Opel Astra

Új minőség a kompakt osztályban: új Opel Astra

2015.09.03.

A Frankfurti Autószalonon (szeptember 17-27.) ünnepli világpremierét az új Opel Astra, amelynek hatékonysága, csatlakoztathatósága és prémium felszerelései új minőséget képviselnek a kompakt osztályban.

A több mint 3300 négyzetméteres Astra-Universummutatja be az Opel sikermodelljének következő nemzedékét. Az alapokról újratervezett, atletikus, könnyűszerkezetű Astrát kizárólag a legújabb generációs motorok hajtják. Egyedülálló biztonsági- és asszisztencia-rendszere közül több most ünnepli a premierét, például az IntelliLux LED® mátrix-világítóberendezés. A márka másik főszereplője a Frankfurti Autószalonon az Opel OnStar. Az Astrában már bevezetéskor induló személyes online- és szolgáltatási asszisztens éjjel-nappal kiváló kapcsolatot teremt, könnyedebbé téve az autózást. Hozzá járul az IntelliLink infotainment-rendszer következő generációjának mindjárt kétféle változata, amely az Apple CarPlay és az Android Auto segítségével integrálja tökéletesen az okostelefont az autóba.

„Az Astra új korszakot vezet be az Opelnél. Két éve állítottuk ki Frankfurtban a hatékonyságot átfogó csatlakoztathatósággal ötvöző Monza Concept tanulmányt, most pedig a vadonatúj Astra-generációt mutatjuk be, amely megvalósítja annak számos premisszáját. Az új Astra hatékonyabb, könnyebb és komfortosabb lett, ezenkívül az Opel OnStar, illetve a következő IntelliLink-generáció révén magasabb fokozatra emeli a kompakt osztály okostelefon-integálását.

Ám nem csupán az új Astra lesz ott látható! Közel harminc kiállított autót vehetnek szemügyre a tágas Opel-stand látogatói. Aki szeretné pontosabban megismerni a márkát, és sokrétű tevékenységi területét, alkalmat talál rá: nemcsak a gyártási szakterületről adnak felvilágosítást és tanácsot kompetens szakemberek, hanem a szakmai képzés, az Ügyfélszolgálati Központ, az Opel Bank és sok egyéb részleg képviseletében is. Ezenkívül sok prominens vendéget vár az Opel a szövetségi labdarúgó bajnokságból – úgyhogy feltétlenül megéri többször is ellátogatni az Astra-Universumba.

Könnyebb, takarékosabb, agilisabb és egyben komfortosabb – az Opel tizenegyedik kompakt-generációjának előképe a 2013-as Frankfurti Autószalonon bemutatott, Monza Concept volt. Annak hatékonyságát tükrözi vissza minden egyes szerkezeti elem. Az új Astra következetesen valósítja meg az akkori elképzelést, hiszen modelltől és felszereltségtől függően akár 200 kilogrammal könnyebb az elődjénél – főképp a teljesen új jármű-architektúra jóvoltából. A súlycsökkentés az agilitás és a menetkényelem javára vált: az új Astra minden eddiginél élvezetesebben vezethető.

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.05
Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök - írja a police.hu. ..
2021.12.05
Növelni tudta enyhén a járműeladást az idén az Óbudai Javító Kft. a koronavírus-válság sújtotta....
2021.12.05
A Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy....
2021.12.05
Elkezdődött a december, aki eddig nem készítette fel az autóját a téli időszakra, ne várjon tovább....
2021.12.05
A magyarországi autópiacon a következő időszakban nem valószínű a 2020. évihez hasonló visszaesés,....
2021.12.05
A Budapest felé vezető oldalon történt az eset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.05
Úgy tűnik, hogy érdemes megjegyezni a Gaussin nevet, hiszen a szándékaik komolyan a nullemissziós....
2021.12.04
Az amerikai Anderson Economic Group piackutató október végén megjelent tanulmánya meglepő dolgot....
2021.12.04
A Deep Space Projekt néven fejlesztett autó közel egymilliárd forintba fog kerülni. ..
2021.12.04
A hétszeres világbajnok Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője nyerte az első Forma-1-es....