közösségi autómegosztó

Új, innovatív szolgáltatás a közösségi autómegosztásban

2023.05.29.

Az autómegosztó szolgáltatások rohamtempóban hódítják meg a fejlett piacokat, ahogy az autóhasználati szokások gyökeresen átalakulnak. A mai fiatalok egyre inkább a gondtalan mobilitásra vágynak, mintsem járművek birtoklására. A közösségi autómegosztás mellett szólnak a fenntarthatóság és környezetvédelem terén elérhető előnyök valamint az autó fenntartásával kapcsolatos költségek megosztása, részbeni megtérülése.

A Cardeon Magyarország Kft. BluGo néven hamarosan olyan közösségi autómegosztó szolgáltatással lép piacra, amely nagy mértékben támaszkodik az egyes régiókban elérhető márkakereskedői hálózatokra, a kereskedések szolgáltatásaira.

A Budapesten elérhető városi szolgáltatókkal ellentétben a BluGo szolgáltatás a több napos, több megtett km-t tartalmazó ügyletekre fókuszál, a hagyományos rent-a-car szolgáltatók alternatívájaként.

A szolgáltatás működtetésében nagy szerepet kapnak márkakereskedő partnereink, akik meglévő, számos telephelyen elérhető infrastruktúrájukkal a gépjárművek átvételét, átadását, mozgatását, karbantartását minőségi környezetben biztosítják. A partnereink és ügyfeleik autóparkja a jelenlegi szolgáltatóknál szélesebb palettát biztosít leendő ügyfeleink számára, akik így akár a következő autóvásárlásuk előtt alaposabban megismerkedhetnek egy-egy modellel mindennapi körülmények között.

A flotta minőségéről és így ügyfeleink pozitív élményéről a BluGo csapata a márkakereskedő partnereinkkel közösen gondoskodik a járművek rendszeres ellenőrzésével, a járműpark életútjának ismeretével.

Bízunk benne, hogy az egyszerű csatlakozási folyamat, a gondosan megtervezett mobilalkalmazás, a rugalmas, intelligens árazási és hirdetési rendszer a hosszútávú sikeres működésünk és a maximális ügyfélelégedettség alapja lesz, miközben partnereink élményekkel és autójuk bérbeadásából származó bevétellel gazdagodnak majd.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.20
A HangZóna mai vendége Rusznák András igazságügyi járműszakértő. ..
2024.06.20
A Múzeumok éjszakáján, szombaton nyílik meg a Földalatti Vasúti Múzeum új kiállítása, amely a 150....
2024.06.20
1999-ben történelmet írt a BMW V12 LMR, ami két Le Mans korszak között tudta megnyerni a 24 órás....
2024.06.20
Csökkent a forgalomba helyezett új autók száma májusban az egy évvel korábbihoz képest az Európai....
2024.06.20
A Le Mans-i 24 órás versenyen debütált a Michelin bemutatja levegő nélküli holdjárókerekének....
2024.06.20
Május végén rendezték meg a szlovákiai Svidnikben az idei Big Rocket Cup-ot, melyre a Szegedi....
2024.06.20
A Miskolci Egyetem (ME) és a CATL Debrecen együttműködési megállapodást kötött, amely szerint a....
2024.06.20
Dubaj rendőrsége ezen a héten avatta fel a Tesla elektromosautó-gyár extravagáns terepjárójának....
2024.06.20
Májusban 63 százalékkal nőtt az újonnan forgalomba helyezett villanyautók száma Magyarországon. ..
2024.06.20
A Mercedes jelenleg zajló beruházásai nyomán Magyarország legnagyobb kapacitással bíró autógyára....