motorosok

A 120 éves szülinapjára készülő Harley-Davidson rajongói a bűvös szám jegyében jótékonykodnak

2022.08.07.
Különleges szülinapi buli helyszíne volt a Harley-Davidson budapesti Bázisa. A tulajdonos Hankó Ákos jelenlétében, a Motorokkal az Állatokért Harley-s csapata 120 doboz macskaeledellel ajándékozta meg a 120 szülinapjára készülő legendás márka hazai szentélyében a Kiss Norbi autóversenyző nevével fémjelzett Kápolnai Macskaárvaház Alapítványt. Az akció - mint kiderült - csak a kezdet: a Harley szülinapján a márka hazai rajongói újabb jótékonysági akciókra készülnek. 
 
2023-ban ünnepli a 120 éves születésnapját a Harley-Davidson. Ennek apropóján találkozhatunk a Motorokkal az Állatokért csapat tagjaival a július 26-án a Harley-Davidson Budapest bázisán.
 
A 2021. decemberében megalakult motoros állatbarátokat az első pillanattól jó szívvel fogadta Hankó Ákos, a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa. Ahogy múltak a hónapok, a srácok és a bázis között egyre szorosabb barátság alakult ki. Ez nem is csoda, hisz ennek a kapcsolatnak két alappillére az állatok és a motorozás szeretete. Ebből is látszik, hogy igaz a mondás, a Harley-Davidson nem csupán egy motormárka, a Harley-Davidson egy életérzés. 
 
Nem titok, ennek a folyamatnak az elindítója Bóday Pál, a Macskaárvaház Alapítvány elnöke volt, aki bemutatta a csapatot a nagy nevű motorgyártó cég budapesti bázis vezetőségének, így teljesen érthető, hogy a Motorokkal az Állatokért csapata is kiemelten figyel a Macskaárvaház mindennapjaira. A 120-as a varázsszám.
 
„A szükség nagy úr.” 2023. a jubileumi év, de nem tudtunk addig várni, mert most van szükség a segítségünkre, ezért egy kicsit előre szaladunk az időben és 120 doboz macskatápot, 120 liter macskaalmot ajándékozunk a Macskaárvaház lakóinak. „Jó szóval oktasd, játszani is engedd…” mondja a költő. Nagyon fontos az egészséges táplálkozás, de a kiegyensúlyozott élethez szükség van mozgásra, kikapcsolódásra, játékokra az állatoknak is. Ezért a minőségi macskatáp mellé 120 darab tömör, pattogó gumilabdát is ajándékozunk a négylábú otthon lakóknak, tudván, hogy a macskák játékos teremtmények, ezáltal, így próbálunk örömet szerezni nekik. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Macskaárvaháznak segítséget nyújtottunk. 
 
A tavasz folyamán Bóday Pali barátunk kérésére már adományoztunk egy mobil kennelt az állatoknak és a fővárosban támogatói könyvvásár szervezésével próbáltunk segíteni a működési költségek anyagi támogatására. Minden alkalommal elmondjuk, mozgalmunk nem gazdasági alapokon működik. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy bankszámlaszámunk sincs. A macskatápot egyik alapító tagunk vásárolta meg, a gumilabdákat pedig Bregócs Edina, szintén a mozgalom egyik alapító tagja ajánlotta fel – mondta el Rádi Károly, a Motorokkal az Állatokért Mozgalom vezetője. 
 
Nagy öröm önzetlen összefogásokról beszámolni. Egy hatalmas, földrészeken átívelő hírnevű cég, mint a Harley-Davidson egy nem régen alakult állatszerető motoros csapat és egy évek óta szomorú sorsú állatoknak otthont adó alapítvány találkozott a virtuális 66-os úton a Harley-Davidson Budapest bázisán. Bízzunk benne, hogy ezen út minden leágazásánál hasonló események színhelyeit találhatjuk majd.  

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.09.30
Az idei év futama nem csak az ország legjobb kamionsofőrjének megtalálásáról szólt, hanem ennél....
2022.09.30
A lényegi kérdések a hétvégén eldőltek: Kiss Norbert negyedszer is kamion Európa-bajnok, a....
2022.09.30
A GSe visszatér! Miután az Opel bejelentette, hogy GSe néven új, dinamikus, és villamosított....
2022.09.30
A háború elől Ukrajnából elmenekülteknek 24 óra elteltével újra jegyet kell venniük – írja az....
2022.09.29
Hiánypótló akciót indított a TATABÁNYAI RENDŐRKAPITÁNYSÁG, mert az 50 ccm.-is ként használt....
2022.09.29
Október 11-től újabb 35 ezer ingyenes vasúti bérletre pályázhatnak a 18 éves európai fiatalok a....
2022.09.29
A világ legnagyobb motorkerékpár-gyártója, a japán Honda 2025-ig legalább 10 új elektromos....
2022.09.29
Idén már közel kétszáz magyarországi település csatlakozott az Európai mobilitási héthez, így....
2022.09.29
Múlt héten bemutatták a legendás Ford Mustang hetedik generációját, amely 2024-től lesz elérhető a....
2022.09.29
A személyautók kötelező gépjármű-felelősségbiztosításainál (kgfb) 17 százalékkal nőttek a....