Yamaha

Motorok a milánói kifutón

2016.01.27.

Az idei első Milánói divathetet a híres belga tervező, Dirk Bikkemberg és a Yamaha különleges bemutatója is emlékezetessé tette. A „Dark Side of Japan” életérzést nemcsak a kifutó közepén felsorakoztatott fekete MT motorkerékpárok, hanem az új Sport Couture Collection darabjai is visszaadták.

A híres Milánói divathét utolsó napját mindig nagy várakozás előzi meg, hiszen ekkor mutatják be a következő őszi-téli férfi kollekciókat. A show-t ezúttal ellopta a Yamaha és Dirk Bikkemberg közös bemutatója. A híres belga tervező, aki mindig ötvözi a sportruházat praktikusságát és a letisztult, finom vonalakat, szintén bemutatta új kollekcióját a nemzetközi sajtónak. A „Dark Side of Japan” életérzés által inspirált, új Sport Couture Collectiont most először a híres Yamaha MT modellek mellett vonultatták fel.

Bikkemberg új kollekcióját olyan férfiaknak ajánlja, akik egy intenzív sportedzés után belebújnak kedvenc motoros kabátjukba, felpattannak a motorjukra és keresztülszelik a város utcáit, miközben belélegzik a hétköznapi élet illatát. Jellegzetes ruhái ügyesen ötvözik a stílusos kreativitást a sport világából „lopott” részletekkel, ahogy az MT motorok is tökéletes fúziói a stílusnak és a legmodernebb technológiának.

A divatvilág legújabb trendjei találkoztak a motorkerékpár design „szokványostól eltérő” vonulatával, melyek mögött megtalálhatóak az MT sorozat jól megkülönböztethető vonásai is, amik az utóbbi években megváltoztatták a motorozás arculatát. 2016-ban a japán motorkerékpár szubkultúra által ihlettet két új gyöngyszem is az utakra kerül majd, teljessé téve az MT motorokok palettáját. Az MT-10, messze a legerősebb MT, amit valaha alkottak, köszönhetően a 998 km-es crossplane blokknak és nagy nyomatéknak, míg az agilis és kompakt kéthengeres MT-03 tökéletes naked motor a kezdő vagy újrakezdő motorosok számára.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....