Ford Transit

Ismét a Ford Transit lett az Év Haszonjárműve

2015.11.18.

A Transit modellcsalád 2015-ben a DEKRA minősítő intézet által a kategória legalacsonyabb üzemeltetési költségű modelljeinek járó minősítése után most a Camion&Truck Magazin közönségszavazásán a haszongépjármű piac legjobbnak ítélt járművei közül 2 kategóriában első helyen végzett.

Ez a díj az egyik legfontosabb elismerés, hiszen a szakmai közönség választása bizonyította, hogy a szavazók a Ford Transit modellcsalád kiváló terméktulajdonságai mellett a gazdaságos üzemeltetést is nagyra értékelik.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a nagy múltú haszongépjármű szaklap által meghirdetett jubileumi, 20. Év Haszonjárműve szavazáson 2 kategóriában is az idén 50 éves jubileumát ünneplő Transit család 1-1 tagja lett a díj büszke birtokosa.”- mondta el Györke Orsolya a Ford PR és Közkapcsolatok igazgatója a díjak átvételekor.

Ford Transit Custom

2,5 tonna alatti kategóriában a Transit Customot választották az olvasók az év Haszonjárművévé, mely etalonnak számít a hatékonyság és a rakodótér méretét illetően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Nem véletlen, hogy megkapta az elismerő „Év Haszongépjárműve 2013" díjat.
Az olyan ECOnetic technológiai megoldásoknak köszönhetően, mint az Auto-Start-Stop rendszer a DEKRA 2015-ös tanúsítványa szerint a Ford Transit Custom a kategóriájának legalacsonyabb üzemeltetési költségű modellje.

„A 2,5 – 3,5 tonnás kategóriában újabb bizonyíték az 50 éves születésnapját ünneplő Transit kiforrott technológiai megoldásaira, hogy a Transit most ezen nagy hagyományokkal bíró szavazáson is bizonyította, hogy a szavazók a Ford Transit modellcsalád széles modell, felépítmény és motor választéka mellett a gazdaságos üzemeltetést is értékelik. A Transit a tavalyi évi elsőséget megőrizve nyerte el ismét a díjat, mely külön öröm számunkra.” – tette hozzá Papp Zoltán, a Ford Haszongépjármű igazgatója.

Ford Transit Van

A szakmai közönség elismerése mellett a piac visszajelzései is egyértelműen pozitív tendenciát mutatnak: Az év első tíz hónapjának eredményei alapján a Ford áll a haszongépjármű szegmens élén. A vállalat haszongépjármű-értékesítési eredménye októberben 11, az év első tíz hónapjában pedig 24 százalékkal nőtt. A piac bővülésével vásárlók egyre élénkebben érdeklődnek a teljes egészében megújult és kibővített Transit család (amelynek tagjai a Transit, a Transit Custom, a Transit Connect és Transit Courier), valamint a Ranger pick-up iránt.

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.18
A német márka első ízben vett részt a világ legnehezebb tereprali viadalán, a debütáláshoz egy....
2022.01.18
Az Európai Unió Bírósága kimondta: az olaszországi lakhellyel rendelkező gépkocsi-tulajdonosok....
2022.01.18
A Gamma Műszaki Zrt. modulárisan felépülő katasztrófavédelmi eszközrendszert fejlesztett, amely a....
2022.01.18
Az orosz  Za Rulem (A Volánnál) magazin szakértője szerint hatalmas lesz a kereslet, sorban fognak....
2022.01.18
Az ingolstadti prémiumgyártó az új motorszabályok kezdetén, 2026-ban csatlakozna a sorozathoz. ..
2022.01.18
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) 125 ezer új személygépkocsi forgalomba helyezésére....
2022.01.18
Decemberben már a hatodik egymást követő hónapban csökkent az egy évvel korábbihoz képest az....
2022.01.18
Teljes útlezárás mellett zajlik a baleseti helyszínelés és műszaki mentés a 84-es számú főúton....
2022.01.18
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) adatai szerint elérte az 1,3 milliárd forintot....
2022.01.18
Márciusban, amikor a legtöbb európai országban először vezettek be korlátozásokat a vírus....