szimulátor

PlayStation-ön versenyezhetünk a Toyota GR Suprával

2019.03.12.

A GranTurismo Sport szimulátor legutolsó frissítésében a sorozatgyártású Toyota GR Supra is ott van a választható járművek között. Ezzel 17-reemelkedett a konzoljátékban rendelkezésre álló Toyota modellek száma.

A forgalmazás első évében mindössze 900 európai vásárló részesülhet az új generációs Toyota GR Supra élményében. Máris több ezren iratkoztak fel ugyanakkor a várólistára, így akinek most jutna eszébe, hogy megvásárolja az ikonikus Toyota sportautó legújabb, ötödik kiadását, hosszú, türelmes várakozásra kell berendezkednie. Addig is azonban, amíg sorra kerülnek, a GranTurismo Sport konzoljátékon keresztül már most kipróbálhatják a GR Suprát, méghozzá versenykörülmények között.

A kizárólag PlayStation 4 konzolra elérhető autóverseny-szimulátor március elején kiadott, ingyenes frissítésében ugyanis letölthető a Toyota GR Supra RZ, azaz a vadonatúj, kétüléses sportkupé japán belpiacos kiadásának soros hathengeres motorral szerelt változata. Ezzel teljessé vált az ötödik generációs Supra jelenléte a legendás szimulátor-sorozatban. Tavaly a Toyota GR SupraRacingConcept előtanulmány vált elérhetővé a 2017-ben bevezetett, hetedik generációs játékszoftverben. Ezt megelőzően, a konzoljáték hatodik szériájában debütált a mai szériamodellt már 2014-ben előre vetítő Toyota FT-1 koncepciójármű, valamint az annak alapjaira, kifejezetten a GranTurismo játékhoz kifejlesztett, képzeletbeli Toyota FT-1 VisionGranTurismo is, amely jelenleg két kivitelében is kipróbálható. A Supra két korábbi generációja is képviselteti magát a játékban: az 1988-as Supra 3.0GT Turbo (ez volt az első olyan széria, amelyet Japánban is Supra néven forgalmaztak), valamint az 1997-es Toyota Supra ZR révén; az utóbbi, negyedik Supra generáció 1999 óta a GranTurismo összes kiadásában megtalálható.

A GranTurismo sorozatokban megszokott, rendkívül valósághű grafikát és menetdinamikát némi nosztalgikus visszatekintéssel is megfűszerezhetjük a játékon belül elérhető SupraLegend márkakupában. Itt negyedik és ötödik generációs Supra modellek versenyeznek egymással olyan legendás helyszíneken, mint a Nürburgring vagy a szintén most bevezetett japán Autopolis versenypálya.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.09.28
Az ABB új, iparágvezető IRB 1300-as robotja, Robotics Pharmacy automatizálási rendszere, és vezető....
2020.09.28
Cikksorozatunk első részeiben az 1/1990 (IX.29.) KHVM rendelet vesézzük ki, mivel ez szabályozza a....
2020.09.28
A Hyundai Motor bemutatta azt a Hyundai Soapbox versenyjárművet, amelyet kisgyermekes családok vagy....
2020.09.28
Egy 62 éves nőt Csepelen, egy 22 éves lányt pedig Kőbányán ütöttek el - írja a police.hu   ..
2020.09.28
Az ADAC idei téligumi-tesztjének egyértelmű győztese a Bridgestone vezető téli gumija, a Blizzak....
2020.09.28
Megrendülten tudatjuk, hogy életének 68. évében elhunyt dr. Vajda István, egyetemi tanár, az MTA....
2020.09.28
Egy felmérés tanúsága szerint a németek elkötelezettek a fenntartható fejlődés mellett, tenni....
2020.09.28
A kabinban kialakult nyomásprobléma miatt visszatért Bécsbe az Austrian Airlenes Stuttgartba tartó....
2020.09.27
Japán beszállítótól jön a kompakt megoldás. A kerékben feszültség indukálódik a tekercselt úttesten....
2020.09.27
Az immár hibrid hajtáslánccal felfrissített, hozzánk Japánból érkező Suzuki Swift új időszámítást....