Volkswagen

Jól fejlődik az együttműködés a VW-csoport haszongépjármű márkái között

2013.11.06.

"Az alkalmazottak és a vezetés képviselői közösen tevékenylednek annak érdekében, hogy olyan projekteket valósítsanak meg, amelyek a hatékonyság és a munkahely teremtés szempontjából minden egyes márkának hasznot hoznak. Ezzel összefüggésben a Haszongépjármű Bizottság jelentősen járul hozzá a haszongépjármű márkák főbb gyártási székhelyei közötti cseréhez"- mondta Bernd Osterloh, a Volkswagen AG Felügyelő Bizottságának és Munkás Tanácsának elnöke a Haszongépjármű Bizottság együttes ülésén Braunschweigben.

A találkozón részt vett Dr. Leif Östling, a Volkswagen Csoport Igazgató Tanácsának a haszonjárművekéért felelős tagja, és az ülésen jelen volt a Volkswagen csoport európai és nemzetközi gyártási helyszíneinek közel 40 munkástanácsi képviselője, a MAN Teherautó és Buszgyártás, a MAN Latin Amerika, a Scania és a Volkswagen Haszongépjármű márka vezérigazgatói, illetve az igazgatótanácsok más tagjai.

A napirenden témaként a jelenlegi piaci helyzet a haszongépjárművek piacain és a világban, és a MAN, a Scania márkák, illetőleg a Volkswagen Csoport közötti együttműködés szerepeltek. "Az együttműködési projektek a Volkswagen, a MAN és a Scania között sínen vannak, jól haladnak"- mondta a Volkswagen Csoport Igazgató Tanácsának a haszonjárművekéért felelős tagja.

A márkák képviselőivel az együttműködés keretében kidolgozott különböző intézkedések már előrehaladott szakaszban vannak. E lépések magukban foglalják például a beszerzés, a fejlesztések, az információs technológia, a logisztika, a pénzügyek és a jogi kérdések területén tett kezdeményezésekeinket. Az eddig kiaknázott együttműködés, a szinergia összhangban van elvárásainkkal, és az a célkitűzésünk, hogy újabb jelentős együttműködési formákat valósítsunk meg, továbbra is érvényben van"- mondta Dr. Leif Östling, és egyben hangot adott elégedettségének az eddig elért eredménnyel kapcsolatban.

 

 

Az oldal fő támogatója

 

2024.06.23
A vasárnapi első futamon ismét rajt-cél győzelmet aratott, a második viadalon pedig harmadik lett a....
2024.06.23
A heti rajzunk készítője Kelemen István. Rajzának címe: Ez már a harmadik a héten. ..
2024.06.23
Nem tudja vagy nem akarja használni a légkondicionálót? Íme néhány hasznos tipp és trükk az autó....
2024.06.23
A címvédő, háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland pilótája nyerte a Forma-1-es....
2024.06.23
A világ legkékvérűbb járműflottáját csak minősített cég ápolhatja. ..
2024.06.23
A Toyota célja a dedikáltan akkumulátoros elektromos bZ4X modellel, hogy új mércét állítson fel a....
2024.06.23
Hajnalban az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Kőszárhegy térségében a fehér Mercedes....
2024.06.23
A SURFACING, amely a fenntartható energia, a víz és a fény találkozásában rejlő harmónia, valamint....
2024.06.23
Visszatért a Nissan a családi autók piacára: a Townstar személyszállító változata kiváló mobilitási....
2024.06.23
Az autózás világában meglepő partnerséget kötött a Peugeot és a Lego. Egy különleges verseny....