Kiss Norbert

Jótékonysági vegán vacsorát rendezett a magyar világbajnok

2021.09.18.

Vegán jótékonysági vacsorát rendezett állat- és természetvédő alapítványa javára Kiss Norbert világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyző a sarudi Sulyom tájétteremben.

Közel ötvenen vettek részt a világhírű magyar autóversenyző, Kiss Norbert által szervezett jótékonysági vacsorán, a Tisza tó partján fekvő Sarudon található, és egész évben nyitva tartó Sulyom tájétteremben. A Berecz Ádám séf által húsmentes menüsorból álló különleges vacsora célja az volt, hogy a bevétel Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházának fejlesztését, bővítését szolgálja.

Bár eredetileg negyven főben limitálták a vendégek számát, végül közel ötvenen - elsősorban természetesen Kiss Norbi hazai szurkolói - vettek részt a különleges estén, ahol a nagyszerű ételek mellé Norbi világhírű hegedű művész barátja, Báder Ernő prímás kápráztatta el dallamaival a közönséget. A jótékonysági vacsora résztvevői elsőként tekinthették meg azt a videó-összefoglalót, amely Norbi eddigi versenyszezonjának kulisszatitkaiba enged betekintést.

A résztvevők a nemrégiben a világ ötven legjobb borászata közé választott egerszalóki Szent Andrea borait kóstolhatták, amelyeket a borászat megálmodója és tulajdonosa, dr. Lőrincz György személyesen szervírozott. Mint arról már korábban többször hírt adtunk, Kiss Norbi ökológiai jótékonysági programja keretében klímaerdőt is ültet menhelye környékére, de most a vacsoravendégei számára is megkönnyítette egy-egy fa elültetését, hiszen partnere, a Global Plant Garden kertészet minden résztvevőnek faültetéshez felhasználható vouchert ajándékozott.

Szintén különleges meglepetése volt az estének a noszvaji Hotel Panoráma wellness hotel ajándékutalványa. A szállodában Norbi sokszor megfordul a versenyszezonon kívüli rekreáció időszakában.

A vacsora vendégei között volt Berecz Mátyás, az egri vár történész tudományos igazgatója, egri önkormányzati képviselő, valamint Kápolna polgármesterének, dr. Berecz Kálmánnak a helyettese, Szalóki Péter is, akik a kezdetektől támogatják Norbi kápolnai állatvédelmi központjának működését. 

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2021.10.16
Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások....
2021.10.16
Minden idők legsikeresebb ralipilótája a Peugeot gazdag történelmének igazi gyöngyszemével vett....
2021.10.16
A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót....
2021.10.16
„Továbbra is azt mondjuk, az uniós klímacélokat úgy kell meghatározni, hogy azok ne sértsék....
2021.10.16
Négy autonóm Honda 25900 kilométert tett meg Németország útjain, a kocsik a Legend prémium szedán....
2021.10.16
Folytatódik az új hídsaruk beépítése a Deák Ferenc (hárosi) Duna-híd M1-es autópálya felé vezető....
2021.10.16
A tükörsima aszfaltutakon zajló Katalán-rali első napját a Hyundai belga pilótája nyerte, de az....
2021.10.16
A hírek szerint a manapság új autókban szinte elengedhetetlen és igen népszerű Apple Car Play....
2021.10.16
Szeptemberben már a harmadik egymást követő hónapban csökkent éves összevetésben a forgalomba....
2021.10.15
Nem Tennessee Williams színművéről van szó, hanem egy vágykeltő villanyautóról, amely irányt mutat....