értékesítés

Így "rakd össze" a Scaniádat!

2017.05.04.
A Scania bemutatja tehergépkocsijaira alkalmazható komplex szolgáltatását, a Scania Konfigurátort. Járműveinek és szolgáltatásainak új generációja nem csak egy személygépkocsi kényelmét kínálja, hanem az ügyfelek maguk állíthatják össze saját járművüket, hasonlóan, mint a személygépkocsik vásárlásánál. 
 
A fuvarozókban minden úton számtalan kérdés merül fel. Most megadhatják ezekre saját, igen pontos válaszaikat, és így összeállíthatják kívánalmaiknak megfelelő Scaniájukat – a különböző beállításokon keresztül létrehozhatják egyedi járművüket, melyet nemcsak a szükséges célhoz alakítanak ki, hanem sajátos egyéniséget is kap. 
Az ügyfelek számára az online konfigurátor használata azt jelenti, hogy már az értékesítővel való személyes megbeszélés előtt a www.scania.hu weboldalon megalkothatják saját szempontjaik alapján azt a járművet, mely legjobban megfelel vállalkozásuk szükségleteinek. A beállítások során lépésről lépésre, néhány perc alatt a lehető legpontosabb képet kapják meg elképzeléseikről és azok lehetőségeiről, megkönnyítve ezzel végső döntést.  
 
 
A Scania Konfigurátor két fajta belépést tesz lehetővé. Az alap a „Gyors konfigurálás”, ahol elegendő négy kérdésre válaszolni. Ennél részletesebb megközelítést kínál a „Varázsló” menüpont, ahol az ügyfél az ideális konfiguráció kialakítására több időt szentel, tíz kérdés megválaszolásával. 
Mindkét esetben a konfigurálás a jármű fajtájának (tehergépkocsi vagy vontató) kiválasztásával kezdődik, majd az alkalmazási terület megadásával (üzemanyag-, jármű-, általános rakomány-, élőállat-, szabályozott hőmérsékletű áru-, rönk szállítása… stb.) folytatódik, ezután a rendszer az alkalmazni kívánt kerék képletet kéri (4x2, 6x2, 6x2/2, 6x2/4, 6x2*4), és az alap konfigurálás a fülke kiválasztásával (R vagy S, normál vagy magas tetőmagassággal) zárul.   
 
 
A bővített specifikálás során az ügyfelek további tényezőket is meghatározhatnak, mint a szerelvény maximális össztömege, a leggyakrabban használt úttest felületének minősége (kiváló aszfalt, rossz minőségű aszfalt, erdei út), az éves futásteljesítmény, a terület domborzata (sík, dombos, hegyes), a forgalom jellege (folyamatos, könnyű, sűrű) vagy az átlagsebesség. Az okos kérdések segítségével létrehozzák az adott alkalmazásra testreszabott beállításokat. Ezután lehetőség van online árajánlat kérésére az elkészített specifikációra. 
A konfigurált összeállítások külső és beltéri nézeteket is tartalmaznak. Az összeállításokat el lehet menteni, bármikor vissza lehet hozzájuk térni, ismételten változtatni vagy akár kinyomtatni. Fontos azonban, hogy a beállítások a Scania választékának csak egy részét ábrázolják. A teljes és részletes leírás létrehozásához a kiválasztott specifikáció jóváhagyásához a Scania helyi értékesítőhöz kell fordulni. Az értékesítők névsora elérhető a www.scania.hu weboldalon. 
 
 
A konfigurátort úgy alakították ki, mint egy digitális bemutatótermet a Scania termék sorozatainak bemutatására, több mint 100.000 képet és több mint 140 színt tartalmaz. Ajánlási információkat nyújt a termékváltozatokról, melyeket folyamatosan fejlesztenek. A gyártmányok egyes paraméterei – mint az alvázak hossza – nincsenek teljes mértékben ábrázolva, így az értékesítő az ügyfélnek további lehetőségeket ajánlhat. 
 

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.07.04
Az 53-as főúton két kamion és egy traktor ütközött össze, a teherautók kigyulladtak - a rendőrség....
2022.07.04
Az NHTSA amerikai közlekedési hatóság közzétette az első jelentését a vezetéstámogató- és....
2022.07.04
A Hódmezővásárhelyről 13:31-kor Szegedre indult, 33021 pályaszámú vasútvillamos (33021)....
2022.07.04
Egy terepjáró katonai felszereléssel – írja a Stern.   ..
2022.07.04
A robotrendelések ismét megugrottak az első negyedévben az Amerikai Egyesült Államokban, ahogy a....
2022.07.04
PR szakembert igazolt a Porsche Hungaria kommunikációs igazgatósága: június közepétől Uzoni Eszter....
2022.07.04
- Romániában 23 százalékkal nőtt a forgalomba helyezett új autók száma az idei első fél évben a....
2022.07.04
A horvát kormány további két héttel meghosszabbított az üzemanyagár-stopot - közölte a kabinet....
2022.07.04
- Megkezdődött szombaton a Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) 176. hajózási főidénye: 17 kikötőben....
2022.07.04
A belsőégésű motorok betiltására vonatkozó uniós parlamenti döntést széles körben bírálták a német....