Bridgestone

Itt a Bridgestone új négyévszakos defekttűrő gumiabroncsa

2024.06.26.

A Bridgestone továbbfejlesztette a prémiumkategóriás négyévszakos túraautó-abroncsát az egyedülálló DriveGuard Run-Flat (RFT) defekttűrő technológia beépítésével. Ezen újításnak köszönhetően a járművezetők egy defekt esetén még további 80 kilométert is megtehetnek akár 80 km/órás sebességgel.

A Bridgestone, a prémium gumiabroncsok és fenntartható mobilitási megoldások globális piacvezetője bemutatta a DriveGuard Run-Flat technológiával (RFT) ellátott Turanza All Season 6 ENLITEN gumiabroncsát. A portfólió legújabb, elektromos autókkal (EV) is kompatibilis tagja lehetővé teszi a járművezetők számára, hogy egy defekt után is megőrizzék uralmukat járművük felett, és biztonságosan haladjanak tovább 80 km-en keresztül, akár 80 km/órás sebességgel.

„A Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN DriveGuard RFT-vel felszerelt gumiabroncs tökéletes választás olyan vezetők számára, akik egész évben a biztonságot, kényelmet és nyugalmat keresik” – mondta el Stefano Sanchini, a Bridgestone EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régió másodlagos piacra szánt személyabroncs üzletágának alelnöke. „Olyan egyedülálló abroncskészletet kínálunk a járművezetőknek, amely nemcsak az évszakok során teljesít, hanem lehetővé teszi számukra, hogy egy defekt után is biztonságosan folytassák útjukat1, amíg gondoskodni tudnak a kerékcseréről. Legújabb modellünknek köszönhetően – elektromos autók esetében is használható abroncs lévén – ezek az egyedülálló képességek bárki számára elérhetővé válnak.”

Európa egyik legelismertebb független autóipari tesztelő intézete, a TÜV SÜD szerint az új, EV-képes Bridgestone gumiabroncs a kategóriájában legjobb fékezési képességgel rendelkezik nedves felületen, és kimagasló a teljesítménye száraz és havas körülmények között is  Emellett a TÜV SÜD megerősítette a kivételes havon nyújtott teljesítményét, az azon való tapadás, fékezés, kanyarodás és kezelhetőség terén mutatott hatékonyságát.  Emellett az új abroncs 20 százalékkal jobb futásteljesítményt biztosít elődjéhez képest, ami költséghatékonyságot és kisebb környezeti terhelést jelent.

A Bridgestone ENLITEN technológiájának integrálása maximális biztonságot és kiemelkedő teljesítményt nyújt a járművezetők számára, miközben javítja a gumiabroncs fenntarthatósági jellemzőit, és teljes mértékben EV-kompatibilissé teszi. Az új Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN DriveGuard RFT-vel megfelel minden jármű általános teljesítményigényének és az elektromos autók speciális követelményeinek egyaránt.

Az Európában kifejlesztett és gyártott Bridgestone Turanza All Season 6 ENLITEN DriveGuard RFT a 20 legkeresettebb méretben lesz kapható 16" és 19" között. 2024 szeptemberétől 14 méret lesz elérhető, a fennmaradó hat méret pedig 2025 januárjában kerül forgalomba.

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.07.23
Máris tiltakozik az ellenzék.   ..
2024.07.23
A német luxusautó-gyártó rontotta 2024-re vonatkozó bevételi előrejelzését, mert egy árvíz....
2024.07.23
A használtautó-kereskedők egyik szeme sír, a másik nevet: a forgalom bővül, ugyanis ötvenezerrel....
2024.07.23
Az Audi Forma-1-es csapata bejelentette üzemanyag- és kenőanyag-partnereit. Amint azt az....
2024.07.23
Ez 35,4 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi mennyiséget – derült ki az orosz vámhatóság....
2024.07.23
A 71-es főúton ellenőriztek a járőrök. ..
2024.07.23
Az Automobili Lamborghini zsinórban hatodik alkalommal nyitotta meg az exkluzív és fényűző....
2024.07.23
Újabb gyorsforgalmi közúti kapcsolat létesül Magyarország és Ausztria között - közölte az Építési....
2024.07.23
A Kecskeméti Járási Ügyészség lopás kísérlete miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy....
2024.07.23
A dél-koreai autóipari beszállító vállalat új, mintegy 21 milliárd forint értékű beruházása....