mini

MINI szalon az ország egyik legrégebbi BMW márkakereskedésében

2018.09.30.

Közel százmillió forintos beruházással készült fel portfóliója bővítésére a BMW-vel 27 éve kapcsolatban álló pécsi Schneider Autóház. Az eddig BMW, BMW M és BMW i márkákat forgalmazó kereskedés új szalonjában már a MINI modelljeit is megtalálhatják az ügyfelek.

A Schneider Autóház Kft. története Pécsett található telephelyének és szalonjának 2015-ös teljes körű fejlesztését és bővítését követően, idén szeptember végén újabb mérföldkőhöz érkezett: a cégcsoport kínálatában az eddig elérhető BMW, BMW M és BMW i modellek megjelent a MINI portfóliója is, melyet egy új, 250 négyzetméteres bemutatóteremben találhatnak meg a brit prémiummárka ügyfelei.

- Az új MINI szalon a Schneider Autóház Kft. közel százmillió forintos beruházásában felépült 400 négyzetméteres épületben kapott helyet, melybe a cégcsoport marketing irodája is beköltözött. Autóházunk az egyik legnagyobb, immár 27 éves múlttal rendelkező, stabil partnere a BMW-nek Magyarországon. Sikerünket nemcsak az értékesített autók mennyisége, hanem az immár háromszor kiérdemelt.

- Az Év Márkakereskedője elismerés is bizonyítja, melyet 1999-ben, 2003-ban és 2014-ben nyertünk el. Az új MINI márkakereskedés a BMW szalonnal szemben a Pécsváradi úton nyitja meg kapuit, és mint ilyen, az első teljes egészében a BMW-től különálló kereskedés az országban – mondta el Schneider János ügyvezető tulajdonos a megnyitó alkalmával.

A megnyitó egyedi programjaként a meghívottak egy esti tesztvezetés alkalmával próbálhatták ki a MINI összes modelljét, úgy, mint a megújult 3 és 5-ajtós, valamint Cabrio modelleket, az új színnel gazdagodott MINI Clubman Cooper S-t és a márka vagány szabadidőautóját a Countrymant. Az esti fényekben különsen látványosak voltak a teljes kört formáló első LED fényszórók, valamint a MINI kínálatában megtalálható szintén LED-es brit zászló motívumot formáló hátsó világítótestek.

- A MINI márka egyenletes, fejlődő teljesítményt mutat Magyarországon, idén augusztus végéig közel kétszer annyi autót adtunk el, mint két éve hasonló időszakban. A Schneider Autóház Kft. pécsi MINI bemutatótermével tovább bővül az országos hálózat, immár Budapest, Győr és legutóbb Miskolc mellett, a baranyai megyeszékhelyen is van márkaképviselet, így bízunk benne, hogy a MINI hazai sikereihez Pécs is hathatósan hozzájárulhat – mondta el Oros Attila a BMW Group Magyarország MINI márkavezetője a szalonnyitás alkalmával.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.03.04
Nézze meg a videót! ..
2024.03.04
Több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett 2024-től elegendő április 15-ig befizetni az....
2024.03.04
A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-....
2024.03.04
A múlt század vége felé eljutott odáig a technológiák fejlődése, hogy a megfizethető autók is egyre....
2024.03.04
Három személyautó karambolozott az M2-es autóút Budapest felé vezető oldalán, Dunakeszi térségében....
2024.03.04
A Renault pikáns dolgokkal készült a Genfi Autószalonra, ahol a várva várt, 400 kilométeres....
2024.03.04
Két dobogós helyezéssel zárta Hideg Ádám a Formula 4 Winter Series harmadik fordulóját a hétvégén,....
2024.03.03
Dabason kapott lángra a jármű, jelentette az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. ..
2024.03.03
Elrajtolt az Extreme E sorozat negyedik évada, melyben régi riválisok küzdenek új műfajban. ..
2024.03.03
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Javuló közlekedési morál? ..