Miskolc Rallye

Kazár Miklós: már felment az adrenalin

2016.04.28.

A 2016-os bajnoki szezonnyitón, az Eger Rallye-n dobogós helyen zárt Kazár Miklós és Ferencz Ramón. A korábbi négyszeres abszolút bajnok most ennél jóval magasabbra törne, ugyanis a hétvégén hazai futamon is bemutatkozik idén.

A Pro Racers versenyzője számára különösen fontos ez a verseny, ugyanis számára hazai pályán, Miskolcon randevúznak a legjobbak. Kazár Miklós elmondta, kizárólag a győzelem foglalkoztatja, és ahogy a csapat, úgy az új Ford Fiesta R5-ös is tökéletesen felkészült a száguldásra.


Ugyan dobogóra állhatott Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón az idei szezonnyitó Eger Rallye-n, ám a vadonatúj Ford Fiesta R5-ös még nem működött alattuk tökéletesen. Hogy előrébb tudjanak lépni, egy komoly tesztprogramon vettek részt, amelyen az M-Sport egyik külföldi versenymérnökének segítségével sikerült tökéletesen beállítaniuk az autót.

Ez azért is volt fontos a számukra, hiszen a hétvégén rendezik a Pro Racers párosa számára a VERSENYT, ugyanis a bajnoki szezon második fordulójára Kazár lakóhelyén kerül sor. A Miskolc Rallye-n éppen ezért kizárólag a győzelem elfogadható a duónak.


Tavaly a harmadik helyen zártak, de ez is felért egy győzelemmel, hiszen Kazár úgy állt rajthoz, hogy három héttel a kartörését követően a biztonsági övét is navigátora kapcsolta be, ám így is képesek voltak több szakaszt megnyerni. A Pro Racers versenyzői ezúttal tökéletes formában várják a rajtot, és minden idegszálukkal a sikerre koncentrálnak.

– Nagyon várom már a hétvégét, hiszen hazai pályán szeretnék bizonyítani a miskolci közönségnek. Nemrég teszteltünk Ramónnal, ami nagyon jól sikerült és úgy érezzük, meghozta az eredményt, amit reméltünk ettől a gyakorlástól. Ám a puding próbája az evés, így igazából a hétvégén derül ki, hol is tartunk valójában. Egy biztos, a hazai közönség előtt nem lehet más célom, mint a győzelem, ez a Ford már alkalmas a nagy feladatok megoldására. Még van pár nap a rajtig, de az adrenalin már most magas bennem – jelentette ki Kazár Miklós.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.08.15
Leállították a szombati Miskolc-ralit, az országos bajnokság második fordulóját, mivel a második....
2020.08.15
Az Egyesült Államokban társadalmi, történelmi és persze praktikus okokból mindmáig az egyik....
2020.08.15
Egy 81 éves ukrán férfi feküdt az A 25-ös osztrák autópálya két oldalát elválasztó füves sávján....
2020.08.15
„Ne ingereljétek a franciákat és óvakodjatok a görögöktől! Ők a leghajlamosabbak arra, hogy a volán....
2020.08.15
Óriási felháborodást okoztak Bécsben a kíváncsiskodók. Egy férfi életéért küzdöttek a mentők,....
2020.08.14
A bajor prémiumgyártó közútra viszi München külvárosában a prémium középkategória első ötajtós....
2020.08.14
Licensz már van, csak tankra várnak. ..
2020.08.14
A Tesla vezetési asszisztens rendszerét gyakran kritizálták a múltban és bírálják jelenleg is, de....
2020.08.14
Marko Ivic Horvátországból küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.08.14
Accrai (Ghána) összeszerelő üzemének hivatalos megnyitójával a Volkswagen tovább bővíti jelenlétét....