jogosítvány

Hatalmas élményautózással zárult az E-Educatio nyereményjátéka

2014.11.24.

Átvette a fődíjat az e-learning tananyagok fejlesztésével és forgalmazásával foglalkozó E-Educatio Zrt. kérdőíves felméréséhez kapcsolódó nyereménysorsolásának nyertese, Tokarev Alekszej, akit Kiss Tímea is elkísért, hogy egy négy órás tesztvezetésen vegyenek részt Európa legmodernebb és legnagyobb vezetéstechnikai pályáján, a Drivingcamp-en. A vevőelégedettségi felmérés arra is rávilágított, hogy milyen sokféle élethelyzetben lehet ideális megoldás a távoktatás.

„Én is e-learning rendszerben tanultam az elméletet az e-Educatio egyik partneriskolájánál. Nem tudom, milyen lett volna hagyományos tantermi körülmények között tanulni, de arra hamar rájöttem, hogy az e-learning jó döntés volt. A tananyagban gyorsan és könnyedén haladtam. Az ábrák, képek szemléletesek és modernek voltak, magam oszthattam be az időmet, nem kellett senkihez igazodnom, a saját tempómban haladhattam, ami óriási szabadságot adott. A tesztvezetésnek nagyon örülök, szenzációs volt ekkora pályán megtanulni, hogyan kell különféle váratlan és veszélyes helyzetekre jól reagálni” – mosolyog Alekszej.

Az internetes kresz-tanulás remek módszernek bizonyult, mert szinte minden korosztály és réteg megtalálhatja benne az őt érintő előnyöket: a kismamáktól, a három műszakban dolgozókon, a nagyon elfoglaltakon, a falvakban élőkön át akár a külföldön dolgozókig. A fiatalok számára egészen természetes ez az oktatási forma, de az idősebbek is könnyen boldogulnak vele. Alekszej esete pedig jó példa arra, hogy az e-learning megkönnyíti a nem magyar anyanyelvűek helyzetét is, akik az e-learninggel saját ritmusukban haladhatnak, ami tanteremben, egy anyanyelvi csoportban elképzelhetetlen lenne.

Az e-learning tananyag népszerűségét egyébként nem csak a rugalmas, kényelmes és az egyéni képességekhez igazodó időbeosztásnak köszönheti, hanem a megszerzett tudás folyamatos és következetes számonkérésének, a teszteknek és próbavizsgáknak is, melyeknek köszönhetően a tanulók vizsgaeredményei is kifejezetten jónak mondhatók.

„Nagyon élveztem a vezetést, örülök, hogy a Drivingcamp felajánlásának köszönhetően én is részese lehettem ennek a nagyszerű élménynek. Az adrenalin-szintem az egekben van, hatalmas élmény volt, ahogy a csúszós úton szinte kirúgták alattam az autó fenekét, vagy amikor hirtelen gyorsultunk 70-re és folyamatosan gyakoroltuk a vészfékezést. Én idén szeptemberben szereztem jogosítványt. Sajnos akkor még nem voltam eléggé tájékozott, és nem néztem körül a korszerűbb lehetőségek között. Alekszej viszont sokat mesélt az e-learning előnyeiről, így ha újrakezdhetném, ma már biztos, hogy a Webjogsit választanám” – meséli Timi.

A Webjogsi az a legátfogóbb elektronikus szolgáltatás csomag, amellyel már nem csak az elméleti tudás szerezhető meg az interneten, hanem az ügyintézés minden lépése (a tájékozódás, a jelentkezés, a képzés adminisztrációja, a gyakorlati oktató kiválasztása az országos hálózatból, sőt a pénzügyek is) gyorsan, könnyedén, rugalmasan, online végezhető – akár otthonról is. Így a személyes jelenlét valóban csak a vizsgákon és a vezetési órákon szükséges.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.27
1377 autóst szondáztattak meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság budai rendőrkapitányságainak....
2024.02.27
Könnyen koszolódnak, és úgy tűnik, elég könnyen rozsdásodnak is a Tesla Cybertruckok. ..
2024.02.26
Hétfőn az éjszakai órán két súlyos baleset is történt - jelenti a Katasztrófavédelem. ..
2024.02.26
Idén a kínai márkáké lesz a főszerep, de a Renault Csoport is jelen lesz a Daciával együtt. ..
2024.02.26
A 2024-es év autója a Renault Scénic. A modell 329 ponttal nyerte el az Év Autójaként is emlegetett....
2024.02.26
És rekord mennyiségű víz kellett az eloltásához.    ..
2024.02.26
Helyben előállított villamosenergia segíti a Magyar Suzuki energiaellátását: hétfőn hivatalosan is....
2024.02.26
Négykerekű, három személyt egymás mellett szállító, nagy teherbírású, mini terepjáró a Polaris....
2024.02.26
Ezúttal sem úszták meg a gyorshajtók. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi....
2024.02.26
Michael Breme, az Audi Hungaria igazgatóságának új elnöke és Alfons Dintner, a vállalat leköszönő....