Jetpower Hungary

Ajándék jet-ski élménynap a Noé állatotthon, a szurkolók és a Macskaárvaház önkénteseinek

2024.06.17.

Jet-ski élménynappal, mentett kutyák strandolásával, és vegán ebéddel ajándékozza meg a Jet Power Hungary Kft (www.jetpower.hu) a legendás Sea-Doo jetek  (www.brp.com) hazai forgalmazója a Noé Állatotthon, a Szurkolók az állatokért és a Macskaárvaház Alapítvány önkénteseit, támogatóit július 16-én Dunaharasztiban, a "jet ski sport hungaroringjén" a cég tulajdonában lévő jet-ski tavon.

 
- Ezúttal nem a termékeinket szeretnénk reklámozni, hanem ajándékot adni azoknak, akiknek a munkáját tiszteljük és becsüljük - fogalmazott Tóth Árpád a cég kereskedelmi igazgatója, aki elmondta: Gerencsér Olivér, a világ legfiatalabb jet-ski világbajnokának közreműködésével, azoknak az önkénteseknek szeretnének egy különleges, egész napos vizes,  jet-ski élményt biztosítani, akik szabadidejüket, önkéntesként állatok mentésére fordítják.
Tóth Árpád hozzátette: "a jet-ski-zés, és a vízparti pihenés egy különleges közösségi élmény, hiszen egy 30-40 főből álló társaság is tud használni egy-egy jet-skit, miközben az egész család, beleértve a házi kedvenceket, jól érzi magát a vízparton. Ezt az élményt szeretnénk most megosztani állatvédő önkéntesekkel, akiknek áldozatkész  munkáját mi is megtapasztalhattunk, hiszen Dunaharaszti bemutatótermünk környékén is előfordult, hogy kóbor, sérült, gazdátlan állathoz kellett segítséget hívnunk" - fogalmazott a kereskedelmi igazgató, hozzátéve: a világhírű magyar sportoló, Gerencsér Olivér maga is aktivistája és segítője az említett állatvédő civil szervezeteknek. 
Az állatvédő önkéntesek mellett meghívást kaptak a Noá Állatotthon mentett kutyái is, akik fürdéssel, játékkal feledhetik majd korábbi, kóbor életük borzalmait - fogalmazott Tóth Árpád, aki szerint  a jet-ski nem csak egy nagyszerű sporteszköz, de olyan közösségépítő vízi jármű is, amelyet mindenki a maga szintjén, igényei szerint tud használni, és vele különleges vizes élményeket gyűjteni.
Megtudtuk azt is: a legbátrabbak számára Gerencsér Olivér világbajnok különleges programmal is kedveskedik majd: versenyhajójának "hátsó ülésén" bárki mehet egy gyors kört, hogy megtapasztalhassa, milyen tempóval lehetett tizenévesen a világ legjobbjává válnia a fiatal magyar sportolónak a jet-ski sportban. 
A rendezvényen várhatóan részt vesz Kiss Nobert világ és ötszörös Európa bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja is.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.15
Háborús anyaghiány és kreatív közlekedési álmok megtestesítője, mégsem terjedt el. ..
2024.07.15
A Formula 1 Magyar Nagydíjat július 19-21. között rendezik, melyet idén is hatalmas érdeklődés övez....
2024.07.15
Francia-kínai koprodukcióban, a Renault és Geely partneréségének köszönhetően újra életre kelt....
2024.07.15
Az első fél évben 0,3 százalékkal kevesebb motorbenzin és 1,2 százalékkal kevesebb gázolaj fogyott....
2024.07.15
Egyikük André Citroën, a merészen új utakat járó márkaalapító, a másikuk egy új korszakot megnyitó....
2024.07.15
A Hosszútávú-világbajnokság idei ötödik futamán, Interlagosban akár a kettős győzelem is....
2024.07.15
Továbbra is piaci átlag felett dübörög az AutoWallis Kiskereskedelmi Üzletágának teljesítménye,....
2024.07.15
Vádat emelt az ügyészség egy férfi és három társa ellen, akik a vádhatóság szerint valótlan....
2024.07.15
Már takarékos, de még nem szénnéfolytott motorok, hot hatchek, és megfizethető, változatos....
2024.07.15
Tavalyi eredményéhez képest 12 helyet javítva, ismét a top 400-ban szerepel a győri Széchenyi....