Land Rover Defender

Sátrazzon a Rover tetején!

2020.07.07.

A Land Rover és az olasz Autohome cég együttműködése révén eredeti megoldás született a terepjáró tetejének vakációs hasznosítására. Az ötlet ideális egy összebújós pár számára – írja a legnépszerűbb olasz napilap, a Corriere della Sera internetes kiadásának autós rovata, a Motori.

A Land Rover trendi megoldással állt elő a nyári kirándulós időszakra, amikor az emberek végre kiszabadulhatnak, és másoktól távol szeretnének eltölteni néhány intim órát vagy napot. Nem csoda, hogy épp a Rovernek jutott eszébe az ötlet, hisz a terepjáró eleve azok számára készült, akik a szabadba vágynak, különleges körülmények között.

A nem mindennapi ötlet egy tetőre szerelhető sátor, amit kifejezetten a Land Rover Defender 110 számára fejlesztettek ki az olasz Autohome cég szakembereivel együttműködve. A magaslati kuckó ideális megoldás egy fiatal pár számára, mivel a sátorban kényelmesen elfér a két felnőtt méretére szabott pamut matrac, a hozzá való párnákkal. A világítást belső LED-es lámpa szolgáltatja, és a teljes felszereléshez még egy tároló háló is tartozik. A sátorba a jármű mindkét oldalára nyitható alumínium létrán keresztül lehet feljutni, ami behúzható, amikor nincs rá szükség.

A tetőre rögzíthető sátor 230 cm hosszú,  130 cm széles és 150 cm magas. Robusztus, de könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készül, melyeket a legszélsőségesebb időjárási körülmények között teszteltek.

A sátor összehajtott állapotban is természetesen a tetőn kap helyet. Olyan módon alakították ki a helyét, amellyel menet közben a lehető legjobb aerodinamikai stabilitást és hatékonyságot tudták elérni. A sátor - amelyet könnyű, üvegszálas tok védi - egyike a Defender számára már elérhető 170 kiegészítő felszerelésnek. Kompatibilis az Expedition tetőcsomagtartóval és az alapfelszereltséghez tartozó Adventure Pack-kal.

A sátor pillanatok alatt, akár egy kézzel is installálható. Alapára Olaszországban 3.081 euró áfa nélkül (kb. 1,1 millió forint). Közvetlenül megrendelhető az Autohome-tól, vagy igényelhető a Land Rover viszonteladóinál.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.14
Marko Ivic Horvátországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.14
Accrai (Ghána) összeszerelő üzemének hivatalos megnyitójával a Volkswagen tovább bővíti jelenlétét....
2020.08.14
Baleset miatt nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé - közölte az Útinform péntek délután a....
2020.08.14
A következő tíz év alatt a városi buszállomány fele cserélhető le kormányzati és európai uniós....
2020.08.14
Minden vasúti átjáróban történő baleset megelőzhető lenne odafigyeléssel és a szabályok....
2020.08.14
Bármennyire is bizonytalan a gazdasági helyzet mostanság, és akármennyire is ingadozó a benzin ára....
2020.08.14
Ötre nő az új BMW 5-ös sorozat plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozatainak....
2020.08.14
Sikerrel indult júliusban a Mahart nyaralóhajózási programja, jelentős az érdeklődés, a hajók....
2020.08.14
Már 2022-re elkészülhet a szériamodell abból a Toyota versenyautóból, amely az idei Le Mans-i 24....
2020.08.14
Meghalt egy motoros péntek hajnalban a 6-os úton Pécs és Hird között - közölte a Baranya Megyei....