siker

A Bridgestone Tatabánya nyerte el a legjobb technológiai befektetés díját

2024.02.12.

Ünnepélyes gálaesemény keretében adták át a Joint Venture Szövetség (JVSZ) által kiírt „Companies for the Future Award” 2024-es díjait. A Bridgestone Tatabánya kiemelkedő, jövőbe mutató digitális megoldásaival érdemelte ki a Best Technology Investment különdíj kategória első helyezését.

A rangos elismerés a Bridgestone Tatabánya digitális technológiáinak és adatrendszerének kiépítését méltatja, amelyek nemcsak a gyártási folyamatok hatékonyságát növelik, hanem a környezeti fenntarthatósághoz is hozzájárulnak és a mesterséges intelligencia új generációjának is előkészítik a terepet. A vállalat modern megoldások széles körű integrálásával, valamint a „Smart Factory Program” bevezetésével fejleszti és optimalizálja a gyártási folyamatait. Emellett a gyárban bevezetett digitális megoldások adatalapú döntéshozatalra is lehetőséget adnak, így tudják kiemelkedően növelni a munkagépek és -folyamatok hatékonyságát. Mindennek elismeréséül ítélte oda a JVSZ a Best Technology Investment fődíjat a Bridgestone Tatabányának.

„A Bridgestone Tatabányánál a technológia és az emberi tényező egyaránt meghatározó jelentőségű. Büszkék vagyunk arra, hogy munkatársaink innovatív ötletei, szaktudása és elhivatottsága elismerésre került. Ez a rangos díj nemcsak a technológiai előrehaladásunkat, hanem a közösségünk által teremtett értékeket is hirdeti” – mondta el köszönőbeszédében Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Kft. ügyvezető igazgatója.

A Joint Venture Szövetség immáron harmadik alkalommal rendezte meg nagyszabású, „Companies for the Future Award” Gálaeseményét, a díjak nyertesei a JVSZ tagvállalatai közül kerülnek ki. Az elismeréseket az előző évben kiemelkedő eredményeket elért, valamint a gazdaság jövőjét szem előtt tartó, felelősen és tudatosan működő vállalatok nyerhették el, idén már 6 kategóriában. A Bridgestone Tatabánya által kiérdemelt Best Technology Investment díjra pályázati anyag benyújtásával volt lehetőség nevezni, a jelentkezéseket egy, az adott díj pályázatainak elbírálására felkért külön szakmai zsűri értékelte.

 

 

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.22
Újabb öt évre meghosszabbította a meghatározó német autógyár az AutoWallis Csoport Opel....
2024.02.22
A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) tagjainak díjbevétele meghaladta az 1560 milliárd forintot....
2024.02.22
Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil....
2024.02.22
Három hét alatt három baleset is történt a Magyar Közút munkaterületein, melyet figyelmetlen....
2024.02.22
Nézze meg a videót! ..
2024.02.22
Az EU innovációs keretrendszerének egyik legnagyobb projektje a TwinEU projekt, melynek célja, hogy....
2024.02.22
Eladás a termelés felpörgetése helyett: az Eberspächer eladja az új bulgáriai gyárat. A beszállító....
2024.02.22
A két erdész ismerős terepen haladt, mégis befürdött - írja a parameter.sk. ..
2024.02.22
Hétfőn délelőtt közlekedésbiztonsági akciót hajtott végre a szlovák rendőrség, amely során két....
2024.02.21
Nehéz objektíven megmagyarázni a BMW XM létezésének jogosságát, de ha már itt van, csapjunk a lovak....