Kiss Norbert

Jótékonysági vegán vacsorát rendezett a magyar világbajnok

2021.09.18.

Vegán jótékonysági vacsorát rendezett állat- és természetvédő alapítványa javára Kiss Norbert világ- és többszörös Európa-bajnok autóversenyző a sarudi Sulyom tájétteremben.

Közel ötvenen vettek részt a világhírű magyar autóversenyző, Kiss Norbert által szervezett jótékonysági vacsorán, a Tisza tó partján fekvő Sarudon található, és egész évben nyitva tartó Sulyom tájétteremben. A Berecz Ádám séf által húsmentes menüsorból álló különleges vacsora célja az volt, hogy a bevétel Kiss Norbi kápolnai Macskaárvaházának fejlesztését, bővítését szolgálja.

Bár eredetileg negyven főben limitálták a vendégek számát, végül közel ötvenen - elsősorban természetesen Kiss Norbi hazai szurkolói - vettek részt a különleges estén, ahol a nagyszerű ételek mellé Norbi világhírű hegedű művész barátja, Báder Ernő prímás kápráztatta el dallamaival a közönséget. A jótékonysági vacsora résztvevői elsőként tekinthették meg azt a videó-összefoglalót, amely Norbi eddigi versenyszezonjának kulisszatitkaiba enged betekintést.

A résztvevők a nemrégiben a világ ötven legjobb borászata közé választott egerszalóki Szent Andrea borait kóstolhatták, amelyeket a borászat megálmodója és tulajdonosa, dr. Lőrincz György személyesen szervírozott. Mint arról már korábban többször hírt adtunk, Kiss Norbi ökológiai jótékonysági programja keretében klímaerdőt is ültet menhelye környékére, de most a vacsoravendégei számára is megkönnyítette egy-egy fa elültetését, hiszen partnere, a Global Plant Garden kertészet minden résztvevőnek faültetéshez felhasználható vouchert ajándékozott.

Szintén különleges meglepetése volt az estének a noszvaji Hotel Panoráma wellness hotel ajándékutalványa. A szállodában Norbi sokszor megfordul a versenyszezonon kívüli rekreáció időszakában.

A vacsora vendégei között volt Berecz Mátyás, az egri vár történész tudományos igazgatója, egri önkormányzati képviselő, valamint Kápolna polgármesterének, dr. Berecz Kálmánnak a helyettese, Szalóki Péter is, akik a kezdetektől támogatják Norbi kápolnai állatvédelmi központjának működését. 

További autós tartalmakért kövess minket Facebookon is!

 

Az oldal fő támogatója

 

2022.01.18
A német márka első ízben vett részt a világ legnehezebb tereprali viadalán, a debütáláshoz egy....
2022.01.18
Az Európai Unió Bírósága kimondta: az olaszországi lakhellyel rendelkező gépkocsi-tulajdonosok....
2022.01.18
A Gamma Műszaki Zrt. modulárisan felépülő katasztrófavédelmi eszközrendszert fejlesztett, amely a....
2022.01.18
Az orosz  Za Rulem (A Volánnál) magazin szakértője szerint hatalmas lesz a kereslet, sorban fognak....
2022.01.18
Az ingolstadti prémiumgyártó az új motorszabályok kezdetén, 2026-ban csatlakozna a sorozathoz. ..
2022.01.18
A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) 125 ezer új személygépkocsi forgalomba helyezésére....
2022.01.18
Decemberben már a hatodik egymást követő hónapban csökkent az egy évvel korábbihoz képest az....
2022.01.18
Teljes útlezárás mellett zajlik a baleseti helyszínelés és műszaki mentés a 84-es számú főúton....
2022.01.18
A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) adatai szerint elérte az 1,3 milliárd forintot....
2022.01.18
Márciusban, amikor a legtöbb európai országban először vezettek be korlátozásokat a vírus....