SEAT

"Tapas" bárt nyit a SEAT, ahol autót is lehet venni

2020.08.05.

A gyomrán keresztül is meg kell fogni a vásárlót – hirdette meg az új elvet a SEAT. A barcelonai központú autógyár mostantól a spanyol konyha fűszereit is beveti autói értékesítése érdekében. A katalán cég augusztus 17-én tervezi megnyitni Bécs kertvárosában az „Hola Tapas Bar”-t, ahol egy-egy különtermet rendeznek be a SEAT és a CUPRA márkáknak - írja a spanyol ABC napilap internetes kiadásának autós rovata.  

A „szent cél” érdekében a katalánok úgy döntöttek, hogy szövetkeznek a spanyol gyökerű német séffel, Juan Amadorral, aki igazi híresség lett Ausztriában. Egyike azon keveseknek, akik három egymást követő évben is elnyerték a Michelin-csillagot.

Az új, 460 négyzetméteres és 80 férőhelyes étterem az Auhof Center bevásárló-központban található. Két termét a SEAT és a CUPRA márkáknak szentelték. A megnyitó napja a tervek szerint augusztus 17-e lesz. Specialitásai között első helyen természetesen az Ibériai-félsziget kulináris remekei, a „tapas”-ok állnak. És persze a SEAT és a CUPRA.

A „tapas” a  spanyol gasztronómia jellegzetessége. A legtöbb bárban és étteremben a szeszes italok mellé szolgálják fel. E falatok ezer változatban készülnek. Tulajdonképpen bármiből lehet tapas, amit kis adagokra fel lehet osztani: apró szendvics, kolbászkák, sonka, halszelet. Az itt élők gyakran beülnek kedvenc bárjukba, és borozgatás mellett egy-egy falatnyi „tapas”-t rágcsálnak. Az alapszó, a „tapa” egyébként magyarul azt jelenti: „fedő”. Az elnevezés onnan ered, hogy a vendégek a bárokban a kezük ügyébe kerülő apró tárgyakkal fedték le poharaikat, hogy ne hulljanak bele az italukba a legyek és a muslincák. Ebből a szokásból alakult ki később a falatnyi borkorcsolya.

"Mint minden más ágazatnak, az autóiparnak is folyamatosan ki kell találnia a jövő útjait - mondta a kezdeményezéssel kapcsolatban a SEAT Austria vezérigazgatója, Wolfgang Wurm. „Az új Hola Tapas Bar egyedülálló, innovatív ötlet, amely a kor igényeihez igazodik. Vendégeink a spanyol konyha remekeivel párhuzamosan felfedezhetik a mi autó-remekeinket is. A tapaszok megízlelése után az autóinkkal is próbát tehetnek egy tesztvezetés révén, közvetlenül az étterem parkolójában. A vezetési élmény révén felfedezhetik autóink remek tulajdonságait, meggyőződtek e modellek a járművek hatékonyságáról, s ott helyben meg is vásárolhatják őket. Partnereinkkel - Juan Amadorral és az Auhof Centerrel - garantáljuk a legmagasabb minőséget, megfizethető áron.

Míg a spanyol finomságokat élvezik, a Hola Tapas Bar ügyfelei fizikailag és virtuálisan is felfedezhetik a legújabb SEAT és CUPRA modelleket, mivel a kiállított autók az étteremmel azonos térben találhatóak. A felfedezés élményét segíti a „videó-fal” és különféle kivetítő képernyők, amelyek a vendégek elé tárják a két márka teljes választékát. A kulináriai és az autós élmény valódi mediterrán életérzést kínál majd.   

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.09.23
Gigantikus nagyságrendű kormányzati megrendelést kapott az AvtoVAZ. Az orosz hatóságok 15 ezer....
2020.09.23
Hernád térségében több gépjármű ütközött egymásnak, az érintett útszakaszon a mentés és a....
2020.09.23
- Vitaindító dokumentumot készített a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a budapesti aktív és....
2020.09.23
- A budapesti hajózás kétszáz évére emlékezik a Közlekedési Múzeum, a Vigadó tér közelében álló....
2020.09.23
A Renault sportos és dinamikus SUV kupéja különböző vezetéstámogató technológiákkal gazdagon....
2020.09.23
Tehergépkocsival letért az úttestről, miközben jelzőtáblának hajtott, majd egy beton kocsibejárónak....
2020.09.23
Folytatjuk hazai körképünket a járműjavító vállalkozásokról ..
2020.09.23
Az első BMW M3 megjelenése után harmincöt évvel a BMW M GmbH reflektorfénybe gurítja a prémium....
2020.09.23
Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely....
2020.09.23
A hatszoros NBA-bajnok Michael Jordan az autóversenyző Denny Hamlinnel közösen saját csapatot....