motor

Budapest Motor Fesztivál a HUNGEXPO-n!

2016.03.06.

2016. március 18. és 20. között újra várja az érdeklődőket a Budapest Motor Fesztivál a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!

Hazánk legnagyobb szezonnyitó motoros rendezvénye minden évben elhozza a felszerelésekkel, ruházatokkal, kiegészítőkkel foglalkozó cégeket, akik közül többen kedvezményeket is adnak a vásárolni vágyóknak. Március 18. és 20. között a látogatóknak lehetőségük nyílik egy helyen és egy időben megismerkedni a különböző oktatási, és sportszervezetekkel, de megjelennek a kapcsolódó hatóságok is. A számtalan termék és szolgáltatás mellett a pavilonban megtekinthetők lesznek a legnagyobb motormárkák, így látható és megismerhető lesz az Aprilia, BMW, Ducati, Harley-Davidson, Honda, Husquarna, Kawasaki, Keeway, a Piaggio csoport és a Suzuki termékkínálata is a HUNGEXPO Budapest Vásárközpont „G” pavilonjában.

Az új szériamodellek mellett, az „F” pavilonban az igazán egyedi járművek kapnak helyet az Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT), itt mutatkoznak be a különböző motorépítők épített motorjaikkal és autóikkal, az itt megrendezésre kerülő Devil’s MC és Rusty Rodders CC keretein belül. Azokat a látogatókat, akik használt motor vásárlásán gondolkodnak, a „C” pavilonban várják az egyéni tulajdonosok saját motorjaikkal, és a hivatalos importőrök is motorkínálatukkal, a másodjára megrendezésre kerülő Használtmotor Vásáron. Szintén a „C” pavilon lesz a helyszíne az idei újdonságnak, a Veterán Motor Kiállításnak, ahol háború előtti és utáni Német, illetve Orosz motorokkal találkozhatunk. A hazai motorgyártás is bemutatkozik a Weiss Manfred gyár, a Rákosi Művek és a Csepeli Motorkerékpárgyár darabjaival. Olyan márkák jelennek meg a kiállításon, mint az Indian, Méray, Jawa vagy a Velorex. Mindezek mellett különleges versenymotorok is bemutatásra kerülnek, a színpadon, pedig a nyitva tartás alatt érdekes előadások kerülnek megrendezésre olyan témában, mint a háború előtti magyar motorkerékpár gyártás, a Posta járműparkja és a Méray motorok története.

A pavilonok közötti szabad területet a szervezők idén is programokkal töltik meg, ahogy már megszokhatták a látogatók a Budapest Motor Fesztivál lesz a Hungarian Stunt Riding Bajnokság egyik fordulójának az állomása, a versenyszámok között, pedig a profi Freestyle Motocross versenyzők légi akrobatikával szórakoztatják a közönséget. De számos egyéb program is megrendezésre kerül, mint a Hungaroring Motoros Akadémia, és a Safety Hungary bemutatója, vagy a KRESZ szimulátos és a quad tesztelés.

A rendezvényre érdemes a belépőjegyet előzetesen online vásárolni, hogy elkerüljük a sorban állást a jegypénztáraknál, illetve az online vásárolt Budapest Motor Fesztivál belépő idén is beváltható egy gokart futamra a SiLverKart-nál. További információkért és jegyvásárlásért, látogasson el a www.motorshow.hu, és www.facebook.com/motorfesztival oldalakra.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.08
A "fotelszakértés" nem működik! ..
2020.08.08
Kevin Magnussen sokakhoz hasonlóan óriási tehetségként érkezett a Forma 1 mezőnyébe, de a....
2020.08.08
Júliusban már a járványvédelmi korlátozások ellenére is több autót adott el világszerte az Audi,....
2020.08.08
Georgij Majorenkó Ukrajnából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.08
Meglepetésre Valtteri Bottasé lett a pole pozíció, a beugró Hülkenberg pedig a harmadik helyet....
2020.08.08
Az extra nevű különkiadásban három esetet nézhetünk meg a rendőrök szemszögéből. ..
2020.08.08
A legnagyobb megtiszteltetés, ha egy autóról becenevén emlékezik meg az utókor – függetlenül attól....
2020.08.08
A Mercedes brit pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es 70. évforduló Nagydíja harmadik....
2020.08.08
Az Audi Hungaria erdő- és fatelepítéssel tesz a zöldebb környezetért: a gyárterületen már több....
2020.08.08
2020-ban az Audi Q5 modell kínálatában mutatkozik be a világítástechnológia következő generációja,....