támogatás

Beköltöztek a Győri Balett táncművészei az Audi Hungariához

2023.01.26.

Kétszer két héten át a győri Audi-gyár területén belül próbálnak a Győri Balett táncosai. A különleges helyzet oka az energiakrízis.

Győrben az Árkád parkolóház földszintjén található a Győri Balett próbaterme. A megnövekedett gáz és villamos energia árak miatt a társulat igyekszik átvészelni a két leghidegebb téli hónapot, a januárt és a februárt. A próbák ez alatt sem állhatnak le, mert a táncosok olyanok, mint a sportolók, a folyamatos tréning elengedhetetlen.

Táncpróba a Pipacsban. Fotók: Audi Hungaria

Az Audi Hungaria segítő kezet nyújtott a társulatnak. A gyár területén levő rendezvényközpontot kétszer két hétre felajánlotta a táncosoknak. A piros színéről Pipacsnak nevezett épületben korábban sajtótájékoztatókat, fogadásokat, továbbképzéseket tartottak, ezek most kétszer hétig szünetelnek.

Asztalok és székek helyett ezúttal a balett kellékei foglalják el a termet. Van korlát, szőnyeg és zongora is. A nyitányon a média képviselői is ott lehettek, amikor Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Velekei László, a Győri Balett igazgatója bejelentették a ritka gyártörténeti pillanatot.

Az Audiban és a Győri Balettben közös, hogy mindketten világszínvonalon dolgozunk, precízen, pontosan és alázattal – fogalmazott Németh Kinga, aki emlékeztetett arra is, a társulat és a négykarikás vállalat hosszú közös múltra tekintenek vissza, hiszen az Audi Hungaria és a Győri Balett 2022-ben ünnepelte együttműködésük 25. évfordulóját. Így aztán nem volt kétséges, hogy az energiaárak miatt nehéz helyzetbe került Győri Balett most is számíthat a győri Audi támogatására.

Ritkaság a világban, hogy egy művészeti együttes ipari létesítményben próbál. érezzétek magatokat otthon – fordult Németh Kinga Velekei Lászlóhoz.

Közös fotó az első próba után: A kép közepén balról jobbra: Kiss János, a Magyar Művészeti Akadémia alelnöke, a Győri Balett korábbi igazgatója, Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja és Velekei László, a Győri Balett igazgatója a Győri Balett táncművészeivel

Utóbbi megköszönte az Audi támogatását, s úgy fogalmazott, a művészetünkkel akarjuk meghálálni a támogatást. Mindez azt jelenti, hogy látványos előadásokkal kedveskednek az Audi Hungaria érdeklődő munkatársainak. 

Velekei László kiemelte, a társulat és az Audi világképe azonos, a minőség az összekötő kapocs.  

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében 1993-as alapítása óta aktívan támogatja a régió kulturális életét, valamint számos közösségi és szociális kezdeményezést indít az itt élők életszínvonalának további növelése érdekében.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.28
A vadonatúj Wildtrak X és Tremor változatokkal a Ford Pro felpörgeti a népszerű Ranger pickup off-....
2023.03.28
A Toyota vezető tudósa és a Toyota Kutatóintézet (Toyota Research Institute – TRI) vezérigazgatója....
2023.03.28
Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem....
2023.03.28
Kiszervezett kiszállítás, intelligens raktárak, autonóm áru- és alkatrész-fuvarozás: a raktározási....
2023.03.28
Ford Motor Company felkérte Lexie Alfordot, a legfiatalabb embert, aki már a Föld összes országában....
2023.03.28
Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt - közölte az Országos....
2023.03.28
Az Útinform jelentése a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről. ..
2023.03.28
A villanyosítás sorra dönti le az autózás legstabilabb bástyáit is. A luxust egykor a V12....
2023.03.27
Ha visszatekintünk az autóipar kezdeti történetére, első blikkre a férfiak jutnak eszünkbe. Nem is....
2023.03.27
Elloptak egy régi CLS-t Budapesten. Amikor másnap megtalálták, már más rendszám volt rajta, benne....