elektromos autózás

Helybe megy az elektromos töltőállomás

2020.07.13.

Az olasz elektromos művek (ENEL) azon kliensei, akik a elektromos autójuk töltéséhez az Enel X hálózatot használják, új szolgáltatásként igénybe vehetik a mozgó töltőállomást is. Akár kényszerhelyzetben, akár csak kényelmi okokból – írja az alvolante.it olasz autós szakportál.

KETTŐS FUNKCIÓ

Az Enel X-ügyfelek számára már létezik a JuicePass okostelefonos alkalmazás, ami lehetővé teszik az elektromos autók újratöltését Olaszországban és Európában több ezer nyilvános és magán oszlopnál. Mostantól a szolgáltatások köre kibővül: a kliensek jogosultak lesznek mozgó segítségnyújtási szolgáltatásra. Ez lehetséges akkor is, ha az autó akkumulátora menet közben lemerül, de akkor is, ha csak kényelmi szolgáltatásként veszik igénybe a guruló töltőállomást olyan helyen, ahol nem található fix töltőállás. A menet közbeni töltés az Enel X és az E-GAP cég között aláírt megállapodásnak köszönhető, amely speciálisan felszerelt kisteherautók alkalmazása révén lehetővé teszi az elektromos járművek gyors utántöltését.

CSAK EGY KATTINTÁS ÉS JÖVÜNK!

Ha az ügyfél fel tölteni  akarja az autóját, de már nem tudna eljutni a legközelebbi Enel X töltőállomáshoz, elég megnyitnia a JuicePass alkalmazást, és felkeresni az E-GAP platformot. Miután belépett, kiválaszthatja megrendelendő töltéscsomagot.  A kicsi maximális időtartama 30 perc és 5 kWh energiát ad, a közepes 45 perc és 10 kWh energia, a nagy töltőcsomag pedig 60 percig tart és 15 kWh-t ad le. Az ok gomb lenyomásával a szolgáltató megkapja a rendelést és indítja az E-GAP töltőfurgont a helyszínre. Az alkalmazáson keresztül ezután valós időben lehet követni, mikor érkezik a töltőautó. A szolgáltatás jelenleg Milánóban és Rómában elérhető, de hamarosan más olasz városokra is kiterjesztik.

Az E-GAP  2019-től működik Milánóban és Rómában. A villanyautók újratöltés mellett további szolgáltatásokat is kínál, például az utastér tisztítását és az elektromos jármű vészhelyzeti újraindítását, a megrendelő fizikai jelenléte nélkül is.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.14
A Tesla vezetési asszisztens rendszerét gyakran kritizálták a múltban és bírálják jelenleg is, de....
2020.08.14
Marko Ivic Horvátországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.14
Accrai (Ghána) összeszerelő üzemének hivatalos megnyitójával a Volkswagen tovább bővíti jelenlétét....
2020.08.14
Baleset miatt nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé - közölte az Útinform péntek délután a....
2020.08.14
A következő tíz év alatt a városi buszállomány fele cserélhető le kormányzati és európai uniós....
2020.08.14
Minden vasúti átjáróban történő baleset megelőzhető lenne odafigyeléssel és a szabályok....
2020.08.14
Bármennyire is bizonytalan a gazdasági helyzet mostanság, és akármennyire is ingadozó a benzin ára....
2020.08.14
Ötre nő az új BMW 5-ös sorozat plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozatainak....
2020.08.14
Sikerrel indult júliusban a Mahart nyaralóhajózási programja, jelentős az érdeklődés, a hajók....
2020.08.14
Már 2022-re elkészülhet a szériamodell abból a Toyota versenyautóból, amely az idei Le Mans-i 24....