BMW Group

2019-ben is sorra nyerte a díjakat a BMW

2019.12.31.

Az idén is számos elismerést, kitüntetést, díjat és trófeát gyűjtött be a bajor prémiumgyártó. Az új 3-as sorozat például az év egyik leggyakrabban díjazott négykerekűjévé érett.

Az M modellek hét kategóriában arattak győzelmet a „sport auto” német autós szakmagazin olvasói felmérésén. A BMW hálózatról tölthető modelljeinek megbízhatóságát, teljesítményét és innovációit számos kitüntetés nyomatékosítja. A BMW i8 Coupé hajtáslánc-technológiája idén is elhódította az év motorjának járó nemzetközi elismerést, míg a BMW i8 Roadster ugyanezt a hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsik mezőnyében zsebelte be. A sportautó plug-in hibrid hajtáslánc-technológiája idén sorozatban ötödik alkalommal diadalmaskodott az év legjobb motorjait díjazó megmérettetésen. Az „Auto Zeitung” német autós szakmagazin hálózatról tölthető gépkocsikat díjazó szavazásán a két progresszív hibrid a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt limuzinok és sportautók mezőnyének második helyén végzett.

Nagy-Britanniában a BMW kétszer is elhódította idén a legjobb hálózatról tölthető gépkocsikat díjazó trófeát: a BMW 330e limuzin a közép-méretosztálybeli plug-in hibrid modellek között, míg a BMW X5 xDrive45e a felső-méretosztálybeli plug-in hibrid modellek mezőnyében aratott diadalt. A brit „Professional Driver Magazine” olvasói szavazásán a nagyközönség a BMW 7-es sorozat plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozatait választotta meg a 2019-es esztendő leginkább környezetbarát luxusautójának.

Az új 3-as sorozat Németországban azonnal megnyerte az „Auto Zeitung” szakmagazin olvasói szavazásának közép-méretosztálybeli mezőnyét, majd a legszebb formai kialakításnak járó trófeát is elhódította. Sőt mi több, az új BMW 3-as sorozatot az „auto, motor und sport” német autós szakmagazin olvasói is díjazták, a modellt a 2019-es év legjobb dizájn-innovációjának járó elismeréssel illették. 2019-ben a hetedik nemzedékébe lépő sportlimuzin járműtechnológiai innovációi is osztatlan sikert arattak: az „auto, motor und sport” német szakmagazin járműkapcsolati díját ugyancsak a BMW 3-as sorozat nyerte el. A mértékadó újdonság menettulajdonságait a „sport auto” német autós szakmagazin olvasói szavazásán elért két kategóriagyőzelem is nyomatékosította: a 330i limuzin és a 330i Touring éppúgy diadalt aratott saját mezőnyében, mint az M340i xDrive limuzin és az M340i xDrive Touring.

Nagy-Britanniában a „What Car?” és az „Auto Express” szakmagazinok egyöntetűen az új BMW 3-as sorozatot választották meg a 2019-es év legjobb prémium újdonságának és a 2019-es év közép-méretosztálybeli üzleti autójának.

2019-ben a BMW 5-ös sorozat még tovább gyarapította fényes trófeái sorát. A modell az „auto, motor und sport” és az „Auto Zeitung” német autós szakmagazinok olvasói szavazásán egyaránt a felső-méretosztály legjobb négykerekűjének bizonyult, az „Auto Test” szerkesztői pedig a BMW 530d limuzint az év legjobb tesztautójának választották meg. A felső-méretosztálybeli üzleti limuzinok mezőnyében a brit „Auto Express” és „Carbuyer” magazinok is az 5-ös BMW-t választották meg az év autójának, amely a legjobb luxusautónak járó kitüntetést is elnyerte. A „Professional Driver Magazine” eközben a BMW 5-ös Touring modellt a legjobb üzleti kombinak választotta meg.

A BMW 2019-ben ráadásul az Arany Kormánykerék díjat is duplán hódította el. Az „Auto Bild” és a „Bild am Sonntag” lapok által életre hívott trófeát az új BMW 1-es sorozat a legjobb kompaktként, az új BMW 8-as sorozat pedig a legszebb új autóként hódította el. A BMW 8-as Coupé, a BMW 8-as Cabrio és a BMW 8-as Gran Coupé Spanyolországban is nagy sikert aratott a luxusautók mezőnyében, amelyet a „coches.net” weboldal kétszeres kitüntetése is igazol. A BMW 8-as sorozat a 2019-es év legjobb új autójának járó díjat és a legjobb sportautónak járó kitüntetést egyaránt elnyerte.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.04.19
Mostanában a szokásosnál is több szó esik a BMW legutóbbi 5-ös sorozatáról.  ..
2024.04.19
Az új BMW X3 a BMW Group dél-franciaországi, Miramasban működő tesztközpontjában a sorozatgyártás....
2024.04.19
A külső design alapján egy erőteljes és stílusos SUV rajzolódik ki, a frissítést követően a modell....
2024.04.19
Az idei első negyedévben megkötött teljes körű casco-szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, 5,9....
2024.04.19
A kvalifikációt az első szakaszt követően negyedórára félbe kellett szakítani, mivel lángra kapott....
2024.04.19
A Mazda Motor megkezdte a MAZDA MX-30 e-SKYACTIV R-EV európai modelljének sorozatgyártását a....
2024.04.19
A hétvégén a Róma mellett található Vallelunga versenypályán kezdődik a túraautósok....
2024.04.19
A sanghaji aszfaltcsíkon öt év után rendeznek újra F1-es versenyt. ..
2024.04.19
Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc....
2024.04.19
Ideiglenes kényszermegoldásokkal hozná versenyképes pozícióba az európai gyártókat az Európai....