Federal Mogul

A Ferodo bővíti hidraulikai termékeinek családját

2015.11.21.

A Federal-Mogul Motorparts tovább bővíti a Ferodo hidraulikus alkatrészeinek termékválasztékát - bevezetésük széles körű lefedettséget biztosít a népszerű autótípusok tekintetében.

A bejelentés a Ferodo márka bővítési sorozatának első állomását jelenti, mivel 2015 márciusában és júniusában több mint 2000 termék került bevezetésre a piacon. A Ferodo elkötelezte magát az új termékek bevezetése mellett, hogy az ügyfelek piacvezető és jelentős lefedettséget biztosító termékskálából választhassanak. Ezt demonstrálja a hidraulikus termékek legújabb bővítése, melynek keretében 536 új alkatrészszámmal bővül a kínálat, többek között féktömlők (399), főfékhengerek (65), tengelykapcsoló főhengerek (18), tengelykapcsoló munkahengerek (20) kerékmunkahengerek (29) és nyomásszabályozó szelepek (5) megjelenésével.


A Ferodo a saját márkás termékeinek fejlesztésével következetesen bővíti hidraulikus termékeivel a járműtípusok lefedettségét. Ennek a bővítésnek köszönhető, hogy 7%-kal nőtt a járműtípusok lefedettsége a féktömlők tekintetében, és több mint 20 000 alkalommal szerelték be a termékeit kerékfékekbe és főfékhengerekbe.

- A Ferodo továbbra is célkitűzésnek tekinti, hogy legújabb technológiájú és átfogó termékskálát biztosítson a szélesedő európai, közel-keleti és afrikai piac legújabb járműtípusainak fékrendszereihez. A Ferodo által kínált termékek bősége, minősége és választéka megnyugvással tölti el ügyfeleinket a tekintetben, hogy továbbra is az ő igényeik irányítják a termékskálát és a lefedettséget” – mondta Silvano Veglia, a Federal-Mogul féktermékekkel foglalkozó pótalkatrészpiaci termékigazgatója (EMEA).

Az év során a későbbiekben új fék- és tengelykapcsoló-huzalokból, féknyergekből és fékdobokból álló termékcsoportok fognak megjelenni. Ezekről kellő időben további információkat fogunk biztosítani. A legújabban bevezetett hidraulikai alkatrészek már rendelhetők készletről, és megtekinthetők a Ferodo.com honlapról elérhető TecDoc elektronikus katalógusban, valamint az FMeCaten.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.03.29
Ismeretlen embert gázolt a Kaposvárról Budapestre tartó Zselic IC Szabadegyházánál, emiatt több....
2020.03.29
A NASA az Egyesült Államok első kereskedelmi szolgáltatóját, a SpaceX-et választotta ki arra a....
2020.03.29
Enyhítettek a közlekedési korlátozásokon a közép-kínai Vuhanban a hét végén, miután az új....
2020.03.29
Khodeli Nodar Grúziából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.03.29
Nem kell kimozdulni ahhoz, hogy a biztonságos közlekedéshez szükséges készségeket és ismereteket....
2020.03.29
A NASA bemutatta az első képeket a teljesen elektromos, X-57 Maxwell névre hallgató repülőjéről,....
2020.03.29
Tavaly meghirdetett stratégiája részeként jelentős akvizícióról határozott az AutoWallis Nyrt.....
2020.03.29
Elkészült a Környe és Vértessomló belterületi részeit összekötő kerékpárút, melyhez a két település....
2020.03.29
Csaknem tizenegymillió ember nevét viszi magával az űrbe az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA....
2020.03.29
Egy 33 éves fácánkerti férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és rongálás miatt indult....