logisztika

Heidi Senger-Weiss a Logisztikai Hírességek Csarnokában

2015.12.05.

Heidi Senger-Weiss, a Gebrüder Weiss nemzetközi szállítmányozási és logisztikai vállalat felügyelőbizottságának tagja és részvényese november 25-én felvételt nyert a logisztikai panteonba. Ő az első nő, aki helyet kapott a hírességek között. Mintegy 150, a politika, a tudomány, az ipar és a média világából érkező díszvendég fogadta el a Logisztikai Hírességek Csarnokának meghívását, és vett részt Berlinben a sikeres és inspiráló logisztikai vállalkozó ünneplésében a Német Közlekedési Minisztérium történelmi Erich Klausener csarnokában. A fémből és üvegből készült tagsági oklevelet a Német Közlekedésért és Digitális Infrastruktúráért Felelős Minisztérium parlamenti államtitkára és a Német Parlament (Bundestag) tagja, Dorothee Bär adta át.

Heidi Senger-Weiss férje, Paul Senger-Weiss megindító beszédet tartott a Logisztikai Hírességek Csarnokában köszöntött új tag tiszteletére. Feleségét igazi családi vállalkozóként jellemezte, olyasvalakiként, aki mindig generációkban gondolkozik, és aki még soha nem reagált hirtelenül a negyedéves beszámolókra. Elmesélte, hogyan vette át felesége, a 15. generáció tagjaként, a regionálisan működő szállítmányozási vállalatot, és hogyan fejlesztette tovább csapatával együtt nemzetközi vállalattá. „Szakértelmével és elkötelezettségével előmozdította a Gebrüder Weiss vállalat és az egész logisztikai szektor ügyét, és jelentősen hozzájárult a társadalomban és az iparban betöltött helyzetének megszilárdításához. Sikere ellenére mindig szilárdan, két lábbal áll a földön, és soha nem feledkezik meg a második állásáról sem, azaz arról, hogy három gyermek édesanyja” – emelte ki Senger-Weiss a beszédében.

Az ünnepi díjátadó programja során személyes és szakmai társai is tisztelettel adóztak előtte, például Klaus Hellmann, a Hellmann Worldwide Logistics ügyvezető tagja, valamint Wolfgang Niessner, a Gebrüder Weiss igazgatótanácsának elnöke. Heidi Senger-Weiss a nemzetközi logisztikai panteon 19. tagja. Szeptemberben egy nemzetközi szakmai zsűri választotta ki a hét különböző országból származó 31 jelölt közül. A Logisztikai Hírességek Csarnokának tagjai között megtalálhatjuk a logisztika mecénásának számító vállalkozót, Klaus-Michael Kühnét, a szerződéses logisztika úttörőit, Heinz Fiegét és Hugo Fiegét, valamint a Német Szövetségi Logisztikai és Hulladékszállító Közúti Fuvarozók Egyesülete (BGL) elnökét, Hermann Grewert.

A Logisztikai Hírességek Csarnoka kezdeményezést a Német Szövetségi Közlekedési Minisztérium, az ágazatbeli szövetségek, a média és olyan vállalatok is támogatják, mint a duisburgi kikötő (duisport), a Kravag, a Krone vállalatcsoport vagy a Still.
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.11.27
A Toyota és DRIVR taxiszolgáltató több mint 100 darab zéró emissziós, melléktermékként tiszta vizet....
2021.11.27
2023-ban érkezik az elektromos Porsche Macan, amivel több mint 1,8 millió tesztkilométert terveznek....
2021.11.27
Megtörtént az új Jaguar és Land Rover szalon műszaki átadása a Váci úton. ..
2021.11.27
Az év sötétebb hónapjaiban a rossz időjárási és látási viszonyok miatt megnő a közlekedési....
2021.11.27
A Mercedesnek vannak a legfiatalabb vásárlói, ha új autóról beszélünk, míg a Smartnak a....
2021.11.26
Összeroncsolódott személyautó a II. kerületi Nagykovácsi úton november 26-án, miután a járműre....
2021.11.26
Az FIA Túraautó Világkupa menetrendje szerint 2022-ben ismét 10 versenyhelyszín lesz. ..
2021.11.26
A legtöbb európai országban már kötelező a téli abroncs, van, ahol a hólánc is, de vannak, akik....
2021.11.26
A BMW Group újabb húsz európai városban, így többek között Koppenhágában, Veronában és Toulouse-ban....
2021.11.26
A Bács-Kiskun megyei rendőrök közúti veszélyeztetés bűntette miatt folytattak eljárást, és....