közösségi autómegosztó

Új, innovatív szolgáltatás a közösségi autómegosztásban

2023.05.29.

Az autómegosztó szolgáltatások rohamtempóban hódítják meg a fejlett piacokat, ahogy az autóhasználati szokások gyökeresen átalakulnak. A mai fiatalok egyre inkább a gondtalan mobilitásra vágynak, mintsem járművek birtoklására. A közösségi autómegosztás mellett szólnak a fenntarthatóság és környezetvédelem terén elérhető előnyök valamint az autó fenntartásával kapcsolatos költségek megosztása, részbeni megtérülése.

A Cardeon Magyarország Kft. BluGo néven hamarosan olyan közösségi autómegosztó szolgáltatással lép piacra, amely nagy mértékben támaszkodik az egyes régiókban elérhető márkakereskedői hálózatokra, a kereskedések szolgáltatásaira.

A Budapesten elérhető városi szolgáltatókkal ellentétben a BluGo szolgáltatás a több napos, több megtett km-t tartalmazó ügyletekre fókuszál, a hagyományos rent-a-car szolgáltatók alternatívájaként.

A szolgáltatás működtetésében nagy szerepet kapnak márkakereskedő partnereink, akik meglévő, számos telephelyen elérhető infrastruktúrájukkal a gépjárművek átvételét, átadását, mozgatását, karbantartását minőségi környezetben biztosítják. A partnereink és ügyfeleik autóparkja a jelenlegi szolgáltatóknál szélesebb palettát biztosít leendő ügyfeleink számára, akik így akár a következő autóvásárlásuk előtt alaposabban megismerkedhetnek egy-egy modellel mindennapi körülmények között.

A flotta minőségéről és így ügyfeleink pozitív élményéről a BluGo csapata a márkakereskedő partnereinkkel közösen gondoskodik a járművek rendszeres ellenőrzésével, a járműpark életútjának ismeretével.

Bízunk benne, hogy az egyszerű csatlakozási folyamat, a gondosan megtervezett mobilalkalmazás, a rugalmas, intelligens árazási és hirdetési rendszer a hosszútávú sikeres működésünk és a maximális ügyfélelégedettség alapja lesz, miközben partnereink élményekkel és autójuk bérbeadásából származó bevétellel gazdagodnak majd.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.10.03
A Fairium Next Generation Riders Team pilótája a tavalyi Northern Talent Cup bajnoka október 8-9-én....
2023.10.03
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi és kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető....
2023.10.03
A világkereskedelem ismét növekszik és az ellátási láncok világszerte stressz alatt állnak. Hogyan....
2023.10.03
Néhány nappal a világpremier előtt a Škoda Auto bemutatta az új generációs Škoda Kodiaq külső....
2023.10.03
A közúti balesetek több, mint 90 százalékát emberi hiba, mulasztás, valamint figyelmetlenség okozza....
2023.10.03
Idén a Veszprém vármegyei Józsa család nyerte meg az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság, az....
2023.10.03
Égett egy vitorlás a Fertő tó osztrák oldalán – írja az orf.at   ..
2023.10.02
A Porsche Hungária elektromobilitás márkája új központtal bővült. ..
2023.10.02
A Continental csoporthoz tartozó, váci ContiTech Fluid Automotive Hungária Kft. gyárigazgatói....
2023.10.02
Az alkotás a BYD prémium almárkájának, a YangWangnak a gondozásában készült, és U8 kódnevet kapott....