elektromobilitás

Mindenki arcára mosolyt csal ez a Volkswagen ID. Buzz modell

2023.05.17.

Egy baráti piknik, vagy családi kempingezés, a vidéki autókázások idilli hangulata - mindezen pillanatok, élmények közös nevezője a felfedezés szabadsága és öröme. Ezekkel a hívószavakkal indította útjára a Batz x REKAVAGO kollaboráció legújabb nyári kollekcióját, amelyhez idén új színes, mindenki arcára mosolyt csaló ID. Buzz modelljével a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott.

A „Freedom to explore” mottó számtalan módon visszaköszön az egyszerre kényelmi és divatos papucs-és szandál kollekció darabjaiban – ahogy a szabadság életérzése és a felfedezni vágyás ihlette az ikonikus Bulli elődök formatervein alapuló ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modelleket is. „Megjelenik egyfelől a kombinálhatóságban, a viselő lehetőségeiben, hiszen egy-egy ilyen darabot hordva csinosak és magabiztosak lehetünk a legkülönbözőbb élethelyzetekben. Másrészt évek óta tartó tendencia eredménye, hogy a magas sarkakat lapos lábbelikre cseréltük, mely szintén megadja az oly régóta áhított szabadságot. Az idei kollekció szándéka, hogy megidézze, és életünk hétköznapjaiba csempéssze a valódi, megélhető pillanatokat.” - mesélte Vágó Réka, a REKAVAGO márka designere.

A kollaboráció sikerességét mutatja, hogy a kampány elemei nem csak a kollekció arculatában és a kreatív eszközökön köszönnek vissza, hanem a valóságban is megelevenednek a Volkswagen Haszonjárművek közreműködésével. A Porsche Hungaria által forgalmazott márka egyedi, brandingelt ID. Buzz Cargo kisbuszaival segíti a kollekció terjesztését, logisztikáját a teljes nyár folyamán.

“Már most az elmúlt 23 év legnépszerűbb Batz által gyártott termékcsaládról van szó, mellyel a magyar vásárlókon túl a szlovák és a cseh piacot is szeretnénk megszólítani, így egy kiterjedt nemzetközi kampányról és értékesítésről beszélhetünk jelen esetben. Igazi mérföldkő ez a Batz életében, amelyhez reményeink szerint hosszú távú partnerként idén a Volkswagen Haszonjárművek is csatlakozott, méghozzá rendkívül stílusosan” – mondta Kárpáti Zoltán, a Batz tulajdonos-ügyvezetője.

Az együttműködés kiemelt aktivitása egy május 15. – június 4. között elérhető, látványos pop-up kitelepülés lesz a MOM Park bevásárlóközpontban, ahol a Batz x REKAVAGO 2023 kollekció összes darabja – papucsok, szandálok és táskák – megtekinthető, felpróbálható és rendelhető is lesz. A kreatív installáció a formabontó megjelenésen túl több izgalmat is ígér: azonnali online kedvezményeket a kollekció darabjaira; „meet the designer” találkozókat a tervezővel; valamint nyereményjátékokat, amelyek során értékes Batz x REKAVAGO darabokat, valamint Volkswagen tesztvezetéseket nyerhetnek majd a szerencsések.

Az ID. Buzz, vagyis az első, eleve tisztán elektromos modellként született Bulli-sorozata határozta meg a 2022-es évet a Volkswagen Haszonjárművek számára, a modellcsalád népszerűsége pedig azóta is töretlenül növekszik. „Igazi zsongás (buzz) veszi körül az ID. Buzz sorozatunkat – mégpedig világszerte –, nagyon hasonlóan a Batz x REKAVAGO 2023 kollekcióhoz, amely színes, vidám, szabadságot árasztó hangulatával tökéletesen társul az ID. Buzz-hoz” – mondta Kovács András, a Volkswagen Haszonjárművek márkaigazgatója. „Arról nem is beszélve, hogy az ID. Buzz Cargo segítségével nem csak stílusossá, de fenntarthatóvá is válik a termékek kiszállítása. Win-win egy divatcég számára!” 

A kollekcióról bővebben:

A kényelem és a letisztult szabásvonalak egy egyszerű kollekció benyomását keltik, de valójában rengeteg munka és tapasztalat áll a BXRV mögött: a REKAVAGO brand több mint 20 évnyi tudással rendelkezik a téma kapcsán, a Batz pedig 25+ éve gyártja kényelmi cipőit a magyar - és immár a nemzetközi - piacokra.    

A két márka hasonló értékek mentén dolgozik: hazai gyártás, manufakturális jelleg, lokálisan beszerezhető alapanyagok, fenntarthatóság és persze a kifogástalan minőség, melyek természetesen ennek a kollekciónak is részei.

A teljesen elektromos ID. Buzz és ID. Buzz Cargo modellek fenntartható mobilitási megoldások egész sorát kínálják, és ikonikus mosolyuk a megújult fénydizájnnak köszönhetően most még emlékezetesebb. Az ID. Buzz a családi élményekhez kínál egy intelligens és barátságos útitársat, az ID. Buzz Cargo pedig bizonyítja, hogy méltó az elnyert 2023-as Van of the Year díjra, hiszen újragondolt rakterével és okos tárolókoncepcióival új szintre emeli vállalkozását. Akár a családnak, akár szállítójárműként dolgozik: az ID. Buzz és az ID. Buzz Cargo modellek intelligens útitársak, akik jellegzetes mosolyukkal azonnal jó hangulatba hoznak.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.12.07
A 2024. január 9. és 12. között rendezett Las Vegas-i CES® 2024-en mutatja be globális piacra szánt....
2023.12.07
Egy 31 éves salzburgi férfi eladásra kínálta használt BMW terepjáróját a Marketplace internetes....
2023.12.06
Az új BMW 5-ös nemzetközi bemutatóján az Év Magyar Autója versenyben nevezett elektromos i5 mellett....
2023.12.06
A rendszeres ingázók és a diákok különösen kedvező bérlettípust vásárolhatnak a Szeged-Szabadka....
2023.12.06
Nem célunk reklámozni a dohányzást, de azt el kell ismernünk, hogy a legtöbb időtálló és ikonikus....
2023.12.06
Megint meghosszabbította a még október elején bevezetett ideiglenes határellenőrzést a szlovák....
2023.12.06
Nézze meg a videót! ..
2023.12.06
Szerda hajnaltól havazás kezdődött az ország dunántúli területein. Változó intenzitással, de....
2023.12.06
Nem mindennapi jutalomként vehet részt a hétvégi Mikulás Rallye-n Benyó Máté. A Korda Racing....
2023.12.06
Az Év Európai Autója (COTY) díj 59 főből álló, 22 országot képviselő zsűrije november végén....