verseny

SCANIA CO2NTROL CUP 2018, a hatékony vezetés versenye

2018.04.09.

Újfajta versenyt hirdet a Scania a hálózatba kapcsolt Scania járművek vezetőinek. A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 a napi munkavégzés közben a flottamenedzsment-rendszer adatai alapján értékeli ki a résztvevők vezetési stílusának hatékonyságát. A legjobbakra, illetve a legnagyobb fejlődést elérőkre pedig értékes nyeremények várnak.

Világszerte már több mint 350 ezer hálózatba kapcsolt Scania jármű közlekedik az utakon, és az ezek által szolgáltatott adatok sokféleképpen segítik optimalizálni az üzemeltetést. Többek között a járművek üzemelési paraméterei alapján kiértékelhető a sofőrök vezetési stílusa, nevezhetjük akár művészetnek is, a Scania Járművezető-támogatás (Scania Driver Support – SDS) nevű rendszer pedig valós idejű tanácsokkal segíti a pilótákat abban, hogy a legtöbbet hozhassák ki járművükből.

Verseny munka közben

A közép-európai Scania CER régió (Csehország, Szlovákia és Magyarország) járművezetői büszkélkedhetnek a Scania Járművezető-támogatás legjobb minősítő eredményeivel nemcsak Európában, hanem világszinten is. Ezért a régió vezetése úgy döntött, hogy versenyt hirdet számukra. A verseny kiértékelése a flottamenedzsment-rendszerből nyert üzemelési adatokon alapul, így a versenyzőknek sehova sem kell elutazniuk, vagyis nem kell feláldozniuk a szabadidejüket. Egyszerűen csak a munkájukat kell végezniük, mint máskor, és persze eközben a legjobb tudásuk szerint kell vezetniük!

Fontos alapszabályok

A versenyben minden olyan járművezető részt vehet, akinek Scania gépjárműve C200 vagy C300 fedélzeti egységgel van felszerelve (2011 júniusa után gyártott Scania járművek). A megmérettetés három hónapig tart, amely során a vezetők munkáját olyan szempontok szerint értékelik, mint például a Scania Járművezető-támogatás eredménye, az alapjárati üzemelés mértéke és az üzemanyag-fogyasztás. Az objektivitás érdekében a versenyben részt vevő, regisztrált járműveknek havonta legalább 4000 kilométert kell megtenniük.

Díjazás

A verseny során minden hónapban kiértékelik a hónap legjobb járművezetőjét, akinek jutalma egy 150 euró értékű Scania Truck Gear ajándékutalvány lesz. A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 végén a harminc legjobb versenyző meghívást kap egy kötetlen hangulatú, szórakoztató programokat kínáló ünnepségre, ahol értékes Scania Truck Gear ajándékok várják majd a résztvevőket. A verseny három legeredményesebb pilótájának nyereménye pedig egy gyárlátogatás lesz a Scaniánál, Svédországban. A végső értékelés során nemcsak a legjobb járművezetők kapnak díjat, hanem azok is, akik a verseny ideje alatt a legnagyobb fejlődést érték el.

Nevezés

A jelentkezési határidő: 2018. május 31. A SCANIA CO2NTROL CUP 2018 verseny bővebb részletei és a jelentkezési lap megtalálható a www.scaniacontrolcup.hu weboldalon

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.25
Lezárták a sztráda Budapest felé vezető oldalát - kamion ütközött furgonnal és két személyautóval....
2021.10.25
Kevés olyan fontos család van az autóiparban, mint az Agnelli. Az utóbbi 150 év talán legfontosabb....
2021.10.25
A 2021-es Toyota Mirai hivatalos GUINESS VILÁGREKORDOT állított fel a hidrogénhajtású....
2021.10.25
- Hétfőn elindult az AutoWallis nyilvános részvénykibocsátása, 107-122 forint között juthatnak az..
2021.10.25
Multimédiás múzeumban állítják ki a 104 éves korában elhunyt Emilio Zumerle autóját, egy Fiat 500....
2021.10.25
A BMW M divízió prémium kompaktjának teljesítményét mérnöki precizitással továbbfejlesztett futómű-....
2021.10.25
Áder János köztársasági elnök a piacvezető kisrepülőgépeknél jelentősen kisebb környezeti....
2021.10.25
A Tündérszépek egy megyei szintről induló országos szépségverseny, melynek célja, hogy  hétköznapi....
2021.10.25
A zsúfolt őszi forgalom, az iskolába vagy óvodába járás mindenkitől több figyelmet kíván. ..
2021.10.25
Tolatás közben elütött egy munkást egy szemétszállító teherautó Gádoroson, a férfi a helyszínen....