BMW

Sikeres volt a BMW Golf Cup International magyar döntője

2015.10.10.

Október első hétvégéjén több mint 100 induló vett részt a BMW Golf Cup International magyarországi döntőjén.

A BMW Group Magyarország immár kilencedik alkalommal rendezte meg BMW Golf Cup International 2015 magyarországi döntőjét a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club-ban. A nagy presztízsű verseny kiemelt érdeklődés közepette zajlott, a szervezők a túljelentkezés után 108 résztvevőt regisztráltak október első szombatján a pályán.

A 2005-ben először megrendezett esemény az elsőrangú minőség, a makulátlan stílus és az életre szóló élmények értékeinek megőrzésével és egy nemzetközi hagyomány hazai megteremtésével indult el. Az október 3-án megrendezett magyarországi döntő méltó folytatása a nemzetközi sikersorozatnak.

Az esemény fényét emelte, hogy hivatalosan itt mutatták be első alkalommal a BMW új zászlóshajóját, a vadonatúj 7-es Sorozatot, amely innovatív technikai megoldásaival ismét mérföldkövet állít a luxuskategóriában. Az új 7-es BMW mellett kiállították a BMW X1-es második generációját is, mely néhány héttel ezelőtt debütált a nagyközönségnek a Frankfurti Autószalonon, továbbá a BMW modellpalettájának számos egyéb képviselőjét, a teljesen elektromos meghajtású BMW i3-tól a lenyűgözően
elegáns 640d Gran Coupé-ig.


A játékosok a nyílt verseny során három kategóriában és egy kiegészítő kategóriában mérhették össze tudásukat a napfényes őszi hétvégén. A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben megrendezett gálavacsorán került sor. Az est során Zoób Kati divattervező, a Bátor Tábor Alapítvány nagykövete is felszólalt, segítve az Alapítvány jótékony célú gyűjtését tartósan beteg gyermekek számára. Az est háziasszonya Osvárt Andrea színésznő, filmproducer, egykori modell volt.

A BMW Group és a golfsport hosszú tradíciókra tekint vissza. A BMW Golf Cup International 1982-ben indult Angliából amatőr golfozóknak, a helyi BMW kereskedők meghívására. 1992-ben a korábban bejegyzett BMW Invitation Tournament integrálódott a Golf Cup International programba, majd több, mint 20 év elteltével, immár 50 ország 100 000 golfozója verseng a World Final nagy presztízsű címért.

Három kategóriában, A/I Men, A/II Men és A/III Ladies hirdet győztest a résztvevő ország, hogy a legjobb golfjátékosait a nemzetközi World Final torna egy lenyűgözően exkluzív helyszínére kvalifikálja. A világ különböző pontjainak legszebb golfpályái adtak már otthon a döntőnek, úgy mint Argentína, Ausztrália, Portugália, Thaiföld, vagy az idei nyerteseket jövőre vendégül látó Dél-Afrika.

A magyarországi verseny nyertesi: A/I. Férfi kategória: Rádonyi Kristóf, A/II. Férfi kategória: Kiss Ferenc, A/III. Női kategória: Mervóné Kaincz Katalin
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.11.27
2023-ban érkezik az elektromos Porsche Macan, amivel több mint 1,8 millió tesztkilométert terveznek....
2021.11.27
Megtörtént az új Jaguar és Land Rover szalon műszaki átadása a Váci úton. ..
2021.11.27
Az év sötétebb hónapjaiban a rossz időjárási és látási viszonyok miatt megnő a közlekedési....
2021.11.27
A Mercedesnek vannak a legfiatalabb vásárlói, ha új autóról beszélünk, míg a Smartnak a....
2021.11.26
Összeroncsolódott személyautó a II. kerületi Nagykovácsi úton november 26-án, miután a járműre....
2021.11.26
Az FIA Túraautó Világkupa menetrendje szerint 2022-ben ismét 10 versenyhelyszín lesz. ..
2021.11.26
A legtöbb európai országban már kötelező a téli abroncs, van, ahol a hólánc is, de vannak, akik....
2021.11.26
A BMW Group újabb húsz európai városban, így többek között Koppenhágában, Veronában és Toulouse-ban....
2021.11.26
A Bács-Kiskun megyei rendőrök közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytattak eljárást, és....
2021.11.26
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján elsősorban Győr-Moson-Sopron, Vas,....