DS

AERO SPORT LOUNGE: a DS legújabb alkotása

2020.02.27.

A magas vezetési pozíció, a széles kilátás és az első osztályú kényelem aerodinamikai és műszaki hatékonysággal és egy csodálatos formatervezéssel párosul… A DS AERO SPORT LOUNGE egy kivételes megjelenésű autó. Egy nagyon aktuális problémára ad választ: hogyan érhető el a hatékonyság anélkül, hogy lemondanánk a karakteres megjelenésről és a formatervezés erejéről.

Az új előírások az egyes járművek formáinak és környezeti hatásainak újragondolását teszik szükségessé. A DS AERO SPORT LOUNGE egyedülálló választ ad a különféle problémákra.

A DS AERO SPORT LOUNGE modellel a DS Automobiles egy új autós formavilágot teremt. Ez a tanulmányautó, amely legalább olyan barátságos, mint amilyen elegáns megjelenésű, legalább olyan finom kidolgozású, mint amilyen tágas, és legalább olyan intelligens, mint amilyen költői ihletésű, a jövőnket vetíti előre. Arányaival és karosszériájával a DS AERO SPORT LOUNGE úgy irányítja a levegő áramlását, hogy optimális aerodinamikai hatékonyságot érjen el. Az autó 5 méteres hosszúsága és mélyre húzott, ereszkedő tetővonala csökkenti a légellenállást, és az autó kialakítása a sima felületű hűtőrácstól a 23”-os nagyméretű, aerodinamikus kerekeken át, az oldalsó légterelő nyúlványokig vezeti a légáramot.

Az autó oldalfalait az E-TENSE felirat világítása teszi karakteressé, amely az 500 kW-os (680 lóerős) villanymotorra utal. Ez a motor a padló alatt elhelyezett, 650 km feletti hatótávolságot biztosító, 110 kWh teljesítményű, új generációs akkumulátorhoz van csatlakoztatva. A Formula-E-ben bajnoki címeket nyert modellektől örökölt technológia lélegzetelállító gyorsulást biztosít: 0-ról 100 km/h-ra mindössze 2,8 másodperc alatt.

A hűtőrács képernyőként foglalja magában a világító monogramot és DS AUTOMOBILES feliratot. A kompozit anyagból készült üveglap mögött, rejtett szemekként elhelyezett érzékelők pásztázzák az utat, és több terabájtnyi információval látják el a vezérlőegységeket. A kétoldalt elhelyezkedő DS MATRIX LED VISION fényszórókat a nappali menetfény és a DS LIGHT VEIL világító felületek egészítik ki, melyek már a jövőbeni DS identitást vetítik elénk.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.04.07
Zak Brown, a McLaren csapatfőnöke szerint a Forma-1 jelenleg "nagyon törékeny állapotban" van a....
2020.04.06
Knezsik Istvánt, az Autós Nagykoalíció elnökét látta vendégül a Trend FM A nap vendége rovatban.....
2020.04.06
Jelentős romlás következett be a német autóipar üzleti kondícióban és kilátásaiban a koronavírus-....
2020.04.06
Wieslaw Lipecki Lengyelországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu....
2020.04.06
Nagylelkű felajánlással segíti a koronavírus elleni küzdelmet a magyarországi Toyota Central Europe....
2020.04.06
Az Airbus legtöbb spanyolországi telephelyén orvosi arcpajzsokat állítanak elő 3D nyomtatókkal, a....
2020.04.06
Az eddigi tapasztalatok szerint a járványhelyzet tovább erősíti azt a tendenciát, hogy a jó idő....
2020.04.06
Kiváló ötlettel segít enyhíteni a bezártság okozta rosszkedvet a Toyota. Mindössze egy színes....
2020.04.06
Gyakorlatias kedvezmény a biztonságért.   ..
2020.04.06
Megjelent a hétfőtől díjmentes magyarországi közterületi parkolásról szóló kormányrendelet a Magyar....