elektromobilitás

Mindenki arcára mosolyt csal ez a Volkswagen ID. Buzz modell

2023.05.17.

Egy baráti piknik, vagy családi kempingezés, a vidéki autókázások idilli hangulata - mindezen pillanatok, élmények közös nevezője a felfedezés szabadsága és öröme. Ezekkel a hívószavakkal indította útjára a Batz x REKAVAGO kollaboráció legújabb nyári kollekcióját, amelyhez idén új színes, mindenki arcára mosolyt csaló ID. Buzz modelljével a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott.

A „Freedom to explore” mottó számtalan módon visszaköszön az egyszerre kényelmi és divatos papucs-és szandál kollekció darabjaiban – ahogy a szabadság életérzése és a felfedezni vágyás ihlette az ikonikus Bulli elődök formatervein alapuló ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modelleket is. „Megjelenik egyfelől a kombinálhatóságban, a viselő lehetőségeiben, hiszen egy-egy ilyen darabot hordva csinosak és magabiztosak lehetünk a legkülönbözőbb élethelyzetekben. Másrészt évek óta tartó tendencia eredménye, hogy a magas sarkakat lapos lábbelikre cseréltük, mely szintén megadja az oly régóta áhított szabadságot. Az idei kollekció szándéka, hogy megidézze, és életünk hétköznapjaiba csempéssze a valódi, megélhető pillanatokat.” - mesélte Vágó Réka, a REKAVAGO márka designere.

A kollaboráció sikerességét mutatja, hogy a kampány elemei nem csak a kollekció arculatában és a kreatív eszközökön köszönnek vissza, hanem a valóságban is megelevenednek a Volkswagen Haszonjárművek közreműködésével. A Porsche Hungaria által forgalmazott márka egyedi, brandingelt ID. Buzz Cargo kisbuszaival segíti a kollekció terjesztését, logisztikáját a teljes nyár folyamán.

“Már most az elmúlt 23 év legnépszerűbb Batz által gyártott termékcsaládról van szó, mellyel a magyar vásárlókon túl a szlovák és a cseh piacot is szeretnénk megszólítani, így egy kiterjedt nemzetközi kampányról és értékesítésről beszélhetünk jelen esetben. Igazi mérföldkő ez a Batz életében, amelyhez reményeink szerint hosszú távú partnerként idén a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott, méghozzá rendkívül stílusosan” – mondta Kárpáti Zoltán, a Batz tulajdonos-ügyvezetője.

Az együttműködés kiemelt aktivitása egy május 15. – június 4. között elérhető, látványos pop-up kitelepülés lesz a MOM Park bevásárlóközpontban, ahol a Batz x REKAVAGO 2023 kollekció összes darabja – papucsok, szandálok és táskák – megtekinthető, felpróbálható és rendelhető is lesz. A kreatív installáció a formabontó megjelenésen túl több izgalmat is ígér: azonnali online kedvezményeket a kollekció darabjaira; „meet the designer” találkozókat a tervezővel; valamint nyereményjátékokat, amelyek során értékes Batz x REKAVAGO darabokat, valamint Volkswagen tesztvezetéseket nyerhetnek majd a szerencsések.

Az ID. Buzz, vagyis az első, eleve tisztán elektromos modellként született Bulli-sorozata határozta meg a 2022-es évet a Volkswagen Haszonjárművek számára, a modellcsalád népszerűsége pedig azóta is töretlenül növekszik. „Igazi zsongás (buzz) veszi körül az ID. Buzz sorozatunkat – mégpedig világszerte –, nagyon hasonlóan a Batz x REKAVAGO 2023 kollekcióhoz, amely színes, vidám, szabadságot árasztó hangulatával tökéletesen társul az ID. Buzz-hoz” – mondta Kovács András, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója. „Arról nem is beszélve, hogy az ID. Buzz Cargo segítségével nem csak stílusossá, de fenntarthatóvá is válik a termékek kiszállítása. Win-win egy divatcég számára!” 

A kollekcióról bővebben:

A kényelem és a letisztult szabásvonalak egy egyszerű kollekció benyomását keltik, de valójában rengeteg munka és tapasztalat áll a BXRV mögött: a REKAVAGO brand több mint 20 évnyi tudással rendelkezik a téma kapcsán, a Batz pedig 25+ éve gyártja kényelmi cipőit a magyar - és immár a nemzetközi - piacokra.    

A két márka hasonló értékek mentén dolgozik: hazai gyártás, manufakturális jelleg, lokálisan beszerezhető alapanyagok, fenntarthatóság és persze a kifogástalan minőség, melyek természetesen ennek a kollekciónak is részei.

A teljesen elektromos ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modellek fenntartható mobilitási megoldások egész sorát kínálják, és ikonikus mosolyuk a megújult fénydizájnnak köszönhetően most még emlékezetesebb. Az ID. Buzz a családi élményekhez kínál egy intelligens és barátságos útitársat, az ID. Buzz Cargo pedig bizonyítja, hogy méltó az elnyert 2023-as Van of the Year díjra, hiszen újragondolt rakterével és okos tárolókoncepcióival új szintre emeli vállalkozását. Akár a családnak, akár szállítójárműként dolgozik: az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellek intelligens útitársak, akik jellegzetes mosolyukkal azonnal jó hangulatba hoznak.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.02
Nissan Navara alapokon próbál szerencsét a hazánkban most terjeszkedő Dongfeng, noha bemutatkozásuk....
2024.03.02
Elsősorban az autóiparban hasznosítható termékek receptúráinak kifejlesztésébe kezdett a Mol, a 177....
2024.03.02
A mikroprocesszor prototípusa új rekordot állított fel. ..
2024.03.02
A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője rajt-cél győzelmet....
2024.03.02
A két rendőrkapitányság közlekedésrendészeti munkatársai a levegőből is figyelték a közlekedőket....
2024.03.02
Február második felében letette a szakmunkásvizsgát az az autófényezőkből álló csoport, melynek....
2024.03.02
Intelligens, benzinkutakon működtethető szélvédőmosó rendszert fejlesztett ki a budapesti székhelyű....
2024.03.02
A német konszern a tavalyi jelentős növekedés után az idén értékesítési árbevételének....
2024.03.02
A sunderlandi üzem leáll a második generációs Nissan Leaf gyártásával, és megkezdi a felkészülést a....
2024.03.02
Az MKIF tájékoztatása szerint két alkalommal is megesett az elmúlt időszakban, hogy szembe mentek....