Gumiabroncsok

350 ezer FleetOnlineSolutions használó

2016.08.11.

A Goodyear FleetOnlineSolutions internet alapú abroncsmenedzsment rendszeren keresztül szervizelt haszongépjárművek száma hamarosan eléri a 350 000-es határt. Ez 75%-os növekedést jelent csupán három év leforgása alatt, melynek révén a Goodyear egy új mérföldkőhöz közelít.

A flottaüzemeltetők számára a FleetOnlineSolutions által nyújtott előnyök között sorolható fel az adminisztratív terhek és a papírmunka csökkenése, a központosított számlakibocsátás, valamint az egykapus ügyintézés a tehergépkocsi-abroncsokkal és a számlákkal kapcsolatos ügyek lebonyolítása során. Az árazási feltételek és az abroncscseréhez kapcsolódó fizetési garancia szintén részét képezheti az előnyökből álló csomagnak.

A FleetOnlineSolutions rendszer hatékonysága abban is megnyilvánul, hogy a Goodyear európai TruckForce hálózata milyen gyorsan és eredményesen képes elvégezni az országúti segélyszolgálati munkát. 2015-ben átlagosan 121 percre sem volt szükség ahhoz, hogy az abroncsjavítást követően az érintett jármű ismét forgalomba állhasson – ez a segélyhívás, illetve a szervizelési munka befejezése között eltelt átlagos időt jelentette. E szolgáltatás gyors biztosításához olyan fejlesztések is hozzájárulnak, mint az e-Job és a FleetOnlineSolutions Mobile, amelyek alkalmazásával a szerviztechnikus egy kézi eszközt használva adatokat tud fogadni, valamint az adatok és a szükséges helyzetjelentések továbbítását is el tudja végezni.

A Goodyear filozófiája részeként prémium termékekkel, célzott szolgáltatásokkal és innovatív megoldásokkal támogatja flottaüzemeltető ügyfeleit, hogy jövedelmezőbbé tehessék vállalkozásukat. A Goodyear tehergépkocsi-abroncsai – különösképpen a FUELMAX és a KMAX termékcsalád – az alacsony gördülő ellenállásuknak és a jelentős futásteljesítményüknek köszönhetően mérsékelt szinten tartják az üzemeltetési költségeket. A FleetOnlineSolutions az ügyfél és a szolgáltató számára egyaránt hozzáférést biztosít a flottához kapcsolódó információkhoz. Ez azt jelenti, hogy az ügyfél valós időben követheti nyomon a járművei abroncsain végzett munkákat, és biztos lehet benne, hogy – jelentősen kevesebb adminisztratív munka mellett – minden feladatot az elvárt követelmények és költségek mellett végeznek el. A 28 európai országban, stratégiai helyszíneken működő 2 000 TruckForce szolgáltató a helyi nyelven, valós időben férhet hozzá a flották és a járművek részletes adataihoz, hogy a szükséges munkákat gyorsan, és pontosan, az ügyfél által elvártaknak megfelelően lehessen elvégezni

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.09.27
Az M0-s autóút déli szektorán az 1-es főúti végcsomópont felé, a 14-es km-nél két kamion ütközött....
2023.09.27
A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot....
2023.09.27
Egri és tarnamenti focisták, világhírű magyar labdarúgás szakértő, állatbarát, jótékony heves....
2023.09.27
Tíz év után látható ismét Párizsban a Titanic történetét megidéző nagyszabású kiállítás, amelynek....
2023.09.27
Az új generációs Lexus NX szabadidőjármű számos innovatív szolgáltatása, megoldása között szürke....
2023.09.27
Ötödik generációs harci repülőgépek beszerzéséhez kérte a parlament jóváhagyását a román védelmi....
2023.09.27
Tudóscsoport jelentése az UFO-król.   ..
2023.09.27
Egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M5-ös autópálya 86-os kilométerszelvényénél,....
2023.09.26
"Volt olyan autós a múlt héten vármegyénkben, aki egy órán belül kétszer került lencsevégre: a....
2023.09.26
14 évesen is jó a hibrid Lexus ..