Budapest

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024.05.18.

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza.    

A magyar Formula 1-es futam az egyik legnépszerűbb hazai sportesemény, 2023-ban négy nap alatt 303 ezer néző kísérte figyelemmel a helyszínen az eseményeket, és várhatóan idén is megtelnek a Hungaroring lelátói.

A Magyar Nagydíj hazánk egyik legrangosabb rendezvénye, az együttműködés és a FŐTAXI célja ezért az utasok gyors, kényelmes és biztonságos kiszolgálása, a futamra történő ki- és bejutás megkönnyítése. A taxitársaság nagy hangsúlyt fektet a minőségellenőrzésre, ennek köszönhetően az utasokat mindig kényelmes, tiszta autók és felkészült, tapasztalt, idegen nyelvet beszélő sofőrök fogadják. A külföldről érkezők is egyszerűen igényelhetik a szolgáltatást, hiszen a FŐTAXI a Budapest Airport hivatalos partnere is egyben, így aki nagyon gyorsan szeretne eljutni a pályára, akár közvetlenül a reptérről is megközelítheti a versenyhelyszínt. 

 „Az első, ’86-os futam óta követem a magyar Forma 1-et. Azzal, hogy most már a Hungaroring is elköteleződött a FŐTAXI mellett ezen az országunk imázsát is befolyásoló eseményen, mutatja, hogy a FŐTAXI rendkívül megbízható, magas színvonalon teljesítő taxitársaság. - mondta Nagy Elek, a FŐTAXI elnöke, majd hozzátette: Nyugodt szívvel mondhatom, sofőrjeink egyik fő célja, hogy az ország jóhírét vigye magával mindenki, aki részt vesz az eseményen nézőként, vagy akár versenyzőként.”

„A Formula 1-ben a mérce a világszínvonal, és ez nem csak a sportszakmai megvalósításra igaz, hanem például a Hungaroring megközelítésére is, ezért örülök, hogy a nagymúltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz a hivatalos személyszállító partnerünk. Ez számunkra garancia a megbízhatóságra és pontosságra, ami az autósportban is a siker kulcsa” – tette hozzá Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Taxirendelés online és telefonon is

A futamra történő kijutást nagyban meghatározza, hogy a taxiszolgáltató saját VIP-sávot is használhat majd. A hazautazást egyszerűsíti továbbá, hogy az utasok a Hungaroring főbejáratával és a MOL töltőállomással szemben található taxidroszton találják majd a társaság autóit.

Az utasok online rendeléssel, a FŐTAXI APP és SMS asszisztens szolgálatatás segítségével, valamint hagyományos módon, telefonon (+36 1 222 2222) is hívhatnak taxit.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.16
Ötven vadonatúj csuklós dízelautóbuszból álló flotta érkezik jövőre a fővárosba. A modern,....
2024.06.16
A Monacói Nagydíjon leleplezett Purespeed Speedster a limitált szériás, exkluzív Mythos sorozat....
2024.06.16
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Gyógymód. ..
2024.06.16
A Legfelsőbb Bíróság új ítélete: a részegség „ránézésre” is megállapítható. ..
2024.06.16
Egy évvel a centenáriumi győzelem után a Ferrari megismételte a bravúrt a Le Mans-i 24 órás....
2024.06.16
Ambivalens érzéseket támaszt bennem használttesztünk mai főszereplője, hiszen még annyira fiatal,....
2024.06.16
Egy európai központú, globális piaci elemző szervezet összeállította a legjobb fiatal használt....
2024.06.16
Már csak egy hét és újra eljön a Múzeumok Éjszakája, június 22-én az ország számos pontján várják....
2024.06.16
Súlyos közlekedési baleset történt vasárnap kora délután az Országos Katasztrófavédelmi....
2024.06.16
A dél-karolinai Charleston melletti gyárban megkezdődött a Volvo új elektromos zászlóshajó SUV-ja....