autótűz

Sorra gyulladtak ki az autók éjfél előtt az országban

2024.06.09.

Háromnegyed órán belül három autótűzről is hírt adott a katasztrófavédelem éjfél előtt. Az M4-esen, a 4604-es úton és a főváros XXII. kerületében is riasztották a tűzoltókat. Azóta, vasárnap délután 6-ig újabb négy kigyulladt autóról érkezett hír.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, Cegléd közelében, a 72-es és 73-as kilométerszelvény között - írta néhány perccel háromnegyed 11 előtt a katasztrófavédelem. A ceglédi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy lakóautó Alsónémedi közelében is, a 4604-es út 5-ös kilométerszelvényénél. A fővárosi és a dabasi hivatásos tűzoltók két vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat. Az oltást segítette a fővárosi vízszállító is.

Öt perccel fél 12 előtt írta a katasztrófavédelem, hogy kigyulladt egy személygépkocsi Budapest XXII. kerületében, a Margit utcában. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Frissítés: Ma délelőttre is jutott egy autótűz. - Kigyulladt egy személygépkocsi Újhartyánban, az Epres utcában. A dabasi hivatásos tűzoltók és egy szabadnapos tűzoltó egy vízsugárral eloltották a lángokat. Jelenleg utómunkálatokat végeznek - írta fél 12-kor a katasztrófavédelem honlapja.

Frissítés 2.0: - Kigyulladt egy személyautó Budapest XXI. kerületében, a Szent László utcában. A tűz következtében megrongálódott egy másik gépkocsi is. A fővaros hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották a lángokat, és megkezdték az utómunkálatokat. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani - írta pontban délután 4-kor a katasztrófavédelem.

Frissítés 3.0: - Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M7-es autópálya 13-as és 14-es kilométere között lévő leállósávban, a főváros irányában, Törökbálinton - írta a katasztrófavédelem vasárnap délután, kevéssel fél 6 előtt. A törökbálinti hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egység utómunkálatokat végez. A sztráda érintett szakaszán forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Frissítés 4.0 - Kigyulladt egy jármű az M0-s autóúton, az M1-es autópálya felé, a Nagy-Duna-hídon. A 13-as km-nél a külső sávot zárják el a forgalom elől - írta az Útinform fél 6-kor frissülő hírösszefoglalója. Torlódásra készüljenek! 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
Figyelmeztető előrejelzést adott ki Magyarország területére vasárnap éjfélig a HungaroMet. Hevesebb....
2024.06.22
Az első két fordulón látottakhoz hasonlóan a belgiumi Zolderben is mindkét szombati futamot....
2024.06.22
Nem kevés baja van, ott kellett hagyni. ..
2024.06.22
Lando Norris, a McLaren versenyzője nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését,....
2024.06.22
A szedánt továbbra is értékesíteni kívánják külföldön, de a Volvo nem tervez több S60-ast....
2024.06.22
Az M43-as autópálya 1-es kilométerénél fogott tüzet a jármű – jelentette az Országos....
2024.06.22
Nagyon sokan úgy várják a nyarat, mint a megváltót, hiszen pár hónapra végre csendesedik a reggeli....
2024.06.22
Kecskeméten tesztelték a Solaris Urbino 12 hydrogen típusú hidrogén üzemanyagcellás demobuszt....
2024.06.22
A spanyol Carlos Sainz Jr. volt a leggyorsabb a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati, harmadik....
2024.06.22
Szombattól főszezoni menetrend szerint közlekednek a MÁV-VOLÁN-csoport balatoni járatai - közölte a....