Ferrari

Foglalja le következő Airbnb-üdülését a Ferrari Múzeumba

2024.05.18.

Az egykori F1-es pilóta, Marc Gené lesz a vendéglátója, és egy Ferrari 296 GTB-vel még egy gyors körre is elviszi a Pista di Fioranón, viszont a foglalásra csak rövid ideig van lehetőség.

Május 1-jén az Airbnb elindította új „Icons” sorozatát, amelynek keretében a vendégek közel egy tucat különleges helyen szállhatnak meg világszerte. A szállások között szerepel Prince "Purple Rain" háza Minneapolisban és a Marvel X-Men franchise-ból ismert X-Mansion a New York-i Westchesterben. Egy ilyen nem mindennapi szálláshelyül szolgál mostantól az olaszországi Maranellóban található Ferrari Múzeum.

Már önmagában a Múzeum meglátogatása is különleges élmény lehet minden autórajongó számára, ott tölteni egy egész éjszakát pedig egyenesen egy soha vissza nem térő alkalom. Ráadásul olyan kiszolgálásra lehet számítani, ami a Ferrari nevéhez méltó, első osztályú élményt garantál mindenkinek.

A vendégeket Marc Gené, egykori autóversenyző látja vendégül. Gené a Forma-1-ben a Minardi és a Williams versenyzője volt, és több évig a Ferrari F1-es tesztpilótája. A foglalás részeként Gené egy Ferrari 296 GTB-vel még el is viszi egy körre a Múzeumban éjszakázókat a vállalat fioranói tesztpályáján.

Az üdüléshez tartozik egy VIP-jegy is, amely exkluzív belépőt biztosít a 2024-es emilia- romagnai nagydíjra, beleértve a boxutcába való belépést is. A verseny után a vendégek vacsorameghívást kapnak a Ristorante Cavallino étterembe. Maga Enzo Ferrari is gyakran itt vacsorázott, mivel ez volt a cég étkezdéje. Ma tele van portrékkal és emléktárgyakkal a Ferrari gazdag történelméből.

A Ferrari-élménynek ezen a ponton még mindig nincs vége. A vendégek az este folyamán egy privát túrán vehetnek részt a Ferrari Múzeumban, és az éjszakát egy olyan ágyban tölthetik, amelyet ugyanabból a vörös színű bőrből készítettek, mint a Ferrari autóüléseit.

A csodálatos alkalomra szóló foglalási kérelmek fogadása május 8-án 23:59-kor zárult le. Az Airbnb véletlenszerűen választott ki egy sor potenciális vendéget, akiknek lehetősége volt lefoglalni a szállást.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.16
Ötven vadonatúj csuklós dízelautóbuszból álló flotta érkezik jövőre a fővárosba. A modern,....
2024.06.16
A Monacói Nagydíjon leleplezett Purespeed Speedster a limitált szériás, exkluzív Mythos sorozat....
2024.06.16
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Gyógymód. ..
2024.06.16
A Legfelsőbb Bíróság új ítélete: a részegség „ránézésre” is megállapítható. ..
2024.06.16
Egy évvel a centenáriumi győzelem után a Ferrari megismételte a bravúrt a Le Mans-i 24 órás....
2024.06.16
Ambivalens érzéseket támaszt bennem használttesztünk mai főszereplője, hiszen még annyira fiatal,....
2024.06.16
Egy európai központú, globális piaci elemző szervezet összeállította a legjobb fiatal használt....
2024.06.16
Már csak egy hét és újra eljön a Múzeumok Éjszakája, június 22-én az ország számos pontján várják....
2024.06.16
Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap kora délután az Országos Katasztrófavédelmi....
2024.06.16
A dél-karolinai Charleston melletti gyárban megkezdődött a Volvo új elektromos zászlóshajó SUV-ja....