Ford Ranger

Fekete munkás

2017.09.09.

A Ford a Frankfurti Autószalonon mutatja be az exkluzív Ranger Black Edition modellt, így a vásárlók most egy új és lenyűgöző kivitelben is megszerezhetik az európai piac legnagyobb darabszámban értékesített pickupját

A Black Edition modellt a népszerű Limited sorozatból alakították ki a Ford dizájnerei, méghozzá úgy, hogy száműzték a krómozott elemeket, és az Absolute Black fényezésű karosszériát fekete hűtőráccsal, könnyűfém keréktárcsákkal, bukócsővel és egyéb tartozékokkal egészítették ki. A kizárólag duplafülkés változatban kínált, mindössze 2500 példányban készülő autó mostantól rendelhető meg a Ford márkakereskedésekben.

A Ranger Black Edition gazdag alapfelszereltségében műholdas navigáció, első parkolóradar és tolatókamera is szerepel, valamint 8 colos képernyővel kiegészített Ford SYNC 3 multimédia rendszer, kétzónás, elektronikus vezérlésű klímaberendezés, bőr üléskárpitozás és motorosan behajtható, fűthető külső visszapillantó tükrök.

“A vásárlók azt szeretik a Rangerben, hogy kemény, bárhová képes eljutni, és hogy nagyon jól néz ki; rendkívül sokoldalú és teherbíró. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a korlátozott példányszámú sorozat heteken belül gazdára talál majd.” - vélekedett Szamosi Viktor , a Ford Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Ford Ranger az európai piac legkelendőbb pickupja: 2017 első hét hónapjában 23.100 darabot értékesített belőle a Ford, ami 12,1 százalékos növekedést jelent az előző évi eredményhez képest.

„Magyarországon az idei év első nyolc hónapjában 992 db Ranger talált gazdára, ami 8 százalékos növekedés az elmúlt év hasonló időszakához képest.” – mondta el Papp Zoltán A Ford haszonjármű igazgatója. „A modell rendkívüli népszerűségét mutatja, hogy a pick-up vásárlók 38 százaléka ezt a modellt választja ma Magyarországon! – tette hozzá a szakember. Mindez előrevetíti, hogy bemutatása óta a Ranger idén zárhatja eddigi legeredményesebb évét.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.12.05
Vannak vagy talán voltak olyan hírek, hogy a Jaguar megszünteti a limuzin gyártást és kivonul a....
2021.12.05
Félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök - írja a police.hu. ..
2021.12.05
Növelni tudta enyhén a járműeladást az idén az Óbudai Javító Kft. a koronavírus-válság sújtotta....
2021.12.05
A Budapesti Rendőr-főkapitányság balesetmegelőzési kisfilmmel hívja fel a figyelmet arra, hogy....
2021.12.05
Elkezdődött a december, aki eddig nem készítette fel az autóját a téli időszakra, ne várjon tovább....
2021.12.05
A magyarországi autópiacon a következő időszakban nem valószínű a 2020. évihez hasonló visszaesés,....
2021.12.05
A Budapest felé vezető oldalon történt az eset - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.12.05
Úgy tűnik, hogy érdemes megjegyezni a Gaussin nevet, hiszen a szándékaik komolyan a nullemissziós....
2021.12.04
Az amerikai Anderson Economic Group piackutató október végén megjelent tanulmánya meglepő dolgot....
2021.12.04
A Deep Space Projekt néven fejlesztett autó közel egymilliárd forintba fog kerülni. ..