Land Rover Defender

Sátrazzon a Rover tetején!

2020.07.07.

A Land Rover és az olasz Autohome cég együttműködése révén eredeti megoldás született a terepjáró tetejének vakációs hasznosítására. Az ötlet ideális egy összebújós pár számára – írja a legnépszerűbb olasz napilap, a Corriere della Sera internetes kiadásának autós rovata, a Motori.

A Land Rover trendi megoldással állt elő a nyári kirándulós időszakra, amikor az emberek végre kiszabadulhatnak, és másoktól távol szeretnének eltölteni néhány intim órát vagy napot. Nem csoda, hogy épp a Rovernek jutott eszébe az ötlet, hisz a terepjáró eleve azok számára készült, akik a szabadba vágynak, különleges körülmények között.

A nem mindennapi ötlet egy tetőre szerelhető sátor, amit kifejezetten a Land Rover Defender 110 számára fejlesztettek ki az olasz Autohome cég szakembereivel együttműködve. A magaslati kuckó ideális megoldás egy fiatal pár számára, mivel a sátorban kényelmesen elfér a két felnőtt méretére szabott pamut matrac, a hozzá való párnákkal. A világítást belső LED-es lámpa szolgáltatja, és a teljes felszereléshez még egy tároló háló is tartozik. A sátorba a jármű mindkét oldalára nyitható alumínium létrán keresztül lehet feljutni, ami behúzható, amikor nincs rá szükség.

A tetőre rögzíthető sátor 230 cm hosszú,  130 cm széles és 150 cm magas. Robusztus, de könnyen használható, és kiváló minőségű anyagokból készül, melyeket a legszélsőségesebb időjárási körülmények között teszteltek.

A sátor összehajtott állapotban is természetesen a tetőn kap helyet. Olyan módon alakították ki a helyét, amellyel menet közben a lehető legjobb aerodinamikai stabilitást és hatékonyságot tudták elérni. A sátor - amelyet könnyű, üvegszálas tok védi - egyike a Defender számára már elérhető 170 kiegészítő felszerelésnek. Kompatibilis az Expedition tetőcsomagtartóval és az alapfelszereltséghez tartozó Adventure Pack-kal.

A sátor pillanatok alatt, akár egy kézzel is installálható. Alapára Olaszországban 3.081 euró áfa nélkül (kb. 1,1 millió forint). Közvetlenül megrendelhető az Autohome-tól, vagy igényelhető a Land Rover viszonteladóinál.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.11.30
A prémium B-SUV kategória elektormos úttörőjének hatótávja az új modellévtől 7 százalékkal magasabb....
2021.11.30
Új lendületet kapott a Ford népszerű egyterűje ..
2021.11.30
Hat nap alatt 126 ittas és hat bódult járművezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Budapesten....
2021.11.30
A 2021-es miami Art Basel művészeti kiállításon a BMW M GmbH a részleg eddigi legerősebb....
2021.11.30
Szerdán zárul az év végi kötelezőkampány. Tavalyhoz képest átlagosan egyhavi díjjal járnak jobban a....
2021.11.30
Lassan tényleg ott tartunk, hogy a leglogikusabb, legmegfizethetőbb autókat az indiai piac kapja,....
2021.11.30
A repülőtér B és D portája közötti szakaszon kapott lángra a kocsi, egy sávon halad a forgalom –....
2021.11.29
A Das WeltAuto Centrum Budaörs értékesítési igazgatójával, Tóth Péterrel készült interjúnk második....
2021.11.29
A magyar akkumulátoripari képzés fejlesztéséről írt alá megállapodást Palkovics László innovációs....
2021.11.29
Továbbra is Berlin a legnépszerűbb terület az autótolvajok körében – nagy különbséggel Brandenburg....