játék

Szerelmeseket keres a Toyota

2018.02.10.

Izgalmas felhívás jelent meg a korábban talán konzervatívabbnak tartott, mára azonban futurisztikus, trendi modelljei, környezetbarát hibrid technológiája, és a társadalmi felelősségvállalás legváltozatosabb területein kifejtett rendkívüli aktivitása révén fokozatosan valódi ’love-branddé’ váló Toyota magyarországi Facebook oldalán. A világ legzöldebbnek tartott autógyártója ugyanis szerelmeseket keres.

Persze nincs másról szó, mint arról, hogy a Toyota szeretne az eredetileg ugyan angolszász ünnepnek számító, mára azonban Magyarországon is rendkívül népszerű Valentin-nap alkalmából egy különleges élménnyel kedveskedni egy hazai párnak. A szerelmeseknek nem kell mást tenniük, mint a Toyota Hungary Facebook oldalán kiírt bejegyzésez kommentként odaírni párjuk nevét, akár néhány kedves sor kíséretében, és a vállalat jóvoltából megnyerhetnek egy vacsorát egy elegáns budapesti étteremben február 14-én. A nyertes pár akikért, az ország bármely településén lakjanak is, egy környezetbarát hibrid Toyota C-HR-t vezető sofőr érkezik majd, a kommentelők közül kerül kisorsolásra.

“Jóllehet a Valentin-nap eredetileg valóban angolszász ünnep, az elmúlt két évtizedben hazánkban is rendkívül népszerűvé vált. Hitünk szerint ugyanakkor sosem lehet túl sok az alkalom az ünneplésre, amikor az ember ‘felbontja a ritka percek selyemszalagját’, és igyekszik örömet szerezni annak, akit szeret. Nincs ehhez persze szükség külön alkalomra, a legjobb, ha az ilyen apró megemlékezések, figyelmességek, érzéseink, szeretetünk kimutatása a mindennapjaink részét képezik. A nagy rohanásban azonban olykor mégis jól jön egy-egy emlékeztető, talán erre valók az ünnepek, legyenek azok hagyományosan hazánkban is ünnepeltek, vagy épp nemzetköziek. A Toyotánál ezért szeretnénk egy hazai Pár számára igazán emlékezetessé tenni a jövőhét egyik estéjét...történetesen a Valentin napot.” – fogalmaz Varga Zsombor, a Toyota és Lexus márkák magyarországi kommunikációjáért felelős vezetője.

A szakember azt is elmondta, hogy a vacsora során a Toyota egy további apró, de remélhetőleg emlékezetes meglepetéssel készül a szerencsés párnak, erről azonban csak aznap este hull majd le a lepel.

Amennyiben Ön is szívesen lenne az a szerencsés, aki a Toyota jóvoltából meglepheti kedvesét, nem kell mást tennie, mint ellátogatnia az alábbi linkre: https://www.facebook.com/toyotahungary/posts/1228659507268039?pnref=story

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.10.01
T-GO. Ilyen hangzatos néven indítana új autómárkát az Egyesült Államokban a kínai HAAH csoport, ami....
2020.09.30
A Toyota Gazoo Racing méltó optikai kiegészítőket fejlesztett a világ legtüzesebb kisautójához: a....
2020.09.30
Előrebocsátom, nem én vagyok a célcsoport, s amikor csak beülhetek egy Minibe, mindig vegyes....
2020.09.30
Leon de Borger Belgiumból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.09.30
Tempós pályák, felhordásos kanyarok nehezítették meg a Peugeot 208 Rally Cup Hungary kupasorozatban....
2020.09.30
A CUPRA megkezdi az új Formentor gyártását. Az első, csak a márkának tervezett modell forgalmazása....
2020.09.30
A Magyar Suzuki a modern magyar autóipar leghosszabb sikertörténete. A japán gyökerű vállalat ötven....
2020.09.30
Új logisztikai központot épít a gumiabroncs nagykereskedelmi Marso Kft. Dunaharasztiban, a magyar....
2020.09.30
A Goodyear Tire és a Rubber Company nemrégiben több, mint 4 millió megtett km adatait elemezte az....
2020.09.30
Az Opel több üzemében 2021 végéig marad a Kurzarbeit.  Ezenkívül a gyártó azt állítja, hogy....