támogatás

Idén is a divat mellett áll az Audi

2023.01.30.

A Magyar Divat & Design Ügynökség február 2-6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A BCEFW ezúttal több újdonságot tartogat, az eddigiektől eltérően a tervezők kreatív prezentációk keretében mutathatják be legújabb kollekciójukat. Az Audi elegáns, kifinomult, érzékeny márkaként pedig idén is támogatja a rendezvényt.

Az évente kétszer megrendezésre kerülő Budapest Central European Fashion Week régiónk egyik legmeghatározóbb nemzetközi divateseménye, melynek keretein belül a reflektorfény a hazai tervezők munkáira irányul. A most 11. alkalommal megvalósuló programsorozat 2023. február 2. és 6. között kerül megrendezésre. A 15 magyar, 2 lengyel és 2 szlovák divatmárkát felvonultató eseményre az exkluzív vendégek az Audi modelljeivel érkeznek majd a rendezvény helyszíneire, melyek közül két helyen, a Nemzeti Táncszínháznál és a Néprajzi Múzeumnál pedig az Audi modelljeit közelebbről is megismerhetik az érdeklődők.

A látogatók nemcsak az Audi prémium autóival, hanem a márka nagyköveteivel is találkozhatnak majd február elején. D. Tóth Kriszta, Ördög Nóra és Gianni Annoni is részt vesz majd az esemény „Beauty Factory” névre keresztelt programján, melynek keretein belül a résztvevő divattervezők által megálmodott kollekciókban vonulnak majd fel a vörösszőnyegen, így biztosítva nagyobb nyilvánosságot a Fashion Weeken prezentáló tervezőknek.

„A design és az elegancia a mi márkánknak is szerves része, így magától értetődő volt, hogy idén is komolyan támogatjuk a BCEFW-t. Számunkra azért is fontos ez az esemény, mert a budapesti Fashion Weeken résztvevő tervezők is hatalmas hangsúlyt fektetnek az innovációra. Mi az autógyártás, ők a divat területén törekednek arra, hogy újításokkal, formabontó megoldásokkal legyenek úttörői szakmájuknak. Mi nemcsak a mobilitásban, hanem az élet minden területén üdvözöljük az innovációt, és készek vagyunk támogatni azokat az elképzeléseket, melyek közelebb hozzák hozzánk a jövő megoldásait” – mondta el a rendezvény kapcsán Zakariás Fruzsina, az Audi márkaigazgatója.

Az esemény idén megújult koncepcióval jelentkezik, melynek köszönhetően még több réteghez juthat majd el a kortárs divat és még intenzívebben lesz jelen a rendezvény a fővárosban február elején. „Az év első divathetének fő programelemét, a kollekciók prezentálását idén stratégiai megfontolásból Budapest több ikonikus helyszínén tartjuk meg. Számos, sikeres nemzetközi példa bizonyítja, hogy egy ilyen kreatív esemény hatására megélénkül az érdeklődés az adott desztináció iránt. A nagy olvasottságú, nemzetközi újságírók és a kiterjedt követőtáborral rendelkező véleményvezérek tudósításai egy széles réteggel ismertethetik meg Budapest gyönyörű nevezetességeit, rendhagyó attrakcióit. Ezért is vállaljuk minden szezonban, hogy egy úgynevezett hospitality tourt szervezünk a számukra, melynek köszönhetően a város szépségei mellett a magyar ízeket is, vagyis a gasztronómiai kínálatot is megismerhetik. Célunk, hogy nemcsak a tervezők kreativitásán, hanem a helyszínek változatosságán keresztül is erősítsük Budapest regionális turisztikai szerepét és úgy általában véve az országimázst is” – nyilatkozott a koncepcióváltásról Jakab Zsófia, a Magyar Divat & Design Ügynökség vezérigazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2023.03.28
Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem....
2023.03.28
Kiszervezett kiszállítás, intelligens raktárak, autonóm áru- és alkatrész-fuvarozás: a raktározási....
2023.03.28
Ford Motor Company felkérte Lexie Alfordot, a legfiatalabb embert, aki már a Föld összes országában....
2023.03.28
Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt - közölte az Országos....
2023.03.28
Az Útinform jelentése a közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló eseményekről. ..
2023.03.28
A villanyosítás sorra dönti le az autózás legstabilabb bástyáit is. A luxust egykor a V12....
2023.03.27
Ha visszatekintünk az autóipar kezdeti történetére, első blikkre a férfiak jutnak eszünkbe. Nem is....
2023.03.27
Elloptak egy régi CLS-t Budapesten. Amikor másnap megtalálták, már más rendszám volt rajta, benne....
2023.03.27
Jól indult sokaknak az év Magyarországon, számos nagyon drága luxus- és sportautó talált gazdára.....
2023.03.27
Az ERC hátralévő versenyein áll rajthoz a mostani idényben a Hangodi Bendegúz, Bunkoczi László....