támogatás

Idén is a divat mellett áll az Audi

2023.01.30.

A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat. Az Audi elegáns, kifinomult, érzékeny márkaként pedig idén is támogatja a rendezvényt.

Az évente kétszer megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Week régiónk egyik legmeghatározóbb nemzetközi divateseménye, melynek keretein belül a reflektorfény a hazai tervezők munkáira irányul. A most 11. alkalommal megvalósuló programsorozat 2023. február 2. és 6. között kerül megrendezésre. A 15 magyar, 2 lengyel és 2 szlovák divatmárkát felvonultató eseményre az exkluzív vendégek az Audi modelljeivel érkeznek majd a rendezvény helyszíneire, melyek közül két helyen, a Nemzeti Táncszínháznál és a Néprajzi Múzeumnál pedig az Audi modelljeit közelebbről is megismerhetik az érdeklődők.

A látogatók nemcsak az Audi prémium autóival, hanem a márka nagyköveteivel is találkozhatnak majd február elején. D. Tóth Kriszta, Ördög Nóra és Gianni Annoni is részt vesz majd az esemény „Beauty Factory” névre keresztelt programján, melynek keretein belül a résztvevő divattervezők által megálmodott kollekciókban vonulnak majd fel a vörösszőnyegen, így biztosítva nagyobb nyilvánosságot a Fashion Weeken prezentáló tervezőknek.

„A design és az elegancia a mi márkánknak is szerves része, így magától értetődő volt, hogy idén is komolyan támogatjuk a BCEFW-t. Számunkra azért is fontos ez az esemény, mert a budapesti Fashion Weeken résztvevő tervezők is hatalmas hangsúlyt fektetnek az innovációra. Mi az autógyártás, ők a divat területén törekednek arra, hogy újításokkal, formabontó megoldásokkal legyenek úttörői szakmájuknak. Mi nemcsak a mobilitásban, hanem az élet minden területén üdvözöljük az innovációt, és készek vagyunk támogatni azokat az elképzeléseket, melyek közelebb hozzák hozzánk a jövő megoldásait” – mondta el a rendezvény kapcsán Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója.

Az esemény idén megújult koncepcióval jelentkezik, melynek köszönhetően még több réteghez juthat majd el a kortárs divat és még intenzívebben lesz jelen a rendezvény a fővárosban február elején. „Az év első divathetének fő programelemét, a kollekciók prezentálását idén stratégiai megfontolásból Budapest több ikonikus helyszínén tartjuk meg. Számos, sikeres nemzetközi példa bizonyítja, hogy egy ilyen kreatív esemény hatására megélénkül az érdeklődés az adott desztináció iránt. A nagy olvasottságú, nemzetközi újságírók és a kiterjedt követőtáborral rendelkező véleményvezérek tudósításai egy széles réteggel ismertethetik meg Budapest gyönyörű nevezetességeit, rendhagyó attrakcióit. Ezért is vállaljuk minden szezonban, hogy egy úgynevezett hospitality tourt szervezünk a számukra, melynek köszönhetően a város szépségei mellett a magyar ízeket is, vagyis a gasztronómiai kínálatot is megismerhetik. Célunk, hogy nemcsak a tervezők kreativitásán, hanem a helyszínek változatosságán keresztül is erősítsük Budapest regionális turisztikai szerepét és úgy általában véve az országimázst is” – nyilatkozott a koncepcióváltásról Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.02.23
- A világ legnagyobb elektromos autógyártójának számító, kínai BYD magyarországi óriásberuházásával....
2024.02.23
Az áremelés súlyosan érinti a „nagy” autókat.   ..
2024.02.23
- Négy újabb Gripennel erősödik a Magyar Honvédség - közölte Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi....
2024.02.23
A Széchenyi Egyetemi Csoporthoz tartozó HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt.....
2024.02.23
A magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató rendszerét....
2024.02.23
Közeleg a 2024-es, UNIX-AMTS Autó, Motor és Tuning Show, ahol Magyarországon először lesznek....
2024.02.23
Olyat büntetett a piros Ford sofőrje, hogy azt megemlegeti az audis - kevésen múlt a tragédia. ..
2024.02.23
Megnyílt a 46. Utazás kiállítás és 32. Budapest Boat Show a Hungexpo Budapest Kongresszusi és....
2024.02.23
Frontálisan összeütközött péntek reggel két kisbusz Báránd külterületén, a 42-es főút 17-es....
2024.02.23
Lehetőséget látva a jóval olcsóbb kínai Volkswagen modellekben, egy hivatalos kereskedés importba....