Jeep Compass

Jeep: járatlan utakon a márkanagykövetért

2018.05.25.

Ahogy a Compass SUV, úgy a Jeep vezetése is elemében van, ha járatlan utakra téved. Erre utal legalábbis az, hogy a márka merész és rendhagyó módon igyekszik megtalálni hazai márkanagykövetét. Miközben kilenc sikeres embert, figyelemre méltó karriert mutatnak be és állítanak példaként ország-világ elé, a közönségre bízzák annak eldöntését, hogy ki képviselje egy éven át a legendás márkát Magyarországon.

Végy kilenc darab terepen is jól boldoguló Jeep Compass SUV-t, adj hozzá ugyanennyi sikeres embert, egy borászt, egy ultrafutót, egy természetfotóst, egy műsorvezetőt, egy séfet, egy színészt, egy humoristát, egy zenészt és egy stylist-ot, majd bízd az emberekre, a közönségre a döntést, hogy kihez passzol legjobban a kocsi! Erősen leegyszerűsítve ezt a rendhagyó megoldást választotta a Fiat Chrysler Automobiles Central & Eastern Europe (FCA) arra, hogy megtalálja azt az embert, aki ideális a Jeep magyarországi márkanagykövetének.

A képlet persze ennél némileg összetettebb, hiszen voltaképp nem is csak a márkanagykövet-választáson van a hangsúly. Merthogy az FCA szerint legalább ilyen fontos az, hogy a „játék közben” olyan sikeres magyar embereket mutathatnak be, akik példaként szolgálhatnak mindenkinek. Hogy megmutassák, az, „aki nem ismer lehetetlent, kitartóan és fáradhatatlanul küzd, az elérheti céljait.” Mindezek tükrében korántsem meglepő, kiket kértek fel a márkanagykövet-jelöltnek. Laposa Zsófi, borász, Lubics Szilvia, ultrafutó, Máté Bence, természetfotós, Veiszer Alinda, műsorvezető, Krausz Gábor, séf, Kovács Patrícia, színész, Kiss Ádám, humorista, Marsalkó Dávid, zenész, Holdampf Linda, stylist vállalta a megmérettetést.

Mindegyikük három hónapig hajthat egy Compasst, hogy megmutassa, számára mit jelent a szabadság, mi számít kalandnak, mit él meg kihívásként. Az ezt bemutató videókat a kampány oldalán lehet majd megtekinteni, és végül az augusztus 1-ig leadott közönségszavazatok döntik majd el, ki lesz az, aki a márka nagyköveteként egy éven át a Jeep „Compassadora” lehet. A titulus egy szójáték, a Compass típusnév és az angol ambassador (nagykövet) összeolvasztásával született. A Compassador program indításáról, a gépkocsiátadó-rendezvényről itt látható összefoglaló videó

„Olyan embereket kerestünk a kampányunkhoz, akik álmaikat a külvilág szeme láttára sikerrel valósítják meg, ezzel sokaknak példát mutatva. Az általunk kiválasztott sikertörténetek a szabadságról, a kalandról és a kihívásról szólnak, amik átjárják a Jeep szellemiségét is. Úgy gondoljuk, hogy Zsófit, Szilvit, Alindát, Patríciát, Lindát, Dávidot, Bencét, Gábort és Ádámot mindenkinek ismernie kell, függetlenül attól, hogy valaki a futás, a borászat, a zene, vagy éppen a fotózás iránt fogékony. Fantasztikus embereket ismertünk meg egy kicsit közelebbről. Bízunk benne, hogy sikerül mindenki számára mindezt átadnunk” – mondta Krupp Tünde, az FCA magyarországi marketing igazgatója.

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.21
Szeptemberben 639 051 utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ami a tavalyi azonos....
2021.10.21
A németországi, és ezen belül is a Baden-Württemberg tartományban működő vállalatok főszerepet....
2021.10.21
Átadták csütörtök délután az M80-as autóút Körmend-Rábafüzes között nettó 62 milliárd forintos....
2021.10.21
Nem csak Bécsben, Salzburgban is kedvelt a turisták körében a ló vonatta kocsi, a fiáker. Úgy tűnik....
2021.10.21
A padlógáz nem csupán a többi közlekedőre nézve lehet veszélyes, de sokba kerülhet annak is, aki....
2021.10.21
A hidrogén felhasználása számos területen elképzelhető Magyarországon - mondta az innovációs és....
2021.10.21
Elemzők által becsültnél nagyobb mértékben nőtt a teherautókat, buszokat, hajómotorokat és....
2021.10.21
Teljes útzár mellett tűzoltók végzik a mentést - írja a Katasztrófavédelem honlapja. ..
2021.10.21
Miközben a személyautó és a tehergépkocsi gumiabroncsok piaca stagnál idén a harmadik negyedévben....
2021.10.21
Korábban is írtunk már az előfizetéses autóhasználatról, mint a jövő egyik fontos szolgáltatásáról....