támogatás

Kiss Norbi Macskaárvaháza mellé állt a Suzuki Ház

2016.10.14.

Méltán pályázhatna a világ legállatbarátabb autóverseny sorozatának címére a magyarországi szervezésű, de inmáron európai babérokra törő FIA Swift Cup Eurpoe márka kupa sorozat.

A Suzuki Swiftekkel versenyző tehetségek közül többen már korábban is részt vettek a Macskaárvaház Alapítvány nevű állatvédő szervezet munkájában: Borsi Gergő és Benyó Máté rendszeresen segíti a Kiss Norbi Európa bajnok kamion versenyző nevével fémjelzett állatmentő szervezetet. Most pedig a Swift Europe Cup újabb versenyzője és a sorozat egyik szponzora, Együd Gábor és cége, a zuglói Suzuki Ház nevű autó és robogó kereskedés, valamint szerviz és vizsga központ egy kitűnő állapotú Suzuki Swifttel ajándékozta meg az alapítványt.
Kiss Norbi
- Nagyon hálásak vagyunk a Suzuki Háznak, mert pont egy ilyen autóra vágytunk, amely megbízható, takarékos, olcsón üzemeltethető - mondta Bóday Csilla az alapítvány titkára, hozzátéve: mind a Suzuki márkára, mind pedig a Suzuki Ház minőségére jellemző, hogy a 18.-ik életévét hamarosan betöltő kisautót, tökéletes műszaki állapotban, szervízkönyvvel és minden eredeti gyári kiegészítő felszereléssel adta át a Macskaárvaháznak a Suzuki Ház.
 
- Büszke vagyok arra, hogy a Swift Eurpoe Cup versenyzői nem csak tehetségesek, sportszerűek de állatbarátok is, hiszen a sorozatot üzemeltető GFS Racing is hasonló értékeket vall, mondta Burkus Egon autóversenyző a Swift Cup Europe promotere, aki egyúttal bejelentette: az idei mversenysorozat október 14-16.-i hungaroringi fordulóján egy kisebb ünnepség keretében fogják hivatalosan is átadni az állatmentő Swiftet a Macskaárvaház Alapítványnak. Burkus Egon azt is elmondta: természetesen a rendezvényre meghívják Kiss Norbit is, nem csak az alapítvány kuratóriumi tagjaként és számos fiatal versenyző példaképeként, de a Suzuki Swift kupa egykori bajnokaként is.
Kiss Norbi autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, Borsi Gergő televíziós személyiség, autóversenyző, Együd Gábor a Suzuki Ház tulajdonosa, autóversenyző
 
A Macskaárvaház Alapítvány Suzuki Háztól kapott Swiftje elsősorban az állatvédő szervezet hamarosan megnyíló kápolnai menhelye környékén fog dolgozni az alapítvány kuratóriuma és önkéntesei pedig bíznak abban, hogy Együd Gábor példaértékű felajánlása követőkre talál, hiszen az autón kívül számos más módon és eszközzel is lehet segíteni a Macskaárvaház működését.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.06.02
Mérföldkő a Volkswagen-Ford globális szövetségében: A Volkswagen AG Felügyelő Bizottsága újabb....
2020.06.02
Renault Zoe második generációja sokkal vonzóbb, erősebb és messzebbre is jut elődjénél. Kipróbáltuk....
2020.06.02
– Igaz, az Autovista Group (az Eurotax anyavállalata) számításai alapján az európai autókereskedők....
2020.06.02
A koronavírus globális negatív hatásai ellenére Oroszországban nem állnak le a kínai autóipari....
2020.06.02
Július 19-én versenyez a Forma-1-es világbajnokság mezőnye a Hungaroringen - derült ki a sorozat....
2020.06.02
E heti rajzunk készítője T-boy. Rajzának címe: A kánikula már úton van. ..
2020.06.02
A Bosch, a technológiák és szolgáltatások vezető szállítója, miután 2020 márciusától több hazai....
2020.06.02
A GreenGo újításával május végétől egy gyorsabb és pontosabb rendszeren keresztül élvezhetik a....
2020.06.02
Bár a kereskedések szép lassan újranyitnak egész Európában, egyelőre túl korai megjósolni, hogy mit....
2020.06.02
Őrizetbe vettek Zalában egy - nem először - autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú....