támogatás

Kiss Norbi Macskaárvaháza mellé állt a Suzuki Ház

2016.10.14.

Méltán pályázhatna a világ legállatbarátabb autóverseny sorozatának címére a magyarországi szervezésű, de inmáron európai babérokra törő FIA Swift Cup Eurpoe márka kupa sorozat.

A Suzuki Swiftekkel versenyző tehetségek közül többen már korábban is részt vettek a Macskaárvaház Alapítvány nevű állatvédő szervezet munkájában: Borsi Gergő és Benyó Máté rendszeresen segíti a Kiss Norbi Európa bajnok kamion versenyző nevével fémjelzett állatmentő szervezetet. Most pedig a Swift Europe Cup újabb versenyzője és a sorozat egyik szponzora, Együd Gábor és cége, a zuglói Suzuki Ház nevű autó és robogó kereskedés, valamint szerviz és vizsga központ egy kitűnő állapotú Suzuki Swifttel ajándékozta meg az alapítványt.
Kiss Norbi
- Nagyon hálásak vagyunk a Suzuki Háznak, mert pont egy ilyen autóra vágytunk, amely megbízható, takarékos, olcsón üzemeltethető - mondta Bóday Csilla az alapítvány titkára, hozzátéve: mind a Suzuki márkára, mind pedig a Suzuki Ház minőségére jellemző, hogy a 18.-ik életévét hamarosan betöltő kisautót, tökéletes műszaki állapotban, szervízkönyvvel és minden eredeti gyári kiegészítő felszereléssel adta át a Macskaárvaháznak a Suzuki Ház.
 
- Büszke vagyok arra, hogy a Swift Eurpoe Cup versenyzői nem csak tehetségesek, sportszerűek de állatbarátok is, hiszen a sorozatot üzemeltető GFS Racing is hasonló értékeket vall, mondta Burkus Egon autóversenyző a Swift Cup Europe promotere, aki egyúttal bejelentette: az idei mversenysorozat október 14-16.-i hungaroringi fordulóján egy kisebb ünnepség keretében fogják hivatalosan is átadni az állatmentő Swiftet a Macskaárvaház Alapítványnak. Burkus Egon azt is elmondta: természetesen a rendezvényre meghívják Kiss Norbit is, nem csak az alapítvány kuratóriumi tagjaként és számos fiatal versenyző példaképeként, de a Suzuki Swift kupa egykori bajnokaként is.
Kiss Norbi autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítvány kuratóriumi tagja, Borsi Gergő televíziós személyiség, autóversenyző, Együd Gábor a Suzuki Ház tulajdonosa, autóversenyző
 
A Macskaárvaház Alapítvány Suzuki Háztól kapott Swiftje elsősorban az állatvédő szervezet hamarosan megnyíló kápolnai menhelye környékén fog dolgozni az alapítvány kuratóriuma és önkéntesei pedig bíznak abban, hogy Együd Gábor példaértékű felajánlása követőkre talál, hiszen az autón kívül számos más módon és eszközzel is lehet segíteni a Macskaárvaház működését.

 

Az oldal fő támogatója

 

2020.07.09
A Kia elindította az új Sorento hibrid változatának sorozatgyártását. A márka SUV zászlóshajója....
2020.07.09
Idén egy szépséges Porsche Boxstert nyerhet meg az, aki belépőt vált a koronavírus miatt....
2020.07.09
Nem csak a modern szuperkocsik találhatóak a futballcsillagok „istállóiban”. David Beckham....
2020.07.09
Ramiro Zapata Kolumbiából küldte rajzát az Autós Nagykoalíció és az autoszektor.hu karikatúra....
2020.07.09
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint nagyjából szeptember környékén....
2020.07.09
Kísérleti Motorgyártó Központ nagy tapasztalattal: tíz éve támogatja a győri Kísérleti Motorgyártó....
2020.07.09
A Bentley Motors Roóz Balázst jelölte ki azonnali hatállyal a vállalat új európai regionális....
2020.07.09
Akár háromszázharminchét kilométeres tisztán elektromos hatótáv (WLTP1-ciklus szerint). Nulláról....
2020.07.09
 Kia bemutatta EcoDynamics+ Hybrid 48V-os dízelelektromos hajtásláncát Ceed-sorozatban  ..
2020.07.09
A Magyar Suzuki Zrt. az Esztergomban gyártott Vitarát benevezte az Év Magyar Autója 2021 díjra, de....