Porsche Hungaria

Szeptemberben ismét Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

2015.08.04.

Szeptember 19-én újból Volkswagen modellek ezrei lepik el a Hungaroringet az idei márkatalálkozó keretében. A számtalan izgalmas hazai autó mellett gyári különlegességek is várják az érdeklődőket, és ezúttal új típusok is képviseltetik magukat a rendezvényen.

Négy esztendővel ezelőtt szerveztek  először Golf-találkozót a Hungaroringen, a rendezvény sikerének köszönhetően pedig egy évvel később is megrendezték az eseményt. Ezt követően a többi Volkswagen modell rajongói is komoly érdeklődést mutattak a találkozó iránt, így tavaly - az érintett klubok szervezésében - már a Transporter, Bogár, Passat, Scirocco és Corrado modellek is külön-külön összejövetelt tartottak a helyszínen. Összességében tehát a negyedik márkatalálkozót szervezi a Volkswagen idén szeptember 19-én, a helyszín változatlan marad. A belépőjegy ezúttal 400 forintba kerül, és idén is lesz tombola, amin a legszerencsésebb játékos 100 forintért egy kabrió IV-es Golfot vihet haza.

A program évről-évre növekvő népszerűségnek köszönhetően újabb típusok fanatikusai is randevúznak az idei Volkswagen-találkozón: immáron a Polo, és egy csokorban a Jetta, a Bora és a Vento tulajdonosoknak is lesz külön szekciója a rendezvényterületen.

A Paddock rész ezúttal is kizárólag a Golfok generációké: az előzetesen regisztrálók közül neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri választja ki az erre legalkalmasabb, legszebb 300 járművet. Az ide pályázók a www.golftalalkozo.hu oldalon augusztus 23-ig tudják pár képpel és rövid szöveges leírással regisztrálni autójukat, a szavazás eredményről pedig szeptember első hetében, e-mailben értesítik őket a szervezők. A Transporterrel érkezők a versenypálya területén kialakított Hippifaluban parkolhatnak, s a vállalkozó kedvű látogatók, - amennyiben előre regisztrálnak -, akár itt is tölthetik az éjszakájukat sátorban vagy saját autójuk fedélzetén.

A hagyományokhoz hűen ismét a Volkswagen-találkozó szolgál több modell bemutatójául: a vadonatúj Touran mellett az új Transportert és az új Caddyt is itt láthatja majd először a nagyközönség hazánkban, de emellett egyedi, a  gyárból érkező izgalmas járművek is emelik a rendezvény fényét. Idén is számtalan program várja az érdeklődőket, így a férfiak mellett a hölgyek és a gyermekek is garantáltan jól szórakozhatnak. A kilátogatók természetesen nem csak Volkswagennel érkezhetnek a Ringre, gépkocsi márkától és típustól függetlenül a szervezők mindenkit örömmel várnak a helyszínen.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.14
Csaknem 4500 e-sportoló regisztrált és vett részt a selejtezőkön a Michelisz Norbi és csapata által....
2020.07.14
Az attól függ, mennyi pénzünk van rá. ..
2020.07.14
Nehéz volna olyan alkatrészt megnevezni a Lexus LFA-n, amely a maga műfajában ne teremtett volna új....
2020.07.14
Ester Lauringson Észtországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.14
Az Oroszországi Gépjárműgyártók Szövetségének  közlése szerint idén júniusban 14,6 százalékkal....
2020.07.14
A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt - jelentette a Katasztrófavédelem 15 óra után 1....
2020.07.14
Az év első öt hónapjának mérlege alapján a Toyota-csoport és a Toyota márka egyaránt vezeti az....
2020.07.14
A Magyar Kerékpáros Szövetség vizsgálatot indít az I. Grand Gella Giro Kupán vasárnap történt....
2020.07.14
A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem partnerei, a Knorr-Bremse, a Magyar Közút, az....
2020.07.14
Egy év felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki végzésben a Kiskőrösi Járási Bíróság a hatéves....