jogokat.

A beruházás tíz új munkahelyet teremtett, négy szerelő és két értékesítő dolgozik az új márkakereskedésben és márkaszervizben, ahol idén száz új SEAT eladása a cél.

A szervizben három teljes emelős állás és egy gyors emelő várja javításra az autókat, a szalonban pedig egyszerre hat új SEAT modell kiállítására van lehetőség. A kereskedés 26 gépkocsit tároló 420 négyzetméteres tetőparkolója teherlifttel megközelíthető.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.23
Máris tiltakozik az ellenzék.   ..
2024.07.23
A német luxusautó-gyártó rontotta 2024-re vonatkozó bevételi előrejelzését, mert egy árvíz....
2024.07.23
A használtautó-kereskedők egyik szeme sír, a másik nevet: a forgalom bővül, ugyanis ötvenezerrel....
2024.07.23
Az Audi Forma-1-es csapata bejelentette üzemanyag- és kenőanyag-partnereit. Amint azt az....
2024.07.23
Ez 35,4 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi mennyiséget – derült ki az orosz vámhatóság....
2024.07.23
A 71-es főúton ellenőriztek a járőrök. ..
2024.07.23
Az Automobili Lamborghini zsinórban hatodik alkalommal nyitotta meg az exkluzív és fényűző....
2024.07.23
Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési....
2024.07.23
A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás kísérlete miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy....
2024.07.23
A dél-koreai autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása....